Αποστολέας Θέμα: Αχ Ελλαδα σ'αγαπω,με λιγη πολιτικη  (Αναγνώστηκε 114670 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

AntonisCh

• Επισκέπτης
Απ: Αχ Ελλαδα σ'αγαπω,με λιγη πολιτικη
« Απάντηση #570 στις: Ιανουάριος 18, 2017, 22:12:18 μμ »
Δυστυχώς, δε νομίζω ότι το πρόβλημα είναι στους πολιτικούς. Ούτε στα κανάλια . Είμαστε μία κοινωνία ανώριμη και θα έλεγα με εφηβικές αντιδράσεις.

Οι πολιτικοί μας απλούστατα είναι μία δική μας αντανάκλαση. Ομοίως και ότι ζούμε και αντιμετωπίζουμε τριγύρω.

Όταν 15000 συμπολίτες μας πιστεύουν ότι υπάρχει άνθρωπος που έχει 3τρις και δίνει τα 609δις για το χρέος ε τότε δεν υπάρχει ελπίδα για αυτή τη χώρα.

...και άλλοι πόσοι, πίστεψαν ότι ένας άνεργος καταληψίας, χωρίς μεροκάματο μέχρι τα 40, θα χόρευε τις διεθνείς αγορές, θα έσκιζε τα μνημόνια, θα....., θα...., θα...., και του "ανέθεσαν" το αύριο των παιδιών του γιατί έπρεπε "να του δώσουν μια ευκαιρία", "να δούμε τι θα κάνει και αυτός", τι μπορεί να πεί κανείς για το επίπεδο αντίληψης αυτού του λαού του οποίου αποτελούμε μέρος ?

Και τώρα στα τελειώματα, θα δούμε και τα απίστευτα, την προσπάθεια ελέγχου των πάντων.

Η δημοκρατία στα καλλίτερά της.  :'( :'(

Προσπαθώ να μην μιλάω, αλλά, όπως έβαλα και στην υπογραφή " ο σιωπών συναινεί ".
Πολύ σωστά όλα!
Πιο πίσω δεν πάει?
Κάποιοι ψήφισαν τον Γιωργάκη!  >:( :-X :-X :-X
Και μην αμφιβάλλεις ότι υπάρχει υπολογίσιμη πιθανότητα να τον ξαναψηφίσουν....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #571 στις: Ιανουάριος 18, 2017, 22:13:18 μμ »
Δυστυχώς, δε νομίζω ότι το πρόβλημα είναι στους πολιτικούς. Ούτε στα κανάλια . Είμαστε μία κοινωνία ανώριμη και θα έλεγα με εφηβικές αντιδράσεις.

Οι πολιτικοί μας απλούστατα είναι μία δική μας αντανάκλαση. Ομοίως και ότι ζούμε και αντιμετωπίζουμε τριγύρω.

Όταν 15000 συμπολίτες μας πιστεύουν ότι υπάρχει άνθρωπος που έχει 3τρις και δίνει τα 609δις για το χρέος ε τότε δεν υπάρχει ελπίδα για αυτή τη χώρα.

...και άλλοι πόσοι, πίστεψαν ότι ένας άνεργος καταληψίας, χωρίς μεροκάματο μέχρι τα 40, θα χόρευε τις διεθνείς αγορές, θα έσκιζε τα μνημόνια, θα....., θα...., θα...., και του "ανέθεσαν" το αύριο των παιδιών του γιατί έπρεπε "να του δώσουν μια ευκαιρία", "να δούμε τι θα κάνει και αυτός", τι μπορεί να πεί κανείς για το επίπεδο αντίληψης αυτού του λαού του οποίου αποτελούμε μέρος ?

Και τώρα στα τελειώματα, θα δούμε και τα απίστευτα, την προσπάθεια ελέγχου των πάντων.

Η δημοκρατία στα καλλίτερά της.  :'( :'(

Προσπαθώ να μην μιλάω, αλλά, όπως έβαλα και στην υπογραφή " ο σιωπών συναινεί ".
Πολύ σωστά όλα!
Πιο πίσω δεν πάει?
Κάποιοι ψήφισαν τον Γιωργάκη!  >:( :-X :-X :-X
ΠΑΣΟΚ,ψηφισαν ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος STF

• Members+
  • VIP Member
  • Vintage Omega Seamaster '69 Calibre 601
    • Προφίλ
« Απάντηση #572 στις: Ιανουάριος 18, 2017, 22:21:41 μμ »
Δεν υπάρχει περίπτωση να πάει μπροστά η Ευρώπη.
Δυστυχώς η γενιά μας θα ζήσει τρομερές και πολύ πιθανά τρομακτικές στιγμές και σε επίπεδο Ευρώπης και άρα και κατ' επέκταση Ελλάδας.

Τα λαμόγια της χώρας μας είναι "παιδική χαρά" σε σχέση με τα λαμόγια στις Βρυξέλλες. Επειδή όμως η ιστορία αλλά και η ζωή έχει δείξει πως βρίσκει πάντα ένα τρόπο να εξισορροπήσει τα ανόητα σχέδια των ανθρώπων -δυστυχώς κάποιες φορές με σκληρό τρόπο- πολλοί από αυτούς δε καταλαβαίνουν τι είναι αυτό που τελικά υπηρετούν, πάντως όχι τον άνθρωπο.

Από όλα όσα διαβάζω θα πρότεινα πριν συνεχίσουμε να κρίνουμε τους πολιτικούς (Έλληνες και ξένους) για τα ξυλαράκια που έχουν στα μάτια τους να βγάλουμε τα δοκάρια που έχουμε στα δικά μας. Αν εμείς γίνουμε καλύτεροι ως άνθρωποι στη καθημερινότητα μας, όλα θα βελτιωθούν. Γρήγορα ή αργά είναι στο δικό μας χέρι.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος tetos

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #573 στις: Ιανουάριος 18, 2017, 22:28:39 μμ »
Οτι η Ευρωπη γενικοτερα εχει προβληματα το καταλαβαινουμε.Δεν ξερουμε (στα σιγουρα)που θα καταληξει.Ομως ποια χωρα θα ειναι καλυτερα προετοιμασμενη?Η Δανια,η Ολλανδια,η Ιρλανδια,η Εσθονια,η Ισπανια ακομα ακομα και η Πορτογαλια η η Ελλαδα που την κυβερναει μια συμμορια δραχμιστων  κομμουνιστων μαζι με μια συμμορια ψεκασμενων?Σε μια παγκοσμια κριση οπως η τωρινη(εδω και λιγα χρονια βασικα)  η Ελλαδιτσα το επαιζε μαγκας και επαναστατης του κωλου και δεν οχυρωθηκε να συμμαζεψει τα ασυμμαζευτα.Δεν εχουμε δει φοβαμαι τα χειροτερα ακομα

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #574 στις: Ιανουάριος 18, 2017, 22:31:00 μμ »
ειναι λιγο αργα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος STF

• Members+
  • VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #575 στις: Ιανουάριος 18, 2017, 22:40:43 μμ »
Οτι η Ευρωπη γενικοτερα εχει προβληματα το καταλαβαινουμε.Δεν ξερουμε (στα σιγουρα)που θα καταληξει.Ομως ποια χωρα θα ειναι καλυτερα προετοιμασμενη?Η Δανια,η Ολλανδια,η Ιρλανδια,η Εσθονια,η Ισπανια ακομα ακομα και η Πορτογαλια η η Ελλαδα που την κυβερναει μια συμμορια δραχμιστων  κομμουνιστων μαζι με μια συμμορια ψεκασμενων?Σε μια παγκοσμια κριση οπως η τωρινη(εδω και λιγα χρονια βασικα)  η Ελλαδιτσα το επαιζε μαγκας και επαναστατης του κωλου και δεν οχυρωθηκε να συμμαζεψει τα ασυμμαζευτα.Δεν εχουμε δει φοβαμαι τα χειροτερα ακομα

Να είσαι βέβαιος πως αν φτάσουμε σε εξαιρετικά κρίσιμες καταστάσεις η "Ελλαδίτσα" θα τα καταφέρει πολύ καλύτερα, λόγω του Έλληνα που τόσο πολύ μας αρέσει να κρίνουμε ή ακόμη και χλευάζουμε! Διάβασα από κάποιους πολύ ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις οι οποίες κρύβουν διαμάντια.

Αν ζήσεις για λίγους μήνες σε χώρες όπου ο πολίτης και η οικογένεια στηρίζεται στα οργανωμένα "συστήματα" θα καταλάβεις εύκολα σε τι χάος θα βρεθούν όταν αυτά καταρρεύσουν.

Τέλος πάντων, είναι θεματολογία που χωράει πολλές αντιρρήσεις, ενστάσεις, καταφάσεις και δε μου αρέσει να συμμετέχω σε αυτές διαδικτυακά. Αυτά τα ολίγα από εμένα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος tetos

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #576 στις: Ιανουάριος 19, 2017, 13:09:19 μμ »
Πιο πολυ δεν θα μπορουσα να διαφωνησω με το ποστ σου.Αν επελθει καταρρευση τοτε η Ελλαδιτσα θα παει πισω 50 χρονια τοσο αποτομα που θα τσουζει η κωλαρα μας.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος tetos

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #577 στις: Ιανουάριος 19, 2017, 13:10:29 μμ »
Παραθετω ποστ απο γνωστο για να δειτε τι ηλιθιος κοσμος που υπαρχει και ποσο εχει ποτιστει με προπαγανδα

" Εχθές γινόταν κοπή πίτας των εργαζομένων στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Μια νοσηλεύτρια είχε αναλάβει την ευθύνη της παρουσίασης μιας ιστορικής αναδρομής του νοσοκομείου. Στο άκουσμα ότι το νοσοκομείο ιδρύθηκε με βασιλικό διάταγμα και εγκαινιάστηκε από την τότε βασίλισσα Φρειδερίκη, η πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων ονόματι Πάκου, σηκώθηκε κι έφυγε σε... ένδειξη διαμαρτυρίας, η δε υπεύθυνη προσωπικού ονόματι Βλαχάβα... αναζητούσε "ευθύνες" για το γιατί έγινε έτσι η παρουσίαση... Δεν είναι αρχή μου να εκθέτω επώνυμα ανθρώπους. Είναι όμως αρχή μου να συμβάλλω στην εξυγίανση της κοινωνίας μας από μονολιθικούς ηλίθιους..."

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #578 στις: Ιανουάριος 19, 2017, 13:44:38 μμ »
Αν επελθει καταρρευση τοτε η Ελλαδιτσα θα παει πισω 50 χρόνια.

Καλή φάση! Θα παίρνουμε nos Vintage ρολογαρες και σε καλές τιμές!
Πριν 50 χρόνια σκέψου τι γαμάτα ρολόγια υπήρχαν...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος tetos

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #579 στις: Ιανουάριος 19, 2017, 18:25:33 μμ »
Στα Μετρο θα παιζουν ειδησεις απο το Πρακτορειο Ειδησεων που θα ελεγχονται απο τον υπουργο Ν.Παππα.Σιγα σιγα Βενεζουελα....Χρονια πολλα για τα 2 χρονια της "Πρωτης φορα αριστερας"

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος STF

• Members+
  • VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #580 στις: Ιανουάριος 19, 2017, 18:40:14 μμ »
Πιο πολυ δεν θα μπορουσα να διαφωνησω με το ποστ σου.Αν επελθει καταρρευση τοτε η Ελλαδιτσα θα παει πισω 50 χρονια τοσο αποτομα που θα τσουζει η κωλαρα μας.

Ρε Στέφανε με βάζεις στο τρυπάκι να απαντάω:
Σε οποιαδήποτε κατάρρευση, οποιοσδήποτε πάει 50 χρόνια πίσω (λίγο σουρεαλιστικό να προσφωνώ το όνομα μου).
Η μεγάλη Γερμανία μέχρι τα μέσα της 10ετίας του '70 ήταν υπό Αμερικάνικη κατοχή (ούτε αεροβόλα δεν της επιτρεπόταν να κατασκευάζει) και μπορώ να πω πως τα κατάφερε γρήγορα να επανέλθει.
Δώρο μπόνους, βιντεάκι του Βερολίνο ακριβώς πριν από 70 χρόνια. Μόλις πριν από 25 χρόνια επανήλθε στη φυσικότητα.

Το πρόβλημα της χώρας μας έρχεται μετά: εμφύλιοι, ξένος δάκτυλος κτλ. Προφανώς είσαι από αυτούς που πιστεύουν πως αυτό οφείλεται σε εμάς τους ίδιους. Εγώ είμαι σίγουρος πως το οικόπεδο αυτό είναι πολύτιμο για πολλούς-πολλούς λόγους.
Πολιτικά σχόλια σαν τα δικά σου το μόνο που κάνουν είναι να καταδεικνύουν τα κακώς κείμενα της χώρας μας. Δίκιο έχεις αλλά να είσαι βέβαιος πως όλες οι χώρες έχουν τέτοια. Εγώ δε πιστεύω πια στους πολιτικούς (παγκοσμίως), προτιμώ το δρόμο της ανάδειξης των πολλών θετικών που έχουμε, ως χώρα, ως λαός, ως άνθρωποι. Πιστεύω ακράδαντα πως ο πολιτισμός, το πνεύμα, οι τέχνες, μπορούν να νικήσουν σε όλα τα επίπεδα και αυτά και μόνο αυτά πρέπει και μπορούμε να καλλιεργούμε.

« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 19, 2017, 18:43:06 μμ από STF »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος tetos

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #581 στις: Ιανουάριος 19, 2017, 19:25:58 μμ »
Ειπες μια λεξη.Εμφυλιος.Οταν σιγα σιγα οι υπολοιπες χωρες αρχισαν να μαζευουν τα κομματια τους εμεις κυνηγιομασταν και σφαζομασταν στα βουνα γιατι μερικοι ηθελαν να προσχωρησουμε στη μαμα Ρωσια και κατεληξε η Ελλαδα διαλυμενη.Εισαι σιγουρος οτι σαν λαος δεν θα φαγωθουμε μεταξυ μας αν τυχον και παθουμε μια αναλογη καταστροφη?(οικονονικη κυριως).Εδω ενα μεγαλο ποσοστο των Ελληνων δεν εχει καταλαβει και δεν αποδεχεται οτι μονο  μεσα στην Ευρωπη εχουμε περιθωρια για ανακαμψη και πιστευουν οτι στην Βενεζουελα περνανε καλα.Ειναι παγκοσμιο βεβαια της επικρατησης του ηλιθιο-λαικισμου αλλα τουλαχιστον σε καποιες ποιο ανεπτυγμενες χωρες εχουν τις υποδομες για να αντιμετωπισουν μια κριση.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #582 στις: Ιανουάριος 19, 2017, 21:03:07 μμ »
"Οι λαοί που ξέχασαν την ιστορία τους, είναι καταδικασμένοι να την ξαναζήσουν".
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

AntonisCh

• Επισκέπτης
« Απάντηση #583 στις: Ιανουάριος 19, 2017, 21:06:28 μμ »
Όχι θεέ μου....Θα ξαναγίνουν μόδα τα ρολόγια κουμπιά....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #584 στις: Ιανουάριος 19, 2017, 21:21:44 μμ »
Όχι θεέ μου....Θα ξαναγίνουν μόδα τα ρολόγια κουμπιά....

....και τα βραχιόλια των χιπυς

free image host

picture sharing

image hosting 10mb limit
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.