Λοιπον, ξεκιναω πολεμικα και μπαινω κατευθειαν στο ψητο!
Πριν δυο βδομαδες σας παρουσιασα το sndf87p1,
http://www.greekwatchforum.gr/index.php?topic=9876.0 , ενα ρολοι quartz χρονογραφο με κλασικα και γιατι οχι ρετρο στοιχεια και οπως σας ειχα υποσχεθει ηταν θεμα χρονου η αδελφοποιηση του με το ετερο μοντελο της ιδιας σειρας με το αριθμητικο 95..Μονο τον Βαγγελη (ironhawk) γνωριζω που κανει τετοιους ειδους κινησεις-αγορες, δηλ το ιδιο ρολοι σε αλλα χρωματα, οποτε το γεγονος αυτο με καθησυχαζει που δεν ειμαι ο μονος!!

Χθες εφτασε, σημερα το πρωι παρεληφθη..Απ την στιγμη που το πρωτο-ανταμωσα κατι με αγγιξε..Η χρωματικη του ταυτοτητα προσφερει μια αισθηση συγγενειας με το tag heuer monako και με την σειρα της σε διακτινιζει νοερα σε αλλη δεκαετια του 20ου αιωνα..!!
Αγοραστηκε απο βρετανικο καταστημα (First Class Watches) μεσω amazon.co.uk στην τιμη των 99£, ητοι 129€ απ τον αδερφο μου που ζει στο Κειμπριτζ και μετα μου το στειλε με γνωστο του! Ηταν η χαμηλοτερη τιμη που εβρισκα στο ιντερνετ και πιστευω η τιμη του ηταν σουπερ!
Το ρολοι συνοδευεται με δερματινο λουρακι με παραπλευρες (κατα μηκος ενθεν κ ενθεν) λευκες ραφες ή "γαζια", που λεει και η μανα μου, εχει την αναγλυφη όψη του κροκοδειλέ και κρινεται ως μετριο προς ικανοποιητικο για την αξια του ρολογιου..Με τον χρονο πιστευω θα μαλακωσει και θα παρει την φορμα του καρπου..Υποψιν η σειρα "sndf8(x)" βγαινει με μπρασελε ενω αυτη με "sndf9(x)" με δερματινο λουρακι..Βεβαια, αν και του ταιριαζει το δερματινο, προσωπικα το χω φανταστει με τρελα σεξι μπικινο-νατο και ειναι θεμα χρονου η αλλαγη...!!!!
Δεν υπαρχουν πολλα πραγματα να πουμε για το ρολοι..Η διαμετρος του ειναι στα 43mm και το υψος του στα 12mm..Οι διαστασεις του δεν ειναι απαγορευτικες για εναν μετριο καρπο και ανετα μπορει να συντροφευσει και εναν 16.5-17αρι καρπο..
Πραγματικα οι φωτογραφιες το αδικουν, τα χρωματα του ειναι σαγηνευτικα, παιχνιδιζουν με τις αντανακλασεις του φωτος και δυστυχως οι δυνατοτητες του κινητου μου δεν μπορουν ν' αποδωσουν τις γοητευτικες του καμπυλες και τα εκλεπτυσμενα του χαρακτηριστικα..