Αποστολέας Θέμα: Αγορα ψηφιακης  (Αναγνώστηκε 85005 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος marios_ch

• Hero Member
  • Ω speedmaster
    • Προφίλ
Απ: Αγορα ψηφιακης
« Απάντηση #375 στις: Μάρτιος 09, 2013, 01:58:07 πμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος gsb

• Sr. Member
  • ..no date times!!
    • Προφίλ
    • http://www.polite.gr/
« Απάντηση #376 στις: Μάιος 14, 2013, 22:59:31 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
το 'πε και το 'κανε!!

Αποσυνδεδεμένος d7k9

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #377 στις: Μάιος 17, 2013, 14:41:11 μμ »
Παίδες να μην ανοίξω νέο θέμα. Καθότι περιμένουμε την διάδοχη κατάσταση στην οικογένεια  ;D ;D ;D ;D έλεγα να πάρω μια ψηφιακή βιντεοκάμερα να καταγράφω το καλό μου. Πιστεύω ότι μπορώ να διαθέσω περίπου μέχρι 550 ευρώ. Υπάρχουν κάποιοι εδώ μέσα με γνώσεις γύρω από το συγκεκριμένο αντικείμενο; Όπως ας πούμε γνωρίζουν από ψηφιακές φωτογραφικές...Να μην ανοίξω νέο θέμα...βοηθήστε και κερνάω αρνί στη σούβλα!!! :D :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Hero Member
  • Ω speedmaster
    • Προφίλ
« Απάντηση #378 στις: Μάιος 17, 2013, 17:04:10 μμ »
ψηφιακη καμερα με δυνατοτητα βιντεο σου κανει??
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος d7k9

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #379 στις: Μάιος 17, 2013, 21:58:31 μμ »
Έχω μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή που προσπαθεί να την παλέψει και στο βίντεο όμως θα ήθελα βιντεοκάμερα...πες μου όμως την πρότασή σου δεν πειράζει...μπορεί να με ικανοποιεί στο βίντεο που τραβάει.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Hero Member
  • Ω speedmaster
    • Προφίλ
« Απάντηση #380 στις: Μάιος 17, 2013, 23:16:45 μμ »
κοιταξε φιλε η γνωμη μου, γι αυτα που ξερω τουλαχιστον ειναι καλυτερο πακετο μια καμερα με καλο βιντεο γιατι εχεις 2 σε 1..

γιατι να μην βγαλεις και καποιες καλες φωτο εκτος απο βιντεο..??

η δικια μου nikon d5100 ειδικα τωρα που βγηκε η 5200 εχει φτηνισει και λιγο εχει εξαιρετικο βιντεο και νομιζω ειναι μεσα στα λεφτα που λες...

κοιταξε το...  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος ennea

• Sr. Member
  • Κράτησα τη ζωή μου... κατά το πλάγιασμα της βροχής
    • Προφίλ
« Απάντηση #381 στις: Μάιος 18, 2013, 00:54:48 πμ »
Προσωπικά θα έπαιρνα μια GoPro για πάσα χρήση και θα τελείωνε η ιστορία.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Blackbird

• VIP Member
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
Αγορα ψηφιακης
« Απάντηση #382 στις: Μάιος 18, 2013, 10:01:22 πμ »
Τι είπες Χάρη;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Κύλησε το πίτουρο,

Αποσυνδεδεμένος d7k9

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #383 στις: Μάιος 18, 2013, 10:34:20 πμ »
Η Go Pro είναι εκείνη η κουτσουλιά που είναι κλεισμένη σε διάφανο κουτάκι για να μπαίνει και στο νερό; Και πως θα την κρατάω ρε παιδιά αυτή; Δεν είναι για να την στήνεις κάπου και να βγάζει; Θέλω σαν άνθρωπος να την κρατάω κανονικά...Η Nikon 5100 βγάζει πολύ καλό βίντεο; Έχεις κάτι ανεβασμένο στο σωλήνα να το δούμε; Κανείς δεν έχει ασχοληθεί με βιντεοκάμερα; Παιδιά δεν έχετε βρε; Έστω για να βιντεοσκοπείτε τα αρνιά!!! ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος ted

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #384 στις: Μάιος 18, 2013, 11:09:13 πμ »
sony mirrorless 5n που τραβάει βίντεο στα 1080p και στα 60fps. Ασυναγώνιστο βίντεο υπερυψηλών προδιαγραφών. Αν δεν ξέρεις για να σε βάλω στο κλίμα, όλα τα χαρακτηριστικά μιας dslr σε πολύ πιο compact διαστάσεις. Θερίζει το βράδυ φωτογραφίζοντας με λίγο φώς. Τιμή μτχ γύρω στα 350-400 με τον κιτ φακό. Καινούργια βγαίνει το μοντέλο 5r στα 600+ που είναι ακριβώς η ίδια μηχανή σχεδόν, μόνο που έχει και Wi-fi. Δεν αξίζει να δώσεις τόσα με την καμία.

Αν  σου φαίνεται ακριβή, τότε nikon aw100 αδιάβροχη και με τρομερό βίντεο και αισθητήρα CMOS. Έχει ένα θεματάκι με την φωτογραφία το βράδυ με το λίγο φώς. Στα 219ευρώ καινούργια.
Μην αγοράσεις μόνο βιντεοκάμερα. Δεν λέει. Η φωτογραφία είναι το παν στην ζωή και πλέον οι φωτογραφικές μπορούν να βγάλουν βίντεο που ισάξιο μιας βιντεοκάμερας, το αντίστροφο δυστυχώς δεν ισχύει.
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 18, 2013, 11:12:32 πμ από ted »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος d7k9

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #385 στις: Μάιος 18, 2013, 11:23:20 πμ »
Συμφωνώ με το ότι το καλύτερο θα ήταν κάτι να τραβάει καλό βίντεο και καλή φωτογραφία...σε βίντεοκάμερα δεν υπάρχει λες ε; link για την sony έχεις; με την nikon 5100 που προτάθηκε πριν τι λένε; την sony την προτείνεις ως κάτοχος; παίδες δώστε προτάσεις το πιτσιρίκι έρχεται σε λίγο καιρό και δεν θέλω να χάσω τίποτα!:D:D:D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος ted

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #386 στις: Μάιος 18, 2013, 11:43:18 πμ »
Προφανώς και υπάρχουνε πολλές βιντεοκάμερες στην αγορά. Δεν είπα εγώ ότι δεν υπάρχουν.
Επιμένω πάντως ! ΜΗΝ πάρεις βιντεοκάμερα. Δεν αξίζει.
Μέσα από ένα κολάζ φωτογραφιών μπορείς να μεταφέρεις όλες τις στιγμές σαν να ήταν βίντεο.

Η 5100 είναι μηχανάρα αλλά πλέον έχουνε βγεί 3200 και 5200 που αν θες να ανέβεις μέχρι τα 600 μπορείς τις χτυπάς και τις 2.
Το θέμα είναι έχεις όρεξη να ασχοληθείς με την φωτογραφία γενικότερα;
οι dslr και οι mirrorless θέλουνε διάβασμα, να μάθεις εκτός αν απλά το βάλεις στο Auto και βαράς.
Η Nikon που σου παρέθεσα έχει αισθητήρα Cmos και είναι αδιάβροχη. Βγάζει πάρα πολύ καλό βίντεο.
Είναι όμορφη εμεπειρία να βγάζεις την κορούλα σου σε 1-2 χρόνια βίντεο και φωτογραφίες " δια θαλάσσης " στις πρώτες τις βουτιές.
Αν έχεις και σκάφος ή σκέφτεσαι να πάρεις, τότε πάρτην οπσωδήποτε θα με θυμηθείς !!

Ναι, είμαι κάτοχος μιας sony nex 5n και μόνο το καλύτερα έχω να σου πώ. Ακόμη και η αίσθηση που σου αφήνει στο χέρι όταν την πιάνεις. Ολομέταλλη. Κλάσεις ανώτερη από 3100 και 5100 που είχα πιάσει στο plaisio μια φορά. θα σου πώ απλά για να μην λέμε πολλά, ότι την αγόρασα μεταχειρισμένη από επαγγελματία φωτογράφο στην Θεσσαλονίκη με μεγάλο όνομα ο οποίος βιντεοσκοπούσε γάμους με αυτήν. Πληρωνόταν για να κάνει αυτήν την δουλειά και χρησιμοποιούσε την nex. πρέπει να πούμε κάτι άλλο; Όταν ήταν να πάρω τα Χριστούγεννα του 2012 ήμουν μεταξύ nex 5n, nikon 5100, pentax k-x.
Εϊχα μιλήσει με πάρα πολύ κόσμο μέσω αγγελιών που έβρισκα. Από φωτογράφους μέχρι τρελαμένους ερασιτέχνες που βγαίναν απογευματινή βόλτα με μηχανή 3000 ευρώ+. ΟΛΟΙ μου είπανε για nex για την ερασιτεχνική χρήση που θέλω. Πραγματκά ΜΟΝΟ θετικά έχω ακούσει. τα αρνητικά της, ότι δεν βγάζει πολλούς φακούς η sony για να εναλλάσω. Χέστηκ@. Παίρνω αντάπτορα από ebay και κουμπώνω πάνω όποιον φακό θέλω.

Αλλά επειδή δεν ξέρω κατά πόσο σε ενδιαφέρει να ασχοληθείς ή όχι με την φωτογραφία περαιτέρω, για αυτό σου λέω πάρε την Nikon aw 100 !!!
Δεν θα το μετανιώσεις. Νομίζω έχει βγεί και διάδοχος aw200.

και κάτι τελευταίο που ξέχασα να σου πώ. Μια dslr μπορεί να χαλάσει λόγω του καθρέφτη οπότε έχει σημασία τα πόσα κλικ έχει κάνει, μια κόμπακτ ή mirrorless δεν έχει καθρέφτη  ;) ;) ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 18, 2013, 12:04:10 μμ από ted »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Hero Member
  • Ω speedmaster
    • Προφίλ
« Απάντηση #387 στις: Μάιος 18, 2013, 12:04:51 μμ »
αν χτυπησεις στο youtube nikon d5100 βιντεο θα βρεις πολλα...

πηγαινε και μια βολτα στα μαγαζια δες απο κοντα..

πιστευω οτι ειναι καλυτερη κινηση να παρεις καμερα με δυνατοτητα βιντεο..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος d7k9

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #388 στις: Μάιος 18, 2013, 12:38:50 μμ »
Με πείσατε να κοιτάξω για καλή κάμερα με καλό βίντεο...όσο για το αν θέλω να ασχοληθώ παραπάνω με φωτογραφία ναι θέλω πάντα μου άρεσε μάλιστα στεναχωριέμαι που εδώ που μένω δεν έχει κάποια σχολή ή δεν γίνονται τίποτα σεμινάρια...από μπαταρίες πως πάνε αυτές οι δύο; ααααααααα και ένα σημαντικό αυτή η sony η φωτογραφική που ήδη έχω γράφει σε memory stick duo pro...ε ρε παιδιά μου έχει σπάσει τα νεύρα γιατί δεν βρίσκω ανταπτορα για sd card και για να περάσω τις φώτο στον υπολογιστή βάζω καλώδια και δεν συμμαζεύεται...αυτές σε sd γράφουν έτσι;

Να αναφέρω ότι η φωτογραφική μου είναι η ταλαίπωρη dsc-w290 η οποία όταν μείνει για πολλές μέρες χωρίς να δουλέψει με την μπαταρία στο φουλ είναι σαν να καταναλώνει μπαταρία, όταν την βγάζω πάλι η στάθμη της μπαταρίας έχει πέσει! δεν παίζει τέτοιο πράγμα με αυτές που μου προτείνατε έτσι;
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 18, 2013, 12:42:47 μμ από d7k9 »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Hero Member
  • Ω speedmaster
    • Προφίλ
« Απάντηση #389 στις: Μάιος 18, 2013, 13:31:47 μμ »
σε sd γραφει ναι, ενωνεις το καλωδιο και περνουν αυτοματα, κανενα προβλημα...

απο μπαταρια πολυ καλα, μου βγαζει ανετα 5 "εξορμησεις"

φυσικα αν χρησιμοποιεις βιντεο θα χρειαστεις σιγουρα μια 2η για παν ενδεχομενο..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions