Αν δεν παρω την γιαπωνεζικη πανερια θα σκασω, αλλα λεμε τωρα, αν κατσει μια πολλλλυυυυ καλη ευκαιρια θα την αφησω ανεκμεταλλευτη; Το ποσο σχεδον εχει συγκεντρωθει περιμενω εμπορευμα stock και μεχρι τελη οκτωβρη θα το χω..Απλα μ'αρεσει η αναμονη, εχω ετσι ξεκουραστη σκεψη, κοιταω με πιο κριτικη ματια οποιαδηποτε πιθανη αγορα και δεν υποκυπτω σε προσκαιρους ενθουσιασμους!
Χωρις να θελω να επιρεασω το φιλο που ανοιξε το θεμα (σχεδον καμια σχεση) ... αλλα επειδη βλεπω μερικες γνωμες/κριτιρια ... και εγω λιγο προς τους Ιαπωνες γερνω (seiko/citizen)
Σωστος, ξεκουραστη σκεψη ειναι το παν, την πατησα οταν ημουν εξωτερικο (οχι που μετανοιωσα γιατι απο μερα κανει μπαμ, και τωρα που του αλλαξα μπαταρια το ξαναφοραω) ...
αλλα μπορoυσα να ειχα παρει ενα αυτοματο να μεινει χρονια (με τα κριτιρια μου) οπως μου εχει μεινει 18 χρονια ενα citizen απλο 8200, απειραχτο, ανοιχτο, μεχρι προσφατα ...
...ειδα ενα adidas στο adidas store οπως περνουσα (εχω βαλει φωτο σε αλλο τοπικ) τιποτα ιδιαιτερο και φτηνο, αλλα στους δεικτες και εκει που ειναι τα νουμερα γυαλιζουν η να κανουν ανταβιες (κατι σαν αλλο χρωμα) αναλογα το φως, ειδικα απο μερα εξω κανει μπαμ στο ματι, και το λογοτυπο adidas παντου στο ρολοι (κορονα, πισω, μπρασελετο κλπ)
Το πηρα ... μετα στο σπιτι με πιο καθαρο μυαλο σκεφτηκα οτι ηταν με μπαταρια και μπορει να ηθελε ανοιγμα συντομα, δεν ηταν 100 μπαρες αδιαβροχο (αλλα 50 - οχι βεβαια που με χαλαει και στα 50, αλλα για μπανιο νιωθω πιο ανετα με τα 100) και ο φωτισμος το βραδυ δεν επιανε ευκολα οπως τα citizen/seiko (αν ομως το εβαζα σε φως κρατουσε ολο το βραδυ, αλλα σε χαμηλο φωτισμο γιοκ οπως τα Ιαπωνικα) ... προφανως μπορουσα να βρω παρομοιο σε αυτοματο η εστω ηλιακο
Απο τοτε τα ζυγιζω και περιμενω ... μου ετυχε μετα απο 2-3 βδομαδες να μου εχει φυγει η καψα και δεν πηρα καθολου τιποτα

... οποτε την επομενη
Βεβαια ευκαιριες εξαιρουνται που παιφτουν στα κριτιρια ... εεεε ευκαιριες ειναι αυτες