Αποστολέας Θέμα: Αχ Ελλαδα σ'αγαπω,με λιγη πολιτικη  (Αναγνώστηκε 114634 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
Απ: Αχ Ελλαδα σ'αγαπω,με λιγη πολιτικη
« Απάντηση #870 στις: Μάρτιος 27, 2017, 15:39:45 μμ »
Οι περισσοτεροι οχι δεν ξερουν την ιστορια και τις παλινωδιες του Κομματος, αλλα ουτε και τι πρεσβευει...Οσους εχουν αποκυρηξει κατα το παρελθον, τους εχουν επαναφερει και χαρακτηρισει ως αγωνιστες ... :D :D Τραγικοι.... :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος tetos

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #871 στις: Μάρτιος 27, 2017, 15:42:57 μμ »
Τραγικοι ξετραγικοι ο (νεος) κοσμος τους θεωρει αν οχι αγωνιστες τουλαχιστον ρομαντικους ουτοπιστες.Το τι ειναι στην πραγματικοτητα πρεπει να το ψαξεις γιατι δεν θελουν με τιποτα να βγει προς τα εξω.

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #872 στις: Μάρτιος 27, 2017, 16:59:31 μμ »
Εδω γνωστος μου γραμμενος και στρατευμενος  στο Κομμα δεν δινει λεει tip οπου και αν φαει και πιει γιατι λεει οτι ετσι θα αναγκαστουν οι σερβιτοροι να βγουν στην αντισταση και να ζητησουν μεγαλυτερους μισθους......

....και που να σου πώ, για έναν που έχω εγώ !  ;)

Συνέπεσε να είμαστε στην θάλασσα, εγώ είχα μαζί μία φίλη, ΠΑΣΟΚ-άρα μέχρι το μεδούλι, και όταν εκείνος άρχισε την ΕΗΔ,  ::)  η δικιά μου τον κόντραρε άγρια, και έγινε όχι απλώς χαμός, αλλά χαλασμός !

Αυτός ο τυφλός φανατισμός, από όπου και να προέρχεται, είναι επικίνδυνος για όλους.

Της φίλης, ( στενό περιβάλλον από την εποχή του Αντρέα και τώρα με τον Γιωργάκη, ακόμα εκεί ασχολείται και θυσιάζεται ), της έχω απαγορεύσει να μου ανοίγει πολιτική συζήτηση, για οιοδήποτε θέμα, και επειδή την ξέρω από το 1983, το σέβεται. Ξέρει ότι δεν μασάω, και ότι είμαι ακομμάτιστος, σκληρός τεχνοκράτης και ψειρίζω την μαϊμου, σε κάθε θέμα που ασχολούμαι, οπότε σιωπά μαζί μου.

Αλλά εκείνο το αξέχαστο Σάββατο, βρήκε τον ΚΚΕ-ΠΑΜΕ, και έπεσε ΧΟΝΤΡΟ λεκτικό ξύλο.  :D :D :D

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος tetos

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #873 στις: Μάρτιος 27, 2017, 17:07:05 μμ »
Ειναι πραγματικα για γελια.Ειμασταν μαζι προχθες με αυτον και αρχισε να λεει οτι η μονη λυση ειναι να καταργησουμε το κεφαλαιο(με πραξικοπημα?) και ο λαος να αναλαβει την εξουσια και οτι χρειαζομαστε να το παραγουμε εμεις.Δεν ηξερα αν πρεπει να γελασω η να αρχισω τις χριστοπαναγιες και να παρεξηγηθουμε οποτε το αφησα να πεσει κατω.Παρεμπιπτοντως ο τυπος εργαζεται σε πολυεθνικη φαρμακευτικη(το κακο κεφαλαιο) και εχει τσαμπα αμαξι και βενζινες να πηγαινει οπου θελει.Εννοειται οτι αμοιβεται και καλα και εξακολουθει να πιστευει οτι χωρις την Ευρωπη καλυτερα.Δυστυχως μαζι με αυτον ειναι κατι χιλιαδες αλλοι ελληνες που δεν ξερουν που παν τα τεσσερα

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #874 στις: Μάρτιος 27, 2017, 17:15:35 μμ »
Ειναι πραγματικα για γελια.Ειμασταν μαζι προχθες με αυτον και αρχισε να λεει οτι η μονη λυση ειναι να καταργησουμε το κεφαλαιο(με πραξικοπημα?) και ο λαος να αναλαβει την εξουσια και οτι χρειαζομαστε να το παραγουμε εμεις.Δεν ηξερα αν πρεπει να γελασω η να αρχισω τις χριστοπαναγιες και να παρεξηγηθουμε οποτε το αφησα να πεσει κατω.Παρεμπιπτοντως ο τυπος εργαζεται σε πολυεθνικη φαρμακευτικη(το κακο κεφαλαιο) και εχει τσαμπα αμαξι και βενζινες να πηγαινει οπου θελει.Εννοειται οτι αμοιβεται και καλα και εξακολουθει να πιστευει οτι χωρις την Ευρωπη καλυτερα.Δυστυχως μαζι με αυτον ειναι κατι χιλιαδες αλλοι ελληνες που δεν ξερουν που παν τα τεσσερα

...και ο δικός μου, σε πολυεθνική είναι, όχι στέλεχος, αλλά σε θέση "εργοδηγού".

Ειναι διεσπαρμένοι, και μεταφέρουν μηνύματα / προπαγάνδα, συμμετέχει στις εκστρατείες και ακολουθεί τις εντολές, "εσύ σήμερα πάς εκεί"  :D :D :D

Εγώ ούτε στον στρατό δεν ακολουθούσα εντολές, θα ακολουθήσω σαν πολίτης ?  8)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος georgefl74

• VIP Member
    • Προφίλ
    • My YouTube reviews
« Απάντηση #875 στις: Μάρτιος 27, 2017, 17:30:54 μμ »
Κομμουνιστές με RayBan πολλοί. Με Lada ουδείς
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος tetos

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #876 στις: Μάρτιος 27, 2017, 17:35:07 μμ »
Μια φορα μου ειπε η φιλη μου(γκομενος της) οτι εχει παει σε μαθημα!!!!.Σε τι μαθημα τι ρωταω,στο κομμα μου απαντησε.Απο εκει να καταλαβεις.θα μαζευονται και θα κανουν κατυχηση για να παιζουν την ιδια κασετα.Για τοσο επικινδυνους μιλαμε

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• VIP Member
    • Προφίλ
    • My YouTube reviews
« Απάντηση #877 στις: Μάρτιος 27, 2017, 17:54:13 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #878 στις: Μάρτιος 27, 2017, 21:54:53 μμ »

Άσε τις ταρζανιές και δώστου το βιογραφικό σου.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #879 στις: Μάρτιος 28, 2017, 02:54:44 πμ »

Πέφτεις κάτω από το γέλιο !

Λέει τις αριστερόσαλτσες που ακούν εκστασιασμένα τα πλήθη στην Ελλάδα, αλλά, οι επικοινωνιακοί κωδικες και τα νοήματα των άλλων είναι διαφορετικά, και προφανώς είναι αδύνατον να αντιληφθούν τι υπονοεί ο ποιητής.

Εντάξει, αμόρφωτος είναι, που είναι και πιο βαρύ για έναν άνθρωπο της ηλικίας του, αλλα, είναι πρωθυπουργός.

Δεν υπάρχει κανείς με λογική για να τον προστατεύσει ? Να τον βάλει να μιλάει Ελληνικά, σανσκριτικά, σουαχίλι, κάτι τέλος πάντων που κάποιος άλλος θα μεταφράζει ΣΩΣΤΑ, και με τις σωστές λέξεις, αλλά και τα νοήματα. Οπότε οι υπόλοιποι, και δεν θα γελάνε, αλλά θα πιάνουν και κάποιο νόημα τέλος πάντων !

Αυτό το guinea pig που το βρήκε πάλι ? ασε τα children youth, και τόσες άλλες κοτσάνες.

Και αυτός εκπροσωπεί ένα ολόκληρο έθνος !

Πάλι ρεζίλι γίναμε  :'( :'( :'(
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος tetos

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #880 στις: Μάρτιος 28, 2017, 08:01:38 πμ »
Διαβαστε το ολο.

http://m.liberal.gr/#/app/article126053/homepage

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• VIP Member
    • Προφίλ
    • My YouTube reviews
« Απάντηση #881 στις: Μάρτιος 28, 2017, 09:59:23 πμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #882 στις: Μάρτιος 28, 2017, 12:55:14 μμ »

Πέφτεις κάτω από το γέλιο !

Λέει τις αριστερόσαλτσες που ακούν εκστασιασμένα τα πλήθη στην Ελλάδα, αλλά, οι επικοινωνιακοί κωδικες και τα νοήματα των άλλων είναι διαφορετικά, και προφανώς είναι αδύνατον να αντιληφθούν τι υπονοεί ο ποιητής.

Εντάξει, αμόρφωτος είναι, που είναι και πιο βαρύ για έναν άνθρωπο της ηλικίας του, αλλα, είναι πρωθυπουργός.

Δεν υπάρχει κανείς με λογική για να τον προστατεύσει ? Να τον βάλει να μιλάει Ελληνικά, σανσκριτικά, σουαχίλι, κάτι τέλος πάντων που κάποιος άλλος θα μεταφράζει ΣΩΣΤΑ, και με τις σωστές λέξεις, αλλά και τα νοήματα. Οπότε οι υπόλοιποι, και δεν θα γελάνε, αλλά θα πιάνουν και κάποιο νόημα τέλος πάντων !

Αυτό το guinea pig που το βρήκε πάλι ? ασε τα children youth, και τόσες άλλες κοτσάνες.

Και αυτός εκπροσωπεί ένα ολόκληρο έθνος !

Πάλι ρεζίλι γίναμε  :'( :'( :'(

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα =  :D :D :D :D Ετσι για να πιασεις το νοημα του γελιου μου :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #883 στις: Μάρτιος 28, 2017, 14:09:56 μμ »
Διαβαστε το ολο.

http://m.liberal.gr/#/app/article126053/homepage

Δυστυχώς, έτσι είναι, πικρή η αλήθεια, πάντα θα φταίνε κάποιοι άλλοι, οι "κακοι ξένοι", που θέλουν να μας υποτάξουν, να μας πάρουν τα υπάρχοντα, την περιουσία μας, τον ήλιο μας και την Ακρόπολη.

Μα οι ίδιοι οι κυβερνώντες τώρα, που θα μας έσωζαν, ( ενας νόμος , ένα άρθρο, / ελάχιστος μισθός, / κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, / 13η σύνταξη,/ κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη, κλπ ), μας μείωσαν το εισόδημα, μας αύξησαν τις υποχρεώσεις, επέβαλαν μέτρα Σοβιετικού τύπου ( Capital Controls ), κατάσχονται λογαριασμοί, κατάσχονται σπίτια, κλείνουν επιχειρήσεις, μεταναστεύει το "αύριο" της Ελλάδας. Αλλά αυτά, μας τα κάνουν οι δικοί μας, δεν τα κάνουν οι κακοί ξένοι.

Και δεν κάθονται κάτω να καταλήξουν τα φλέγοντα θέματα. Και ο καιρός περνάει, και όλα χειροτερεύουν.

Πως το λέει ο αρθρογράφος ?

" ....ο χρόνος και ο χρονισμός συχνά είναι σημαντικότερος παράγοντας από το περιεχόμενο το ίδιο της απόφασης. Αυτό αποτελεί βασική γνώση όλων όσων έχουν ασκήσει στοιχειώδη διοίκηση , οποιουδήποτε είδους. "

Στα Ελληνικά το λέγαμε " η φωτιά το πρώτο λεπτό σβήνει με ένα ποτήρι νερό, το δεύτερο λεπτό, με ένα κουβά νερό, και το τρίτο, .......φώναξε την Πυροσβεστική"

Στα σχολεία management, στα σεμινάρια διοίκησης, στα management games, είναι βασική αρχή το

"In crisis situations speed is more important than precision" ( σε περιόδους κρίσης, η ταχύτητα αντιμετώπισης είναι σημαντικότερη από την ορθολογικότερη προσέγγιση).

Το ανωτέρω βασίζεται στο ότι, αντιμετωπίζοντας ΑΜΕΣΑ, έστω και λάθος, ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ, και βελτιώνεις. Αλλά και ΣΤΑΜΑΤΑΣ την "ασθένεια", στην έναρξη ή με την αναγνώριση / διάγνωση.

Εμείς ( ..όχι εμείς δηλαδή, ........αλλά αυτοί   :'( :'( :'( ), με κοροϊδίες και "δημιουργικές ασάφειες", εξακολουθούν να μην αντιμετωπίζουν την πραγματικότητα, πνίγουν έναν λαό που πιστεύει ακόμα σε παραμύθια, ότι θα έρθει να μας σώσει ένας μαρμαρωμένος βασιλιάς, ή αυτός ο κολοσσός της μόρφωσης, που όλα τα σφάζει και όλα τα μαχαιρώνει.

Αλλά δούλεψε ποτέ, αυτός και οι όμοιοί του ? ( ...και για να μην παρεξηγηθώ, οι πλείστοι ΟΛΩΝ των κομμάτων ). Αντιμετώπισαν κρίσεις στην εργασία τους, που έπρεπε να αποφασίσουν ΑΜΕΣΑ, για την προστασία των περιουσιακών στοιχείων της εταιρίας, την θέση στο ράφι, ή και ακόμα, για την ζωή των εργαζομένων ?

" Η καριέρα είναι χολέρα"

...και διοίκηση, μαθαίνεις στα σχολεία, στην πράξη, από τα λάθη σου. Στην καριέρα σου. Αν δεν έχεις καμιά καριέρα, παρα μόνον προστατευμένη κομματική πορεία, από που θα μάθεις ?

"We use to call experience our pastmistakes" ( αποκαλούμε εμπειρία, τα μαθήματα από προηγούμενα λάθη μας )

Αλλά που εργάστηκαν όλοι αυτοί ? Στα κόμματα ? Επιτήδειοι στην προπαγάνδα στους κομματικούς χώρους για πολιτική χειραγώγηση. Δηλαδή "γραμμιτζήδες", που "κατεβάζουν γραμμή". Και αυτό κάνουν σαν κυβερνώντες. Αλλά σαν κομματικοί, στο παρελθόν, ανευ ευθυνών, και με κρατική χρηματοδότηση, ( άλλο τεράστιο έγκλημα, οι πολίτες να χρηματοδοτούν την ύπαρξη κομμάτων ), όλα έβαιναν "καλώς". Και τρώγανε, και πίνανε, και κάνανε διαλέξεις. ( ...και υποθήκευαν το % των μελλοντικών εκλογών για δάνεια )

Σαν διοικούντες όμως, που πρέπει να φροντίσουν για τους άλλους, είναι υποχρεωτικό να ΔΡΟΥΝ, όχι να αναπτύσσουν θεωρίες.

Αλλά πως να δράσουν όταν δεν ξέρουν ? Πως να δράσουν οταν οι δράσεις είναι αντίθετες με τις ιδεολογίες τους ?

Τα πάντα είναι τελειωμένα. Να μην κανιβαλίσουμε την ΔΕΗ είπε ο ΜΕΓΑΣ ! Μην χάσουμε το μέγα εκτροφείο !

Και οι εκεί συνδικαλιστές, θα κατεβάσουν τους διακόπτες !

Τους εξήγησε κανένας ότι εργάζονται εκεί, και ακολουθούν εντολές ?. Δεν αποφασίζουν. Δεν είναι δική τους επένδυση. Ουτε είναι δικοί τους οι διακόπτες. Ο Ελληνικός λαός έχει πληρώσει όλα τα περουσιακά στοιχεία. Δεν έκανε επένδυση κάποιος λεφτάς συνδικαλιστής. Ο κάθε ένας από εμάς, τα έχει πληρώσει. Και πολύ ακριβά. Και ακόμα πληρώνει. Δεν παρέχονται δωρεάν οι υπηρεσίες.

Και από εκεί, και γενικά από τον συνδικαλισμό ξεπηδησαν πολλοί, που τώρα κατέχουν θέσεις ευθύνης ( υποτίθεται ), αλλά "ξέχασαν", και δεν ακολουθούν αυτά που τότε υποστήριζαν.

Και ερωτώ τους κκ που θα κατεβάσουν τους διακόπτες.
Τι φταίει ο κακομοίρης, που μετά από χρόνια εργασίας σε βαρέα και ανθυγιεινά, με κατεστραμένη την υγεία, έχει συσκευή οξυγόνου ( ηλεκτρικό συμπυκνωτή / αεροποιητή ) ? Του κόβεις το ρεύμα, τον σκοτώνεις.
Τι φταίει ο μικρο-μεσαίος, που του καταστρέφεται το εμπόρευμα ( ψυγεία ) όταν μετα βίας επιβιώνει  ? Θα τον αποζημιώσει ο συνδικαλιστής ?
Τι φταίει η βιοτεχνία, που θα σταματήσει ? Θα πληρώσει ο συνδικαλιστής τις απώλειες παραγωγής ?

Ο κατεβαζοδιακόπτης όμως, θα πάρει και μισθάρα, και επιδόματα, και ..............δημόσια προβολή !

Η ατιμωρησία, και η μη αντιμετώπιση των καταστάσεων, όποιες και αν είναι, μας έφεραν μέχρι εδώ.

Και ακόμη ............."διαπραγματευόμαστε".

Ειμαστε, πως το είπε ?.......τα πειραματόζωα.

Λάθος μεγάλε. Δεν είμαστε πειραματόζωα. Σκέτα ΖΩΑ είμαστε, αλλά και τα ζώα, κάποια στιγμή, έστω και από ένστικτο, αντιδρούν. Μην το ξεχνάς !

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος tetos

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #884 στις: Μάρτιος 28, 2017, 14:12:27 μμ »
Τα ειπες ΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ

friendly
0
funny
0
like