Παιδια ο αδερφος μου ζει στο κειμπριτζ της αγγλιας..Παραγγελνω μεσω του αδερφου μου συνεχεια απ το αμαζον uk γιατι δεν θα πληρωσω μεταφορικα για ελλαδα και παντα καποιος γνωστος απο κει θα μου τα φερει, οπως το σεικο που περιμενω..Απ´οσα μου χει πει οι Αγγλοι ειναι Ό,ΤΙ ΝΑ ΝΑΙ, πιο γραψ@ρχιδηδες πεθαινεις, δεν παιζονται λεμε..Το ιδιο ισχυει κ για τα ταχυδρομεια τους..Να φανταστεις ειχε παραγγειλει για τον ιδιο ενα σκληρο δισκο και ειχε αργησει δυο εβδομαδες στο εσωτερικο της Αγγλιας και αφου τους εστειλε καταγγελια οτι δεν το ελαβε του εστειλαν καινουργιο, ομως το αρχικο εφτασε αμεσως την επομενη..Φυσικα κρατησε κ τα δυο..Εκει σε αποζημιωνουν ΜΕ το παραμικρο οταν ειναι fulfillment by amazon ..
Κατάντια, η Αυτοκτατορία. Τα ταχυδρομεία, ήταν μία από τις αιχμές του δόρατος, της εύρυθμης λειτουργίας του κράτους. Οπως τα τραίνα, τα δίπατα λεωφορεία, οι αστυνομικοί, το σύστημα υγείας, το ΜΟΤ ( ΚΤΕΟ ).
Τα ταχυδρομεία εγγυώντο την παράδοση,
και υπάρχουν πάμπολλα περιστατικά εξωφρενικών παραδόσεων. Φυσικά,
εκεί ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΙΛΗ ( και τους ομοίους του ), ο πολίτης έχει ΚΑΙ δικαιώματα εκτός των υποχρεώσεων, και ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ.
Εννοείται ότι, ότι και να πείς, γίνεσαι πιστευτός, δεν αμφισβητείται η ειλικρίνειά σου. Και για τον λόγο αυτό, πολλοί συμπολίτες μας, κάνουν μικροαπάτες. Αλίμονο ομως αν σε τσακώσουν να ψεύδεσαι. Την έβαψες !
Εχω κερδίσει υπόθεση ενάντια στο κράτος, ( όντας ένας απλός ξένος φοιτητής,
και από χώρα της Μεσογείου , παραδοσιακών απατεώνων

), με την υποστήριξη του γραφείου υποστήριξης του πολίτη, που επανδρώνεται από δημόσιους υπαλλήλους.
Αν δεν ήταν τόσο απαίσιος ο καιρός, η μούχλα και η μαυρίλα ( που μαζεύεται και εδώ σιγά-σιγά - Συγχώρεσέ με Θεέ μου- κάνε τους να μην με ban- άρουν ), θα ζούσα εκεί, με συγκεκριμένες συνθήκες. Το θα ζούσα εννοείται ως "θα επιβίωνα", γιατί η ζωή τους είναι τραγική. Αλλά ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ. Και δεδομένη. Δεν αλλάζει με κάθε
ΥΠΟΥΡΓΟ ( ΧαΧαΧα, ούτε για ταξιθέτριες δεν κάνουν )
Δυστυχώς, "άλλα τα μάτια του λαγού, άλλα της κουκουβάγιας", ή για να το πούμε στην γλώσσα τους..........