Ωραιες πληροφοριες!! Αποψε τυγχανει να ειμαι βραδινος ενεκα των υφισταμενων καταληψιων του ΑΠΘ (new border camp) και αναρωτιεμαι που θα φτασει αυτη η ανοχη μας..2500 αναρχικοι απ´ολη την ευρωπη με το ετσι-θελω να καταλαμβανουν αυθαιρετα δημοσια οικηματα, στη παρουσα πανεπιστημιακα, και να παραμενουμε απαθεις θεατες..Θα μου πεις εχουν συμβει αλλα κι αλλα, ομως αυτη η κατασταση ανημποριας (ή αθελησιας ??) του κρατους να αυτοπροστατευθει με ξεπερναει..
Να προσέχεις ΠΟΛΥ. Εχεις οικογένεια και φίλους που σε θέλουν δίπλα τους.Αυτοί είναι
ύποπτα οργανωμένο μπουλούκι, με στιβαρή στρατιωτική οργάνωση ( Logistics ), με μόνο σκοπό την γελοιοποίηση των ηθών και εθίμων και του κράτους εν γένει.
Αλλά, το παρόν "κράτος" τους υποθάλπτει, μια και από αυτές τις "αρχές" προέρχεται.
Το αυτό με τα Εξάρχεια, τα καμμένα λεωφορεία, και τόσα άλλα, που μονο ΖΗΜΙΑ προκαλούν στην δημόσια ( δική μου και δική σου ) περιουσία, που καλούμεθα να ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ, γιατί κάποιοι πήγαιναν στην Γενοβα.
Τα μάτια σου 14.
Οταν όμως καταλύεται η κοινώς αποδεκτή τάξη, τα αποτελέσματα δεν είναι ΠΟΤΕ θετικά.