Αποστολέας Θέμα: Steinhart diver; Ναι γιατι οχι........  (Αναγνώστηκε 39087 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Απ: Steinhart diver; Ναι γιατι οχι........
« Απάντηση #135 στις: Σεπτέμβριος 13, 2016, 23:09:08 μμ »
Εσύ ,για άλλο δεν πας?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος jim teo

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Σεπτέμβριος 13, 2016, 23:13:40 μμ »
"Εστω και steinhart".
Ετσι που του το λες, του κοβεις τα φτερα.

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Never regret your decisions.
Whether good or bad, they shaped who you are.

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Σεπτέμβριος 13, 2016, 23:22:29 μμ »
Εσύ ,για άλλο δεν πας?

Και βεβαια για αλλο Γιωργο μου! Αν δεν παρω την γιαπωνεζικη πανερια θα σκασω, αλλα λεμε τωρα, αν κατσει μια πολλλλυυυυ καλη ευκαιρια θα την αφησω ανεκμεταλλευτη; Το ποσο σχεδον εχει συγκεντρωθει περιμενω εμπορευμα stock και μεχρι τελη οκτωβρη θα το χω..Απλα μ'αρεσει η αναμονη, εχω ετσι ξεκουραστη σκεψη, κοιταω με πιο κριτικη ματια οποιαδηποτε πιθανη αγορα και δεν υποκυπτω σε προσκαιρους ενθουσιασμους!

"Εστω και steinhart".
Ετσι που του το λες, του κοβεις τα φτερα.

Ισως να μην το εθεσα καλα αλλα σε καμια περιπτωση δεν υπονοουσα κατι το επιτιμητικο..Τα 380€ που ζηταει ρε παιδια το βρισκω πολυ δελεαστικο, ο,τι κ να λεμε τωρα..Ψωνιζεις απ το πανω ραφι υλικα σε σουπερ τιμη και παιρνεις ρολοι για να μεινει..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Σεπτέμβριος 13, 2016, 23:29:37 μμ »
Μην το αργείς,εχει και καλή τιμή
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #139 στις: Σεπτέμβριος 13, 2016, 23:40:01 μμ »
Εμένα μ'αρέσει που του λέτε "πάρτο κι αν δε σου κάνει δε θα δυσκολευτείς να το δώσεις"!
Ναι άμα δώσει 400€ και το πουλήσει 200€ δε θα δυσκολευτεί να το δώσει. :D

3 ρολόγια έχει στις αγγελίες, εξαιρετικά κινήσιμα μοντέλα imho, και τα έχει κατεβάσει 50% κάτω από την αρχική του τιμή και δεν τα έχει δώσει!!! ::)
Χθες τα εδωσα και τα 3 με μιας φιλε

Εγω του το χα πει του Γιωργου (gk) απo τοτε που πρωτοειχε βαλε τις αγγελιες οτι θα πρεπει να κανει μια γεναια εκπτωση αν θελει να φυγουν γρηγορα, ειναι ή οχι εμπορικα μοντελα..πχ στο military snda27 αν το χε εξαρχης 100€ θα χε φυγει προ πολλου..Για τους δικους του λογους (που δεν θα κρινω εγω) το κατεβαζε 10€/μηνα..Εγω το βαλα 90€ και εφυγε σε 2 μερες...Αν θες να φυγει τοτε πρεπει να κανεις αυτες τις μερες δελεαστικη εκπτωση αλλιως μενει απουλητο για καιρο.. ;) Χαιρομαι που τα εδωσες gk, παμε για κατι καινουργιο, εστω και στεινχαρτ, δοκιμαζοντας μαθαινεις...Πολλοι αγορασαν και τα εδιωξαν, αλλοι ακομα τα χαιρονται...Εγω πλεον μονο σιτιζεν/σεικο και ελβετια μερια... ;)
Βγηκε μια αγγελια σε ενα αλλο φορουμ, ενα σιτιζεν al000, φωτο του μοντελου ειχαμε αναρτησει προ ημερων και ψηνομαι αλλα στα 170€ με τιποτα..Ειναι discontinued μοντελο με μπαταρια και το ψιλοσκεφτομαι.. ;D
Εγώ ρε Χάρη τί διααφορετικό έγραψα;
Άμα ειναι να πετάξει 200€ για να αποφασίσει αν το θέλει τί νόημα έχει;
Πώς θα φύγει γρήγορα; Με 50% έκπτωση;
Χαίρω πολύ, έτσι πουλάμε οποιοδήποτε ρολόι γρήγορα.
Ακόμα και τις κοκκαλάρες!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #140 στις: Σεπτέμβριος 13, 2016, 23:45:06 μμ »
ετσι παει
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Petros1

• Επισκέπτης
« Απάντηση #141 στις: Σεπτέμβριος 13, 2016, 23:46:42 μμ »
Εγώ ρε Χάρη τί διααφορετικό έγραψα;
Άμα ειναι να πετάξει 200€ για να αποφασίσει αν το θέλει τί νόημα έχει;
Πώς θα φύγει γρήγορα; Με 50% έκπτωση;
Χαίρω πολύ, έτσι πουλάμε οποιοδήποτε ρολόι γρήγορα.
Ακόμα και τις κοκκαλάρες!
E,ναι...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: Σεπτέμβριος 14, 2016, 00:30:41 πμ »
Ε ναι ρε παιδια, ετσι δεν παει? Ρισκο ειναι..Αλλα αλλο να το παρει 400€ και σε ενα μηνα να το δωσει 200€ που λετε κι αλλο στα 280-300 που στην τιμη αυτη αερας θα φυγει...Στο μηνα θα χασει ενα 30-35%, ετσι πανε αυτα...Πανω στο μηνα νιωθεις αν η αγορα σου ηταν σωστη ή οχι..Θα πω και το αλλο...Μια ωρα τωρα εβλεπα, κριτικες, βιντεο κλπ των alpha watches μοντελα της με χρονογραφους, (daytona paul newman), seamaster, planet ocean, sub, gnt κλπ...Χρησιμοποιουν seagull κουρδιστη αυτοματη οι χρονογραφοι (κλωνοι της ελβετικης venus που ειχε παει την παραγωγη της στη Κινα την δεκαετια του '60) και miyota 8213/5 οι αλλες αυτοματες..Για εναν που αποζητα πανομοιοτυπους κλωνους γνωστων ακριβων μοντελων στα 100-150$ που ζητανε ειναι ξεφτιλα..Να φανταστεις ειδα της αλφα το πωλ νιουμαν με το κρεμ dial και μου αρεσε !! Απλη αναφορα κανω και οχι για να εκθειασω την εταιρεια αυτη απλα να σημειωσω οτι θα πρεπει πριν την αγορα να θετουμε τα κριτηρια αγορας...Φιλοι μου καλοι, με μεγαλες περιουσιες φορουν swatch daytona chrono και casio edifice και συναναστρεφονται με μελη βασιλικων αραβικων οικογενειων χωρις κομπλεξ κλπ..Τελικα, μηπως ειναι ολα στο μυαλο και θα πρεπε να ειμαστε λιγο πιο ελαστικοι ακομα και σε αγορες αυτης της σταθμης?
Τροφη για σκεψη δινω, τιποτα αλλο.. ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Σεπτέμβριος 14, 2016, 00:38:45 πμ »
Ε ναι ρε παιδια, ετσι δεν παει? Ρισκο ειναι..Αλλα αλλο να το παρει 400€ και σε ενα μηνα να το δωσει 200€ που λετε κι αλλο στα 280-300 που στην τιμη αυτη αερας θα φυγει...Στο μηνα θα χασει ενα 30-35%, ετσι πανε αυτα...Πανω στο μηνα νιωθεις αν η αγορα σου ηταν σωστη ή οχι..Θα πω και το αλλο...Μια ωρα τωρα εβλεπα, κριτικες, βιντεο κλπ των alpha watches μοντελα της με χρονογραφους, (daytona paul newman), seamaster, planet ocean, sub, gnt κλπ...Χρησιμοποιουν seagull κουρδιστη αυτοματη οι χρονογραφοι (κλωνοι της ελβετικης venus που ειχε παει την παραγωγη της στη Κινα την δεκαετια του '60) και miyota 8213/5 οι αλλες αυτοματες..Για εναν που αποζητα πανομοιοτυπους κλωνους γνωστων ακριβων μοντελων στα 100-150$ που ζητανε ειναι ξεφτιλα..Να φανταστεις ειδα της αλφα το πωλ νιουμαν με το κρεμ dial και μου αρεσε !! Απλη αναφορα κανω και οχι για να εκθειασω την εταιρεια αυτη απλα να σημειωσω οτι θα πρεπει πριν την αγορα να θετουμε τα κριτηρια αγορας...Φιλοι μου καλοι, με μεγαλες περιουσιες φορουν swatch daytona chrono και casio edifice και συναναστρεφονται με μελη βασιλικων αραβικων οικογενειων χωρις κομπλεξ κλπ..Τελικα, μηπως ειναι ολα στο μυαλο και θα πρεπε να ειμαστε λιγο πιο ελαστικοι ακομα και σε αγορες αυτης της σταθμης?
Τροφη για σκεψη δινω, τιποτα αλλο.. ;)
Μια χαρα ειναι η εταιρια,δεν πηγαν καμια παραγωγη στην Κινα,απλα αγορασαν τη μηχανη,προσωπικα καποια μοντελα τους,τα βρισκω μια χαρα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Σεπτέμβριος 14, 2016, 00:56:24 πμ »
Ειχα διαβασει οτι η seagull κατασκευαζε για λογαριασμο της venus στην Κινα της μηχανες της και δημιουργησε κλωνους της, ισως και να μην καταλαβα καλα εγω...Οπως και να χει, οι εν λογω seagull εχουν καλα χρακτηριστικα τηρουμενων των αναλογιων και πανω απ´ολα ελκουν την καταγωγη τους απο ελβετια...
Θεωρω πως πρεπει να δινουμε και λιγο "αερα" σε φθηνες αλλα τιμιες μικρες εταιρειες που πλεον εχουν εδραιωθει στη συνειδηση του ωρολογοφιλου κοινου στο εξωτερικο και εδω ακομα διατηρουμε καποιες κρυσταλλωμενες αποψεις, εμμενοντας μονο στις σταθερες αξιες/δυνατα χαρτια και κατακεραυνωνουμε τις υπολοιπες low budget brands..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: Σεπτέμβριος 14, 2016, 00:58:43 πμ »
Ειχα διαβασει οτι η seagull κατασκευαζε για λογαριασμο της venus στην Κινα της μηχανες της και δημιουργησε κλωνους της, ισως και να μην καταλαβα καλα εγω...Οπως και να χει, οι εν λογω seagull εχουν καλα χρακτηριστικα τηρουμενων των αναλογιων και πανω απ´ολα ελκουν την καταγωγη τους απο ελβετια...
Θεωρω πως πρεπει να δινουμε και λιγο "αερα" σε φθηνες αλλα τιμιες μικρες εταιρειες που πλεον εχουν εδραιωθει στη συνειδηση του ωρολογοφιλου κοινου στο εξωτερικο και εδω ακομα διατηρουμε καποιες κρυσταλλωμενες αποψεις, εμμενοντας μονο στις σταθερες αξιες/δυνατα χαρτια και κατακεραυνωνουμε τις υπολοιπες low budget brands..
Για αυτο υπαρχει το φορουμ,το 2006 οταν ελεγα sinn και lemania 5100,ηταν ανεκδοτο
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• Jr. Member
  • *
  • Tικ-Τακ
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: Σεπτέμβριος 14, 2016, 13:28:26 μμ »
Αν δεν παρω την γιαπωνεζικη πανερια θα σκασω, αλλα λεμε τωρα, αν κατσει μια πολλλλυυυυ καλη ευκαιρια θα την αφησω ανεκμεταλλευτη; Το ποσο σχεδον εχει συγκεντρωθει περιμενω εμπορευμα stock και μεχρι τελη οκτωβρη θα το χω..Απλα μ'αρεσει η αναμονη, εχω ετσι ξεκουραστη σκεψη, κοιταω με πιο κριτικη ματια οποιαδηποτε πιθανη αγορα και δεν υποκυπτω σε προσκαιρους ενθουσιασμους!
Χωρις να θελω να επιρεασω το φιλο που ανοιξε το θεμα (σχεδον καμια σχεση) ... αλλα επειδη βλεπω μερικες γνωμες/κριτιρια ... και εγω λιγο προς τους Ιαπωνες γερνω (seiko/citizen)

Σωστος, ξεκουραστη σκεψη ειναι το παν, την πατησα οταν ημουν εξωτερικο (οχι που μετανοιωσα γιατι απο μερα κανει μπαμ, και τωρα που του αλλαξα μπαταρια το ξαναφοραω) ...
αλλα μπορoυσα να ειχα παρει ενα αυτοματο να μεινει χρονια (με τα κριτιρια μου) οπως μου εχει μεινει 18 χρονια ενα citizen απλο 8200, απειραχτο, ανοιχτο, μεχρι προσφατα ...
...ειδα ενα adidas στο adidas store οπως περνουσα (εχω βαλει φωτο σε αλλο τοπικ) τιποτα ιδιαιτερο και φτηνο, αλλα στους δεικτες και εκει που ειναι τα νουμερα γυαλιζουν η να κανουν ανταβιες (κατι σαν αλλο χρωμα) αναλογα το φως, ειδικα απο μερα εξω κανει μπαμ στο ματι, και το λογοτυπο adidas παντου στο ρολοι (κορονα, πισω, μπρασελετο κλπ)
Το πηρα ... μετα στο σπιτι με πιο καθαρο μυαλο σκεφτηκα οτι ηταν με μπαταρια και μπορει να ηθελε ανοιγμα συντομα, δεν ηταν 100 μπαρες αδιαβροχο (αλλα 50 - οχι βεβαια που με χαλαει και στα 50, αλλα για μπανιο νιωθω πιο ανετα με τα 100) και ο φωτισμος το βραδυ δεν επιανε ευκολα οπως τα citizen/seiko  (αν ομως το εβαζα σε φως κρατουσε ολο το βραδυ, αλλα σε χαμηλο φωτισμο γιοκ οπως τα Ιαπωνικα) ... προφανως μπορουσα να βρω παρομοιο σε αυτοματο η εστω ηλιακο
Απο τοτε τα ζυγιζω και περιμενω ... μου ετυχε μετα απο 2-3 βδομαδες να μου εχει φυγει η καψα και δεν πηρα καθολου  τιποτα :) ... οποτε την επομενη
Βεβαια ευκαιριες εξαιρουνται που παιφτουν στα κριτιρια ... εεεε ευκαιριες ειναι αυτες  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• Jr. Member
  • *
  • Tικ-Τακ
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Σεπτέμβριος 14, 2016, 13:45:22 μμ »
Αγαπητε gkblues ... εγω λεω την εξης γνωμη ... αν ερθεις σε καποιο σταδιο μπερδεματος, χρωματων κλπ (γιατι ολα ειναι ωραια) ... προσπαθησε 2-3 μερες να το ξεχασεις το θεμα ...  αν φυγει λιγο το βαρος της σκεψης επιλογης, ισως πιο καθαρα να βοηθησει στη επιλογη σου η τυχον κριτιρια
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος georgefl74

• VIP Member
    • Προφίλ
    • My YouTube reviews
« Απάντηση #149 στις: Σεπτέμβριος 14, 2016, 14:04:41 μμ »

Το πηρα ... μετα στο σπιτι με πιο καθαρο μυαλο σκεφτηκα οτι ηταν με μπαταρια και μπορει να ηθελε ανοιγμα συντομα, δεν ηταν 100 μπαρες αδιαβροχο (αλλα 50 - οχι βεβαια που με χαλαει και στα 50, αλλα για μπανιο νιωθω πιο ανετα με τα 100)

50 μπάρες φίλε θα το βουτούσα

Μην αγχώνεσαι μόνο. Ρολόγια υπάρχουν
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions