Αποστολέας Θέμα: Αχ Ελλαδα σ'αγαπω,με λιγη πολιτικη  (Αναγνώστηκε 115151 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος tetos

• VIP Member
    • Προφίλ
Απ: Αχ Ελλαδα σ'αγαπω,με λιγη πολιτικη
« Απάντηση #600 στις: Ιανουάριος 21, 2017, 16:29:59 μμ »
Μια εικονα χιλιες λεξεις.Ενας ψεκασμενος ακροδεξιος-λαικιστης μαζι με εναν κομμουνιστο-λαικιστη(φορεσε γραβατα εννοειται στο Αμερικα)και εναν νεοπλουτο γιατρο.Ολη η καταντια και η κοροιδια που τρωει ο ελληνικος λαος σε μια εικονα.Μια χαρουμενη παρεα πηγε στο Αμερικα να κανει διακοπες με το πρωθυπουργικο αεροπλανο.

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος tetos

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #601 στις: Ιανουάριος 21, 2017, 16:44:51 μμ »
Να προσθεσω και αλλη μια.Ο Βαλαντης προφανως και ειναι επιτιμος καλεσμενος

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

leon

• Επισκέπτης
« Απάντηση #602 στις: Ιανουάριος 21, 2017, 17:15:39 μμ »
Το "ωχ αδερφέ" και το "σώσων εαυτόν σωθήτω" εκμεταλλεύτηκαν όλοι οι πολιτικοί.

Η αδιαφορία.
Το βόλεμα ορισμένων.
Η ζήλεια που επικρατεί στον κόσμο.
Η ανταγωνιστικότητα για επίδειξη.
Η μη συμμετοχή.
Η κουτοπονηριά.
Η έλλειψη μόρφωσης.
Η δυστυχία - φτώχια.
Η ανευθυνότητα.
Η έλλειψη ελπίδας - απαγοήτευση.
Η μη ενημέρωση.
Η δυσανασχέτηση.
Η ψευτοκουλτούρα.

Όλα τα παραπάνω υπήρξαν τροφή για εκμετάλλευση από όλους τους πολιτικούς .
Με όλα τα παραπάνω δημιουργήθηκε το σάπιο σύστημα που υπάρχει .

Και η σαπίλα μεταδίδεται...
Μεταδίδεται και στον κόσμο.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #603 στις: Ιανουάριος 21, 2017, 20:49:41 μμ »
Εχουν αξιοπρεπεια ομως ρε φιλε....

Τα κομμουνιστικά καθεστώτα πέτυχαν σε 3 πράγματα: ασφάλεια, παιδεία,υγεία. Και απέτυχαν σε άλλα τρία: πρωινό, γεύμα, δείπνο.

1. ασφάλεια= με το αστυνομικοκρατούμενο καθεστώς, και με την φτώχεια που επικρατούσε, ποιος να κλεψει τι ? Αφού τα είχε κλέψει ΟΛΑ το κράτος, η ιδιοκτησία απαγορευόταν, και για να πάς από την Νέα Σμύρνη στο Κουκάκι, ήθελες ειδική άδεια.

Παρ'ολα αυτά, οι σιδεριές στα παράθυρα ήταν απαραίτητες.

2. παιδεία = Τους είδαμε στα διεθνή συνέδρια και καταλάβαμε το επίπεδο της μόρφωσής τους. Χώρια που κάποιοι δικοί μας, πήγαιναν να σπουδάσουν εκεί, και αποφοιτούσαν με αντάλλαγμα 3 τενεκέδες λάδι. Και εμείς που υποχρεωτικά δουλεύαμε με κάποιους, ελάχιστοι είχαν όχι γνώση, αλλά και την απλή λογική και αντίληψη για να αναλάβουν κάποια πόστα ευθύνης.

3.υγεία= εμείς πάντως όταν πηγαίναμε για σκί στην Βουλγαρία, ( 1984 -1987 ) παίρναμε και γύψο μαζί μας γιατί δεν είχαν. Στην επιστροφή τον χαρίζαμε στον δάσκαλο.

Υπήρχαν και οι διαφορετικοί επιστήμονες. Αν προσκυνούσαν και το καθεστώς, καλά ήταν. Αν όχι, ................. :'(

Ιστορία.

Το 1987, καλοκαίρι, σε ένα πρόγραμμα ανταλλαγής νεαρών επιστημόνων, μου έφεραν στο γραφείο, ένα παιδί από ανατολική χώρα. Δυό μέτρα και λεπτούλης. Μετά την πρώτη γνωριμία, του έδινα κάποιες εργασίες για να μπεί στο πνεύμα. Τα έκανε ΟΛΑ και γρήγορα. Ειχε πτυχίο οικονομικών και master στα logistics τραίνων. Και μυαλό ΞΥΡΑΦΙ.

Ηταν ΠΑΝΤΑ σκυμένος στο γραφειάκι του, και έκανε τις εργασίες ( εκπαιδευτικές ), που του έδινα. Αλλά ΠΟΤΕ δεν με κοίταγε στα μάτια.

Η γραμματέας μου τότε, παρατήρησε ότι ο ΡΟΤΣΑ, έτσι τον βάφτισαν οι συνάδελφοι, γιατί το όνομά του ήταν κάπως έτσι, και τότε νομίζω αυτός ήταν ποδοσφαιριστής της μόδας, αδυνάτιζε συνέχεια.

Ψαρεύοντάς τον, έμαθε ότι έτρωγε κάτι κονσέρβες το βράδυ στο ξενοδοχείο, γιατί το επίδομα τροφής που έπαιρνε, το αποταμίευε, και αυτό σκόπευε να κάνει και με τον μισθό που θα έπαιρνε από εμάς, για να μπορέσει να υποστηρίξει την οικογένειά του.

Ηταν ένα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ παιδί, 26 χρονών, οπότε, τον υποχρέωσα να τρώει μαζί μας το μεσημέρι στο εστιατόριο της εταιρίας. Και του δίναμε και take away για το βράδυ. Και ξαναπήρε χρώμα το μάγουλο του.

Σιγά σιγά μάθαμε, ότι είχε γυναίκα και μωρο και ότι προκειμένου να μην αποσκιρτήσει, τους είχαν σε "ειδικό καθεστώς" μέχρι να επιστρέψει ο Ρότσα.

Μας είπε ότι έπαιρναν τότε πχ 60 Ε τον μήνα μισθό, ενώ εμείς δίναμε , στο δικό του επίπεδο 700-800 ( Μαθητεία ). Αριθμοί αναλογικοί.

Μιλάω με την Δ/νση προσωπικού, και ζητάω να του ορίσουν και υπερωρίες. Του βάζαμε 3-4 την ημέρα, και του "χώσαμε" και ένα επίδομα οθόνης, 5.000 Δρχ ήταν τότε.

Ο άνθρωπος δεν ήξερε πως να εκφράσει την χαρά του. Μάθαμε και άλλα πολλά, μόλις κερδίσαμε, 2-3 άτομα του γραφείου μου, την εμπιστοσύνη του. Γιατί ΦΟΒΟΤΑΝ.

Στο τρίμηνο που παρέμεινε, ξεδίπλωσε πλήρως την ευφυία του, και έκανε δουλειά 3 ανθρώπων ενώ "ρούφηξε" όλες τις τεχνικές που του δείξαμε.

Του προσφέραμε τόσα δώρα για την γυναίκα και το παιδί, που δεν ήξερε πως να τα κουβαλήσει και πως θα τα δικαιολογούσε.

Φροντίσαμε και του βρήκαμε δολλάρια, 100-άρια, για να τα κρύψει στην επιστροφή.

Και στην αποχώρηση, όταν υπέγραφε την "καταγγελία" της σύμβασης, μετά από συνενόηση με την Δ/νση Προσωπικού, ( που καμμία αντίρηση δεν είχε ), ο Προϊστάμενος της μισθοδοσίας, του έδωσε ένα πακέτο δολλάρια, ( που είχαμε ήδη μετατρέψει από Δραχμές ), σαν αποζημίωση απόλυσης, που εννοείται δεν εδικαιούτο, αλλά ΟΛΟΙ συμφώνησαν να του δώσουμε. Μονο που δεν λιποθύμησε από την χαρά του.

Του δώσαμε πακέτα με μπλόκ Α4, μολύβια, μπίκ, και ένα σωρό άλλα πράγματα, που εκεί δεν είχαν.

Για χρόνια μας έστελνε καρτ-ποστάλ, με ευχαριστίες και με τις κωδικές λέξεις που είχαμε συμφωνήσει να γράφει, (  ;) ), για να ξέρουμε ότι είναι καλά ή καταπιέζεται.

Ολοκληρωτικά καθεστώτα. Εκεί μας πάνε.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #604 στις: Ιανουάριος 21, 2017, 21:33:33 μμ »
Τρομακτικό ποστ Γιώργο
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #605 στις: Ιανουάριος 21, 2017, 21:47:21 μμ »
Τρομακτικό ποστ Γιώργο

....έχω τέτοιες ιστορίες να σας πω ! Δεκάδες.

Εργοστάσιο στην Βουλγαρία. Ωράριο 07.00 - 15.00, πήγαινε  19.00 - 20.00 και ακόμα δουλεύανε, χωρίς να υπάρχει λόγος.

Ο "καινούργιος" Δ/ντής, φοβήθηκε τις υπερωρίες που θα έπρεπε να πληρώσει, αλλά οι "παλιοί" τον ενημέρωσαν ότι οι εργαζόμενοι κάθονται εθελοντικά μέχρι αργά, άνευ αποζημίωσης.

-Καλά, τόσο αφοσιωμένοι, μας είναι, ? κοκορεύτηκε ο τζιτζιφιόγκος νέος Δ/ντης.
-Δεν θα το έλεγα, του απάντησε ο παλιός. Απλώς, στο σπίτι δεν έχουν θέρμανση.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #606 στις: Ιανουάριος 21, 2017, 21:52:20 μμ »
Γιωργο αυτο περι επιτυχιας αμφισβητειται.Δεν νομιζω οτι προηγαγαν την ελευθερη σκεψη στα σχολεια.Ουτε ειχαν ολοι προσβαση στην υγεια.Μην βλεπουμε μερικα κομμουνιστο-δικτατορικα καθεστωτα τυπου Λιβυης οπου εχω ακουσει οτι ειχαν συστημα υγειας,διοτι στην Λιβυη ερεε το χρημα και αυτο  λειτουργει σαν τυρακι για να εχεις το ποπολο με το μερος σου

Μέχρι τον Ιούνιο του 2014, που το βίωσα, σε ιδιωτική κλινική στην Αθήνα, νοσηλεύονταν Λίβυοι τραυματίες του πολέμου, με έξοδα του κράτους τους.

Κομμένα χέρια, πόδια, σε καροτσάκι κλπ.

Και ερχόταν ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ο υπάλληλος της πρεσβείας, να τους ηρεμήσει, γιατί κάνανε φασαρίες, καπνίζανε στα δωμάτια, χερουκώνανε τις νοσοκόμες, κλπ.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #607 στις: Ιανουάριος 21, 2017, 23:06:48 μμ »
Μια εικονα χιλιες λεξεις.Ενας ψεκασμενος ακροδεξιος-λαικιστης μαζι με εναν κομμουνιστο-λαικιστη(φορεσε γραβατα εννοειται στο Αμερικα)και εναν νεοπλουτο γιατρο.Ολη η καταντια και η κοροιδια που τρωει ο ελληνικος λαος σε μια εικονα.Μια χαρουμενη παρεα πηγε στο Αμερικα να κανει διακοπες με το πρωθυπουργικο αεροπλανο.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Το αεροπλάνο, δεν είναι πρωθυπουργικό. Δικό μου και δικό σου είναι, εμείς το πληρώνουμε, και όλα τα παρελκόμενά του.

Αν θέλει ο Τσίπρας, και ο κάθε Τσίπρας, να έχει αεροπλάνο, σε μία χώρα πτωχευμένη, να το πληρώσουν από την τσέπη τους. Αν έχουν. Γιατί από ότι ξέρω, δεν έχει δουλέψει ποτέ. Ο Τράμπ δούλεψε, έκλεψε, τύπωσε χρήμα, δεν ξέρω τι, αλλά ΕΧΕΙ δικό του αεροπλάνο. Και ουρανοξύστη, και ....., και...., και...... Προσωπικότητα. Αυτάρκης. Δεν ζούσε εις βάρος των άλλων. Επαιζε, κέρδιζε, έχανε. Δεν ήταν καταληψίας. Τώρα θα γίνει, που θα "καταλάβει" όλα τα μεγάλα πόστα, με την ορμή του επιχειρηματία, και όχι του πολιτικού ( ισορροπίες ). Και εκεί μπορεί να γίνει η στραβή.

Ο Τσίπρας, και ο κάθε Τσίπρας, να πηγαίνουν με τα αεροπλάνα της γραμμής. Αλλά πως να πάς στην Κούβα με τα κανονικά δρομολόγια ? Θες 3 τουλάχιστον διαφορετικά, και 2 ημέρες στην καλύτερη.

Πως να αντέξει ένας άνθρωπος τέτοια ταλαιπωρία, μετά από όλες τις ευθύνες που έχει πάνω του ?  :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος tetos

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #608 στις: Ιανουάριος 22, 2017, 12:29:54 μμ »
Τι μας νοιαζει εμας η ιδιωτικη οικονομια?Να διοριζουμε θελουμε...

http://www.capital.gr/story/3185573

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #609 στις: Ιανουάριος 22, 2017, 17:04:21 μμ »

Η αντικειμενική φορολόγηση, θα έφερνε ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

Οταν σε φορολογούν με τεράστια ποσά, ...............γιόκ. Κανένας δεν θέλει να δουλεύει για το κράτος.

Λέει ο υδραυλικός. 70 μαύρα, 100 με απόδειξη. Γιατί να δώσω από το 1/3 της σύνταξης που μου άφησαν, άλλα 30 ? Χαζός είμαι ?

Βάλτε αν είστε μάγκες, εσοδα -έξοδα, και να δείς αν θα πάρω απόδειξη, ακόμα και από την λαϊκή, για τον μαϊντανό των 0,50 Ε.

Πόσα πήρα ? 1.000.000 Ε. Πόσα χάλασα? 1.000.000 Ε. Πληρώνω φόρο ΜΗΔΕΝ. Γιατί τα λεφτά μου τα ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑ, τόνωσα την οικονομία, πήρε το κράτος ΦΠΑ.

Πόσα πήρα ? 1.000 Ε. Πόσα χάλασα? 0 Ε. Πληρώνω φόρο 500 Ε. Γιατί τα λεφτά μου ΔΕΝ τα ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑ, ΔΕΝ τόνωσα την οικονομία, ΔΕΝ δημιουργήθηκαν θέσεις εργασίας,  ΔΕΝ πήρε το κράτος ΦΠΑ και τα ασφαλιστικά ταμεία εισφορές.

Ετσι γίνονται οι τζίροι, ο άλλος δουλεύει ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ και ΞΟΔΕΥΕΙ, σε σπίτια, αυτοκίνητα, σπουδές, διακοπές, κλπ. δημιουργούνται θέσεις εργασίες, εταιρίες, τα κονομάει η ΔΕΗ, ο ΟΤΕ, οι ασφάλειες, να τα τέλη κυκλοφορίας, να οι βενζίνες και τα πετρέλαια, να...., να...., να....

Και σε κάθε κίνηση, το κράτος εισπράττει.

Νεκρώνοντας την κίνηση, αφαιρώντας το διαθέσιμο για κατανάλωση εισόδημα λόγω υψηλότατων φόρων, το μόνο που καταφέρνουνε είναι να επιφέρουν τον επιχειρηματικό και κοινωνικό μαρασμό και τις "μαύρες" συναλλαγές.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

leon

• Επισκέπτης
« Απάντηση #610 στις: Ιανουάριος 22, 2017, 17:50:25 μμ »

Η αντικειμενική φορολόγηση, θα έφερνε ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

Οταν σε φορολογούν με τεράστια ποσά, ...............γιόκ. Κανένας δεν θέλει να δουλεύει για το κράτος.

Λέει ο υδραυλικός. 70 μαύρα, 100 με απόδειξη. Γιατί να δώσω από το 1/3 της σύνταξης που μου άφησαν, άλλα 30 ? Χαζός είμαι ?

Βάλτε αν είστε μάγκες, εσοδα -έξοδα, και να δείς αν θα πάρω απόδειξη, ακόμα και από την λαϊκή, για τον μαϊντανό των 0,50 Ε.

Πόσα πήρα ? 1.000.000 Ε. Πόσα χάλασα? 1.000.000 Ε. Πληρώνω φόρο ΜΗΔΕΝ. Γιατί τα λεφτά μου τα ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑ, τόνωσα την οικονομία, πήρε το κράτος ΦΠΑ.

Πόσα πήρα ? 1.000 Ε. Πόσα χάλασα? 0 Ε. Πληρώνω φόρο 500 Ε. Γιατί τα λεφτά μου ΔΕΝ τα ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑ, ΔΕΝ τόνωσα την οικονομία, ΔΕΝ δημιουργήθηκαν θέσεις εργασίας,  ΔΕΝ πήρε το κράτος ΦΠΑ και τα ασφαλιστικά ταμεία εισφορές.

Ετσι γίνονται οι τζίροι, ο άλλος δουλεύει ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ και ΞΟΔΕΥΕΙ, σε σπίτια, αυτοκίνητα, σπουδές, διακοπές, κλπ. δημιουργούνται θέσεις εργασίες, εταιρίες, τα κονομάει η ΔΕΗ, ο ΟΤΕ, οι ασφάλειες, να τα τέλη κυκλοφορίας, να οι βενζίνες και τα πετρέλαια, να...., να...., να....

Και σε κάθε κίνηση, το κράτος εισπράττει.

Νεκρώνοντας την κίνηση, αφαιρώντας το διαθέσιμο για κατανάλωση εισόδημα λόγω υψηλότατων φόρων, το μόνο που καταφέρνουνε είναι να επιφέρουν τον επιχειρηματικό και κοινωνικό μαρασμό και τις "μαύρες" συναλλαγές.

"Η αντικειμενική φορολόγηση, θα έφερνε ΑΝΑΠΤΥΞΗ...." ΣΥΜΦΩΝΩ

"....Πόσα πήρα ? 1.000.000 Ε. Πόσα χάλασα? 1.000.000 Ε. Πληρώνω φόρο ΜΗΔΕΝ. Γιατί τα λεφτά μου τα ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑ, τόνωσα την οικονομία, πήρε το κράτος ΦΠΑ.

Πόσα πήρα ? 1.000 Ε. Πόσα χάλασα? 0 Ε. Πληρώνω φόρο 500 Ε. Γιατί τα λεφτά μου ΔΕΝ τα ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑ, ΔΕΝ τόνωσα την οικονομία, ΔΕΝ δημιουργήθηκαν θέσεις εργασίας,  ΔΕΝ πήρε το κράτος ΦΠΑ και τα ασφαλιστικά ταμεία εισφορές...."

Δεν πάει έτσι.Πήρες 1.000.000 πληρωσε ένα ποσοστό στο κράτος και καν τα ότι θέλεις,πήρες 1.000 πλήρωσε στο κράτος αναλογικά με αυτόν που πήρε το 1 εκ.Μέσα σε λογικά πλαίσια.
Το να παρουσιάσεις ότι ξόδεψες ένα χ ποσό είναι εύκολο, το να παρουσιάσεις ότι εισέπραξες ένα ψ ποσό είναι το δύσκολο.

Και αυτός που βγάζει , λέμε τώρα ,τα 1.000 ξέρει να ξοδέψει όχι 1 εκ. αλλά πολύ περισσότερα.Το θέμα είναι ότι δεν του δίνεται η δυνατότητα να τα βγάλει.Έτσι με το σκεπτικό σου ο φτωχός γίνεται φτωχότερος και ο πλούσιος πλουσιότερος.

Το χρήμα μπορεί να κινηθεί εφόσον υπάρξουν δουλειές, σωστή και όχι αβάσταχτη φορολόγηση, διατήρηση της παραπάνω φορολογίας για χρόνια αλλά και προσαρμογή στις εκάστοτες χρηματοοικονομικές αλλαγές,όταν αποχτήση συνείδηση ο κάθε φορολογούμενος.Συνείδηση που πολύ χλωμό το βλέπω να υπάρξει εφόσον δεν υπάρχουν : σχολεία, νοσοκομειακή περίλθαψη, γεωργία , επενδύσεις, αξιοκρατία, δικαιοσύνη, τραπεζικό σύστημα, διαφάνεια,συντάξεις που σου επιτρέπουν να επιβιώσεις, και περιληπτικά παροχές προς τον πολίτη που θα του εξασφαλίζουν ασφάλεια και ευημερία στον τόπο του.

Αντίθετα υπάρχει αλλά και υπήρχε άδικη και άνιση φορολόγηση, χρηματισμοί - λαδώματα, ακρίβεια σε σχέση με το εισόδημα, έλλειψη προοπτικής και ανάπτυξης, λαμόγια,μη ύπαρξη δικαιοσύνης, νόμιμοι τοκογλύφοι, νόμιμοι προδότες....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

AntonisCh

• Επισκέπτης
« Απάντηση #611 στις: Ιανουάριος 22, 2017, 20:08:11 μμ »
Δεν υπάρχει αντικειμενική φορολόγηση. Υπάρχει μόνο ανεκτή
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος georgefl74

• VIP Member
    • Προφίλ
    • My YouTube reviews
« Απάντηση #612 στις: Ιανουάριος 23, 2017, 12:40:24 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος georgefl74

• VIP Member
    • Προφίλ
    • My YouTube reviews
« Απάντηση #613 στις: Ιανουάριος 23, 2017, 14:09:38 μμ »
Ανοίγω τιβι, ΣΚΑΙ, η ευρωβουλευτίνα Καυλ...Καιλή,το ανεπαγγελτο παιδί του κομματικού σωλήνα να προτείνει για την αναβίωση του ...ΠΑΣΟΚ να έρθουν νέοι, επαγγελματίες, επιστήμονες.

Σιχτιρίζω. Γυρίζω ΕΤ3 (να μην με λέτε νεοφιλιλέ).

Τα νέα από τις Βρυξέλλες. Ο Κουτσούμπας καλεσμένος στην Ευρωβουλή σε εκδήλωση για την Οκτωβριανή επανάσταση να λέει τα γνωστά. Ο Κουτσούμπας. Στην Ευρωβουλή.

Μουδιαζω λίγο από το σοκ και δεν αλλάζω κανάλι. Επόμενο ευρω-νέο.

Ο Παπαδημουλης, ο νούμερο δυο παπαραλόγος του ελληνικού twitter, επανεξελέγη αντιπρόεδρος της Ευρωβουλής με 73%.

Εβδομήντα τρια τα εκατό. Των ευρωβουλευτών. 7 3 %

Οι Άγγλοι είναι ΠΟΛΥ έξυπνοι άνθρωποι. Keep walking.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος tetos

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #614 στις: Ιανουάριος 23, 2017, 14:16:01 μμ »
Ο Παπαδημουλης εδω μπορει να λεει μαλακιες αλλα εξω μπορει να γλυφει και να τα λεει αλλιως.Πολυ πιθανον

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions