Μόλις γύρισα από ταξίδι, φαντάσου μέρος του ήταν η Πάτρα - Αθήνα από τον "εθνικό",
Παναγία βοήθα !,
και μάλιστα βράδυ, αλλά πρώτα το διάβασα, και μετά για ύπνο. Και είναι 4.23 πρωϊ.
Κάποτε από τα νεύρα μου εκεί, σήκωσα τη μπάρα των διοδίων με τα χέρια κι έφυγα ....το θεωρώ δείγμα πολιτισμού πιθήκων να πληρώνεις διόδια γι αυτόν το κ@λόδρομο ....
Αν τον δείς στην κατάσταση που είναι αυτήν την στιγμή,
θα γκρέμιζες και τους σταθμούς των διοδίων, που παραδόξως ...............αυξάνονται.
Εχω οδηγήσει σε πολλούς και παράξενους δρόμους, σε όλη την Ευρώπη, Ανατολική και Δυτική, Β + Ν Αμερική, ήμουν επιβάτης σε Αραβικές χώρες, κάτω από όλες τις συνθήκες, χιόνια -πάγους - βροχές, θύελλες, αμμοθύελλες, ομίχλες, με 30 και 260, από 2CV μέχρι XJ 12, Mercedes 500 και πλείστα όσα,
ΑΥΤΟ δεν περιγράφεται.Ενας "δρόμος" υπο κατασκευή,
με ταυτόχρονη χρήση, που έχει ασαφή όρια οδού, ελάχιστο πλάτος, γκρίζο τοιχίο που δεν κάνει κοντράστ στο μάτι, με χιλιάδες νταλίκες που κινούνται με 100, και η κάθε μία έχει περισσότερα φώτα και απο το Hilton. Με συνεχείς εναλλασσόμενες συνθήκες σήμανσης, οδοστρώματος και καμπυλοτήτων, που υποχρεούται ο εγκέφαλος να μεταφράζει ανα 100 μέτρα χωρίς να τα ταυτίζει με προηγούμενες εμπειρίες, μια και ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ, που σε εξαντλεί ψυχικά και σωματικά, στην προσπάθεια επιβίωσης. Δεν ανέφερα τους είτε τρομοκρατημένους ΙΧ-δες ή τους κλαρινογαμπρούς της εκάστοτε περιοχής που ορμάνε και όπου βγεί. ( αυτοί ίσως το κομμάτι το κάνουν 5 φορές την ημέρα και ξέρουν και τις τελευταίες αλλαγές ).
Αυτός ο "δρόμος" ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ να χρησιμοποιείται. Δεν είναι δρόμος. ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ. Και ναι, είναι offtopic, αλλά με την καλοκαιρινή σαιζόν να είναι προ των πυλών και τις ορδές των τουριστών με είσοδο από Πάτρα να αναμένονται,
ας προσέξουν ΟΛΑ τα μέλη και οι φίλοι τους, οπότε αυτό είναι ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ.