Όπως αναφέρει και ο τίτλος θέλω την γνώμη-βοήθεια σας για την επικείμενη αγορά που πρόκειται να κάνω . Ολο το προηγούμενο διάστημα έχω διαβάσει αρκετούτσικα πράγματα και τουλάχιστον δεν είμαι στα μαύρα μεσάνυχτα που ήμουν πριν κανά 2μηνο ...
Αυτή την στιγμή έχω ενα Tag Heuer 4000 (quartz) και μετά απο την ανάλογη διαφθορά που έπεσε απο κάποιους φίλους αποφάσισα να πάρω δυο αυτόματα ρολόγια . Επειδή για το ενα έχω σχεδόν αποφασίσει ποιο θα είναι , και θα είναι το Seiko snzg15j1 (φωτό) παμε για το άλλο..

Ξεκινάμε απο το βασικότερο , το μπάτζετ να μην υπερβαίνει τα 700€ (μετρητοίς) . Δεν θέλω κάτι σε σπόρ , για αυτή την δουλειά παίρνω το Seiko , αλλά ούτε και κάτι πολύ επίσημο . Δηλαδή να είναι λίγο πιο καλό αλλά να μπορεί να φορεθεί και κάθε μέρα στο γραφείο . Δηλαδή πάμε σε dress καταστάσεις αλλά όχι τόσο επίσημο. Να είναι με λουράκι και η διάμετρος να είναι απο 40 εως το πολύ 42 mm (καρπός 16,5 εκ) . Καντράν μαύρο ή άσπρο και όχι χρονογράφους . Αυτά που μου άρεσαν και είναι τα βασικά υποψήφια μέχρι τώρα είναι δυο Tissot , το Luxury Automatic και το Chemin De Tourelles . Για τα Tissot τα οποία βέβαια σας μάρκα τα γνωρίζω απο πολύ παλιά έχω ακούσει οτι είναι απο τις Ελβετικές εταιρείες με πολύ καλό vfm .
Luxury Automatic

Chemin De Tourelles

Το Chemin De Tourelles (42 mm διάμετρο)το δοκίμασα σε λευκό καντράν αλλά έδειχνε πολύ μεγάλο στον καρπό μου , το ίδιο σε μαύρο μου καθόταν καλύτερα
Και μια φωτό απο το Luxury Automatic (41mm διάμετρο) το οποίο δοκίμασα στο χέρι μου . Απλά στην φωτό φαίνεται λίγο μεγαλύτερο απο οτι ηταν στην πραγματικότητα

Ακούω την γνώμη σας