Παράθεση από: Ilias-G στις Σήμερα στις 10:12:10 μμ
Παράθεση από: Vagelis? στις Σήμερα στις 10:10:24 μμ
Άσε ρε... Για ΕΝΦΙΑ είσαστε τώρα;

Ρώτα και το Giorgos που είναι καμμένος με την ακίνητη περιουσία...
Μακάρι να τα είχε όλα Rolex.

Σε λίγο με το περιουσιολόγιο τα λέμε...

Ναι, θα δηλώσουμε τα χρυσά ρολόγια, τις λίρες, την κατσαρόλα fischler με την επίχρυση λαβή 14 κ, τον πίνακα van gogh, τον επίχρυσο δονητή, και τα ηλεκτρονικά μανταλάκια !
Ακόμα περιμένουμε τις αποκαλύψεις της λίστας Λαγκάρντ, την δεύτερη Μπόργιανς που βγήκε, κλπ, κλπ.
Και θα δηλώσει, λεμε τώρα,

κάποιος ότι έχει κρύψει στο στρώμα, 15000000 ( βάλε όσα μηδενικά θές ), και θα τα δεί ο γκόμενος της θείας, του κουμπάρου της ξαδέλφης, και στην πρώτη συνάντηση με άλλες αντ'ιστοιχες κουτσομπόλες, για να κάνει εντύπωση, θα λέει " να δείτε ο Βρασίδας, έχει Χ στο στρώμα, στην γλάστρα, στην κατάψυξη, ", και σε 3 ημέρες, θα διαγκωνίζονται ποιός θα σε πρωτοληστέψει, να σε σφάξει, να σε "σιδερώσει".
Κούνια που τους κούναγε !
Σοβιέτ ! Απαγορεύεται να επιτρέπεται, επιτρέπεται να απαγορεύεται.
Και ποιός θα εκτιμήσει το δακτυλίδι αρραβώνων της γιαγιάς ? ή θα ανοίγει τις θυρίδες μία-μία ?
Καταλαβαίνει ο μέσος απλός πολίτης, ότι αυτά είναι κουραφέξαλα, μη εφαρμόσιμα, γιατί τίποτα εκτός τραπεζικών συναλλαγών δεν μπορεί να ελεγχθεί, και τα άλλα είναι φούμαρα. ?
Και τεράστιος όγκος συναλλαγών, ακόμα και σήμερα, εκτελείται / διεκπεραιώνεται με μετρητά, άνευ παραστατικών. Και κάποιες άλλες, απλώς με μικρό % της αξίας σε παραστατικά, και τα υπόλοιπα στην "μαύρη".
Και δεν μας συμφέρει μεν σαν πολίτες, αλλά, αν σου ζητάει επιπλέον 24 % ΦΠΑ, άνευ εκπτώσεων από το φορολογητέο, με μείωση πχ συντάξεων 60 % και μείωση του αφορολόγητου, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ πράτεις έτσι, για να κάνεις αυτά που επιθυμείς / έχεις ανάγκη, με 24 % έκπτωση !
Αντιλαμβάνεται κανείς τι σημαίνει ΦΠΑ 24 % και τι επιπτώσεις έχει ?
24 % σε τρόφιμα και είδη υγιεινής ? ? Τοματάκια, μπαχαρικά, ζάχαρη, οδοντόκρεμα, κρακεράκια, ψαροκροκέτες, σαπούνι, κριθαροκουλούρες ? ?
Οπότε, ότι γλυτώσεις, όπου μπορείς. ΕΠΙΒΙΩΣΗ !
Παραδείγματα ? Χιλιάδες.
