Ολοι οι πολιτικοί αρχηγοί, είναι σε ένα συνέδριο, αλλά, οι τρομοκράτες, ορμούν, και ......δεν μένει κανείς ζωντανός.
Στους Ουρανούς, περνάνε αξιολόγηση, και ο αρμόδιος για την πρώτη επιλογή άγγελος, τους λέει.
- Στο δίπλα δωμάτιο, είναι γεμάτο περιστέρια. Εσείς διατυμπανίζατε την ειρήνη-μη πόλεμο, την ισονομία, την κοινωνική ειρήνη, με σύμβολο τα περιστέρια. Λοιπόν για να αξιολογήσουμε την εμπλοκή σας, μπαινετε σε αυτό το δωμάτιο, ένας ένας με την σειρά, και μου φέρνετε ένα ΑΡΣΕΝΙΚΟ περιστέρι. Οποιος τα καταφέρει θα αξιολογηθεί ανάλογα.
Μπαίνει ο Ομπαμα. Μάπα, επιστρέφει με θηλυκο.
Τα αυτό και ο Πουτιν, η Μέρκελ, ο Ολλάντ, και όλοι οι υπολοιποι.
Απογοήτευση και αποκάλυψη. Ψεύτες όλοι.
Ερχεται η σειρά του Τσίπρα, διστάζει που θα διαψευστεί και αυτός, αλλά τι να κάνει, υποχρεωτικά μπαίνει στο δωμάτιο, και ...ώ, Θαύμα, επιστρέφει με ένα .........................αρσενικό.
Επιβεβαίωση, Επιτυχία, χειροκρότημα από τους υπόλοιπους,, αυτός είναι ΗΓΕΤΗΣ ! Και τον είχαμε παρεξηγήσει !!
Καμαρώνει ο Αλέξης, ,ε χαμόγελο μορφασμό, και πλησιάζει η Μέρκελ.
-Πως το βρήκες ρε θηρίο ?
-Να, μπήκα μέσα, και τι να κάνω, δεν ήξερα από που να αρχίσω, οπότε για να πάρω κουράγιο και να αρχίσω να ψάχνω, φώναξα "Ειμαι ο Τσίπρας". Και αυτό αμέσως μου απάντησε " Στα @ρχ@δι@ μας".