Γιωργο πρεπει να γινει μαζικη κινητοποιηση, να συνειδητοποιησουν ΟΛΟΙ πως ολωνων οι θεσεις διακυβευονται...Οι δημοσιοι υπαλληλοι, μαζι και γω, δεν μας εχει αγγιξει τοσο, κακα τα ψεμματα...Βλεπω συνεχεια ανεργους, απληρωτους (φιλοι μου), υπαλληλους των 500€ (αδερφές μου) και μεταναστες (αδερφος μου)...Πρεπει να το καταλαβουμε πως ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ Ο ΙΔΙΩΤΗΣ θα πεσει αργα ή γρηγορα πεινα και στο δημοσιο...Μαχαιρι και στις ΔΕΚΟ...Ολοι τα χοντρα ΕΛΛΗΝΙΚΑ πορτοφολια την εκαναν για αλλου..Μαζεψε τους, κανε ενα deal μαζι τους, δωσε κινητρα για επενδυσεις, σταθερο φορολογικο συστημα σε βαθος χρονου 10ετιας και ΜΕΙΩΣΕ μπαγλαμα τον ΦΠΑ...Ξεκινα με ενα 5% μειωση και σιγα-σιγα ριξτο στο 13% ...Και δουλειες θα δωσεις και φορους θα παρεις..Οι ανθρωποι εχουν σχεδιο, δεν εξηγειται αλλιως..Σιγουρα ανελαβαν την εκπονηση καταστροφης της χωρας με μεθοδικοτητα...Ο Γιωργακης μηνες προσπαθουσε να μας βαλει στο μνημονιο με το ετσι θελω...Τι καταστροφολογιες ελεγε, τι καιγομαστε ελεγε αλλα μας διναν δις δανεια με 1.5% επιτοκιο, πώς να βγουμε!! Αλλα μετα απο μερικους μηνες τα καταφερε!!! Ετσι κι αυτοι οι τελευταιοι αλλα με πιο "ειμαστε-ανιωθοι-καταλαβε-το" τροπο το πανε για την πληρη ισοπεδωση...