Αποστολέας Θέμα: Bulova Watch Company  (Αναγνώστηκε 133935 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
Απ: Bulova Watch Company
« Απάντηση #240 στις: Ιούνιος 09, 2016, 01:09:35 πμ »
Παιδια ο αδερφος μου ζει στο κειμπριτζ της αγγλιας..Παραγγελνω μεσω του αδερφου μου συνεχεια απ το αμαζον uk γιατι δεν θα πληρωσω μεταφορικα για ελλαδα και παντα καποιος γνωστος απο κει θα μου τα φερει, οπως το σεικο που περιμενω..Απ´οσα μου χει πει οι Αγγλοι ειναι Ό,ΤΙ ΝΑ ΝΑΙ, πιο γραψ@ρχιδηδες πεθαινεις, δεν παιζονται λεμε..Το ιδιο ισχυει κ για τα ταχυδρομεια τους..Να φανταστεις ειχε παραγγειλει για τον ιδιο ενα σκληρο δισκο και ειχε αργησει δυο εβδομαδες στο εσωτερικο της Αγγλιας και αφου τους εστειλε καταγγελια οτι δεν το ελαβε του εστειλαν καινουργιο, ομως το αρχικο εφτασε αμεσως την επομενη..Φυσικα κρατησε κ τα δυο..Εκει σε αποζημιωνουν ΜΕ το παραμικρο οταν ειναι fulfillment by amazon ..

Κατάντια, η Αυτοκτατορία. Τα ταχυδρομεία, ήταν μία από τις αιχμές του δόρατος, της εύρυθμης λειτουργίας του κράτους. Οπως τα τραίνα, τα δίπατα λεωφορεία, οι αστυνομικοί, το σύστημα υγείας, το ΜΟΤ ( ΚΤΕΟ ).

Τα ταχυδρομεία εγγυώντο την παράδοση, και υπάρχουν πάμπολλα περιστατικά εξωφρενικών παραδόσεων.

Φυσικά, εκεί ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΙΛΗ ( και τους ομοίους του ), ο πολίτης έχει ΚΑΙ δικαιώματα εκτός των υποχρεώσεων, και ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ.

Εννοείται ότι, ότι και να πείς, γίνεσαι πιστευτός, δεν αμφισβητείται η ειλικρίνειά σου. Και για τον λόγο αυτό, πολλοί συμπολίτες μας, κάνουν μικροαπάτες. Αλίμονο ομως αν σε τσακώσουν να ψεύδεσαι. Την έβαψες !

Εχω κερδίσει υπόθεση ενάντια στο κράτος, ( όντας ένας απλός ξένος φοιτητής, και από χώρα της Μεσογείου , παραδοσιακών απατεώνων   :D), με την υποστήριξη του γραφείου υποστήριξης του πολίτη, που επανδρώνεται από δημόσιους υπαλλήλους.

Αν δεν ήταν τόσο απαίσιος ο καιρός, η μούχλα και η μαυρίλα ( που μαζεύεται και εδώ σιγά-σιγά - Συγχώρεσέ με Θεέ μου- κάνε τους να μην με ban- άρουν ), θα ζούσα εκεί, με συγκεκριμένες συνθήκες. Το θα ζούσα εννοείται ως "θα επιβίωνα", γιατί η ζωή τους είναι τραγική. Αλλά ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ. Και δεδομένη. Δεν αλλάζει με κάθε ΥΠΟΥΡΓΟ ( ΧαΧαΧα, ούτε για ταξιθέτριες δεν κάνουν )

Δυστυχώς, "άλλα τα μάτια του λαγού, άλλα της κουκουβάγιας", ή για να το πούμε στην γλώσσα τους..........

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος neuromind

• Full Member
  • **
  • when the light hits your brain
    • Προφίλ
« Απάντηση #241 στις: Ιούνιος 22, 2016, 15:06:42 μμ »
Κοντευει μηνας και ακομα τιποτα.......
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
το ρολοι δεν εφτασε ποτε.......επιστραφηκαν τα χρηματα (ευτυχως) και αναμενω mail για το τι εγινε μεταξυ royal mail και ΕΛΤΑ.........απαραδεκτο και κυριως απογοητευτικο!!!!!!!!!!!!!!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

gkblues

• Επισκέπτης
« Απάντηση #242 στις: Ιούνιος 22, 2016, 15:15:23 μμ »

το ρολοι δεν εφτασε ποτε.......επιστραφηκαν τα χρηματα (ευτυχως) και αναμενω mail για το τι εγινε μεταξυ royal mail και ΕΛΤΑ.........απαραδεκτο και κυριως απογοητευτικο!!!!!!!!!!!!!!!!
Κρίμα..!!!

G...                                  ...iPhone 5s
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #243 στις: Ιούνιος 22, 2016, 15:37:39 μμ »

Προχθες εφθασε το σεικο μου που εσταλη με royal mail απ τον αδερφο μου με κοστος μεταφορικων τις εντεκα λιρες (11£), εκανε 9-10 ημερες για να 'ρθει και ηρθε με ACS, οχι ΕΛΤΑ...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #244 στις: Ιούνιος 22, 2016, 15:47:15 μμ »
ειλικρινα δεν ξερω τι εχει γινει.....υποτειθεται οτι η amazon θα κανει ερευνα για το τι εγινε το πακετο....ο ξαδερφος μου  που εκανε τη παραγγελια για λογαριασμο μου ειναι καθετος οτι η amazon ειναι αξιοπιστη και το "λαθος" ειναι απο ελλαδα....καλα υπαρχει περιπτωση να το βουτηξε κανενας ?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #245 στις: Ιούνιος 22, 2016, 15:48:27 μμ »
ειλικρινα δεν ξερω τι εχει γινει.....υποτειθεται οτι η amazon θα κανει ερευνα για το τι εγινε το πακετο....ο ξαδερφος μου  που εκανε τη παραγγελια για λογαριασμο μου ειναι καθετος οτι η amazon ειναι αξιοπιστη και το "λαθος" ειναι απο ελλαδα....καλα υπαρχει περιπτωση να το βουτηξε κανενας ?
+1
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

AntonisCh

• Επισκέπτης
« Απάντηση #246 στις: Ιούνιος 22, 2016, 15:51:05 μμ »

Επειδή το εχω πάθει από amazon. Το πιθανότερο είναι ότι το ρολόι κάποια στιγμή θα έρθει. Όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο η καθυστέρηση είναι από τα Royal Post κι όχι από τα ΕΛΤΑ.
Να το βούτηξε κάποιος δύσκολο.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #247 στις: Ιούνιος 22, 2016, 15:54:16 μμ »

Επειδή το εχω πάθει από amazon. Το πιθανότερο είναι ότι το ρολόι κάποια στιγμή θα έρθει. Όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο η καθυστέρηση είναι από τα Royal Post κι όχι από τα ΕΛΤΑ.
ομως τα λεφτα (πλην των μεταφορικων)επιστραφηκαν......αρα πως θα ερθει ακομα κι αν βρεθει τι εγινε?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

AntonisCh

• Επισκέπτης
« Απάντηση #248 στις: Ιούνιος 22, 2016, 15:56:26 μμ »

ομως τα λεφτα (πλην των μεταφορικων)επιστραφηκαν......αρα πως θα ερθει ακομα κι αν βρεθει τι εγινε?

Τα λεφτά επιστρέφονται όταν το δεμα υπερβεί την ημερομηνία παραδοσης. Τυπικά, πρεπει να ενημερώσεις την amazon ότι το παρελαβες για να ξαναχρεωσει.
Σε βιβλία, (μικρότερης αξίας βεβαια) που μου εχει συμβεί, μου είπαν να τα κρατησω ως δωρο για την ταλαιπωρία και να καταθεσω το ποσο σε charity.
Go figure.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #249 στις: Ιούνιος 22, 2016, 15:58:15 μμ »

Μην μπαινεις στην διαδικασια να το ερευνησεις, αφου αποζημιωθηκες μια χαρα..Κανε εκ νεου παραγγελια..Εγω ψωνιζω συνεχεια απ το amazon.co.uk, βλεπω τι μου αρεσει, το λεω στον αδερφο μου που ζει στο bedford (κοντα στο cambridge) και το απαργγελνει και ειτε θα βαλει την δικη μου δ/νση ως παραληπτης ή την δικη του αναλογα τι με συμφερει στα μεταφορικα στην καθε περιπτωση..Τυχαιο γεγονος θα ειναι, ετσι θελω να πιστευω...Τωρα αν το βουτηξε καποιος, τι να σου πω..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #250 στις: Ιούνιος 22, 2016, 15:59:16 μμ »

Συμφωνω, εχει συμβει στον αδερφο μου στην Αγγλια!! Αργησε να ρθει το δεμα αδικαιολογητα, τους εκραξε, θεωρησαν στο αμαζον οτι χαθηκε, του εστειλαν καινουργιο, το παρελαβε και υστερα απο μια εβδομαδα παρελαβε το δηλωθεν ως "χαμενο"!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 22, 2016, 16:03:04 μμ από harolagoha »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #251 στις: Ιούνιος 22, 2016, 19:07:15 μμ »

Τα λεφτά επιστρέφονται όταν το δεμα υπερβεί την ημερομηνία παραδοσης. Τυπικά, πρεπει να ενημερώσεις την amazon ότι το παρελαβες για να ξαναχρεωσει.
Σε βιβλία, (μικρότερης αξίας βεβαια) που μου εχει συμβεί, μου είπαν να τα κρατησω ως δωρο για την ταλαιπωρία και να καταθεσω το ποσο σε charity.
Go figure.

Αυτές οι εταιρίες έχουν ασφάλεια ευθύνης, για failure to meet promise. Αυτό σημαίνει, ότι σου πουλάνε υπηρεσία, που εφόσον δεν εκπληρωθεί 100 %, ως η υπεσχεμένη, που νοείται ώς binding contract ( δεσμευτική σύμβαση ), από την στιγμή της παραγγελίας, αποζημιώνεσαι με full refund, χωρίς αυτό να επηρεάζει your stationary rights, σχετικά με promised ποιότητα, κλπ.

Οπότε, σε αποδεδειγμένη "πατάτα" εκπλήρωσης της "σύμβασης", το περνάει στην ασφάλεια, και είναι ........................κύριος, γιατί αναγνωρίζει την αστοχία του. Και εμείς ευτυχισμένοι πελάτες γιατί δεν μας κοροϊδεψαν.  Σημαντικό αυτό . Κτίζει όνομα εμπιστοσύνης.

Υπάρχουν και ειδικοί νομικοί, που ασχολούνται με αυτές τις "αστοχίες", πχ λάθος ιατρική διάγνωση, λάθος επισκευή οχήματος ( Porsche Μαυρίκος ! ), και διάφορα άλλα.

Αν δε μπορείς να αποδείξεις ότι αυτό προορίζετο για μια σημαντική επέτειο, ένα σοβαρό γεγονός, και η καθυστέρηση πχ σου δημιούργησε ψυχικά και ψυχολογικά προβλήματα, σε άφησε πχ η γυναίκα σου, και τέτοια παλαβά, σου κόβουν και επιπλέον ψυχική οδύνη.

Μου έχει συμβεί σε πλήρες φορτίο 24 τόνων, να είναι ΟΛΟ λάθος επειδή το scanner διάβασε λάθος κωδικό. Πολύ απλά μου είπαν " Στείλτο πίσω ρε μάστορα, γιατί στεναχωριέσαι ? "
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος georgefl74

• VIP Member
    • Προφίλ
    • My YouTube reviews
« Απάντηση #252 στις: Ιούνιος 23, 2016, 00:08:38 πμ »
Το σύστημα ταχυδρομείου στην Αγγλία είναι απλά υπερφορτωμένο από ποσότητα παραγγελιών και ταυτόχρονα στελεχωμένο με τυχαίους ωρομίσθιους που ιδρώνουν λιγότερο και από Δ.Υ . Φανταστείτε ότι πλέον και DVD νοικιάζεις μέσω Amazon. Στις γιορτές τι πακέτο διακινείται είναι απίστευτο. Και αυτό ισχύει για όλους. Απλά τα Royal Mail έχουν και φτηνή επιλογή χωρίς tracking και εκεί δημιουργείται το μεγαλύτερο θέμα.

Το ότι πολλοί πωλητές ebay ή άλλοι δεν δίνουν αποστολή με tracking number είναι το μεγάλο τους λάθος επειδή προσπαθούν να αποποιηθούν την ευθύνη για το αν κάτι χαθεί στα ψιλά τους γράμματα αλλά αυτά δεν περνάνε στο paypal. Οπότε πάντα θα το βρεις το δίκιο σου. Και μου έχει τύχει να έρχεται πακέτο μετά από 45 μέρες.

Όταν βέβαια έχεις tracking number και κάτσει η στραβή απλά πέρνεις ποπ κορν και περιμένεις. Έχει τύχει DHL από Αγγλία να το βλέπω να κάνει κύκλους για μία εβδομάδα μέχρι να φύγει απτην χώρα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #253 στις: Ιούνιος 23, 2016, 00:16:29 πμ »
Το σύστημα ταχυδρομείου στην Αγγλία είναι απλά υπερφορτωμένο από ποσότητα παραγγελιών και ταυτόχρονα στελεχωμένο με τυχαίους ωρομίσθιους που ιδρώνουν λιγότερο και από Δ.Υ . Φανταστείτε ότι πλέον και DVD νοικιάζεις μέσω Amazon. Στις γιορτές τι πακέτο διακινείται είναι απίστευτο. Και αυτό ισχύει για όλους. Απλά τα Royal Mail έχουν και φτηνή επιλογή χωρίς tracking και εκεί δημιουργείται το μεγαλύτερο θέμα.

Το ότι πολλοί πωλητές ebay ή άλλοι δεν δίνουν αποστολή με tracking number είναι το μεγάλο τους λάθος επειδή προσπαθούν να αποποιηθούν την ευθύνη για το αν κάτι χαθεί στα ψιλά τους γράμματα αλλά αυτά δεν περνάνε στο paypal. Οπότε πάντα θα το βρεις το δίκιο σου. Και μου έχει τύχει να έρχεται πακέτο μετά από 45 μέρες.

Όταν βέβαια έχεις tracking number και κάτσει η στραβή απλά πέρνεις ποπ κορν και περιμένεις. Έχει τύχει DHL από Αγγλία να το βλέπω να κάνει κύκλους για μία εβδομάδα μέχρι να φύγει απτην χώρα.
μετα απο 38 μερες που "εφυγε" το ρολοι απο amazon  εχουν επιστραφει τα χρηματα....τι πιθανοτητες εχω να ερθει το ρολοι χωρις να το ξαναπαραγγειλω?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος WhiteLionR

• Members+
  • VIP Member
  • ΘΟΔΩΡΗΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #254 στις: Ιούνιος 23, 2016, 01:07:23 πμ »
Γιατρέ, περίμενε λίγο πριν παραγγείλεις. Μάλλον... θα έρθει.
Επιβεβαιωνω κι εγώ πως τα Royal Mail συνεργάζονται με ACS και όχι ΕΛΤΑ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions