Ενα καλο ρολοι μαρκας σιτιζεν ειπα να παρω και εγω και η γυναικα μου μας το βγαλε ξινο...
Απο κει ξεκιναει το προβλημα, απ´ την γυναικα...Εδω στο φορουμ 100 ατομα να πουν ΟΧΙ, αλλοι 50 στον δρομο να πουν τι ειναι αυτο και παλι ομως δεν συγκρινεται μ´εκεινο το μειδιαμα, την στραβο-ξινισμενη ματια ολο απαξιωση που σου ριχνει καθε φορα που της το δειχνεις... 
Προσωπικά δεδομένα, δεν σχολιάζω.

Στο περιβάλλον που γνώρισα την γυναίκα μου, το 1993, ερχόντουσαν οι υπόλοιποι και μιλάγαμε για ρολόγια, τότε είχα το SUB Date 300, δύο GMT και το Sub 5513 από ακριβά.
Και κάθε μέρα φόραγα και ένα διαφορετικό, και "παίζαμε".Οταν τα μπλέξαμε και σοβάρεψε, εν όψει γάμου, "μαζεύτηκα", έδιωξα τα δύο GMT και το SUB date,
κράτησα το 5513, που έχω ακόμα, και αγόρασα το GMT 16700 στον εαυτό μου, σαν δώρο γάμου. Αυτό που έχω ακόμα. ΚΑι είπα "ΤΕΛΟΣ"

Η γυναίκα μου, ήταν και είναι αδιάφορη στα ρολόγια.
Εχει κλιση στα ρούχα, παπούτσια και τσάντες.

Καποια στιγμή της πήρα και το Datejust με λευκόχρυσο, έτσι για το γ@μώτο.
Μετά από κάποιο καιρό, με έντονο το σκουλήκι μέσα μου,
ξανάμπλεξα, και επειδή είχα χρήμα, "αναβαθμίστηκα" με το VC.
ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ !!!Ενδιάμεσα, λίγο το Ω, κάτι ψιλο-Rolex, το CITIZEN Eco, αλλά "μετρημένα" πράγματα. Και κάποια έφευγαν, κάποια ήρθαν.
Εκείνη ΠΟΤΕ δεν εξέφρασε άποψη, ούτε της το επέτρεψα, ήξερε την τρέλα, και ανεχόταν, ειδικά όταν κόλλαγα στις βιτρίνες, ή περνάγαμε από τα μαγαζιά που είχα ΧΡΥΣΩΣΕΙ, για μια καλημέρα.
Και σε κάθε νέο απόκτημα, απλώς κοίταγε.
Οπότε, δεν έχω παρεμβάσεις, και αν σήμερα αγόραζα ένα χρυσό με διαμάντια, σημασία δεν θα μου έδινε.
Απλώς, θα μου έπαιρναν το σπίτι, ( ...............όχι ότι τελικά δεν θα μας τα πάρουν

), λίγο νωρίτερα, μια και δεν θα πλήρωνα τους ληστρικούς και αναίσχυντους φόρους.