Αποστολέας Θέμα: citizen eco drive e2100  (Αναγνώστηκε 20723 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mitcakleac.21

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
citizen eco drive e2100
« στις: Μάρτιος 16, 2016, 20:09:21 μμ »
Έχω βρει το συγκεκριμένο ρολόι παιδιά από συλλέκτη το είχε πάρει 625 το 2008 ειναξ σαν καινούργιο το είδα σήμερα από κοντά και το ερωτευτηκα ..θα ήθελα να σας ρωτήσω όμως ...όσο αναφορά τον μηχανισμό του δεν θα έχει κάποιο πρόβλημα μετά από τοσα χρόνια ???είναι το μόνο που με ανησυχεί ?? Σέρβις κάνουμε σε αυτά τα ρολόγια ?? Πως μπορώ να το ελέγξω καλύτερα ?θα ήθελα άμεσα μια έγκυρη απάντηση ..το ρολόι ειναξ με απόδειξη αγοράς το manual του τ κουτί του είναι αχτύπητο. ..το μόνο που με κολαει έίναι ότι είναι το 2008 αγορασμένο ..και τι γίνετε με το μηχανισμό που δούλευει διότι εξναι παλιό eco drive. .

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Απ: citizen eco drive e2100
« Απάντηση #1 στις: Μάρτιος 16, 2016, 20:16:08 μμ »
Έχω βρει το συγκεκριμένο ρολόι παιδιά από συλλέκτη το είχε πάρει 625 το 2008 ειναξ σαν καινούργιο το είδα σήμερα από κοντά και το ερωτευτηκα ..θα ήθελα να σας ρωτήσω όμως ...όσο αναφορά τον μηχανισμό του δεν θα έχει κάποιο πρόβλημα μετά από τοσα χρόνια ???είναι το μόνο που με ανησυχεί ?? Σέρβις κάνουμε σε αυτά τα ρολόγια ?? Πως μπορώ να το ελέγξω καλύτερα ?θα ήθελα άμεσα μια έγκυρη απάντηση ..το ρολόι ειναξ με απόδειξη αγοράς το manual του τ κουτί του είναι αχτύπητο. ..το μόνο που με κολαει έίναι ότι είναι το 2008 αγορασμένο ..και τι γίνετε με το μηχανισμό που δούλευει διότι εξναι παλιό eco drive. .

και μενα αυτο με προβληματιζει,εσυ αποφασιζεις
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος mitcakleac.21

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Μάρτιος 16, 2016, 20:20:37 μμ »
Όλα οκ με το ρολόι ...είναι πράγματικα σαν καινούργιο και ο τύπος ψαγμένος το είχε για καλό. ...απλά δεν ξέρω τι χρόνο ζωής μπορεί να έχει αυτό το σύστημα με το φορτισμα των μπαταριών. ..η citizen για το συγκεκριμένο ρολόι που κοίταξα λέει πως αντέχει εφ όρου ζωής. ...αλλά δυσκολευομαι να το πιστέψω ...έγραψα εδώ μέσα μήπως υπάρχει κάποιος που να έχει εμπειρία να μου πει 5 πράγματα. ..

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Petros1

• Επισκέπτης
« Απάντηση #3 στις: Μάρτιος 16, 2016, 20:25:03 μμ »
Ο george_ έχει εξειδίκευση στα eco-drive...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Μάρτιος 16, 2016, 20:28:10 μμ »
Όλα οκ με το ρολόι ...είναι πράγματικα σαν καινούργιο και ο τύπος ψαγμένος το είχε για καλό. ...απλά δεν ξέρω τι χρόνο ζωής μπορεί να έχει αυτό το σύστημα με το φορτισμα των μπαταριών. ..η citizen για το συγκεκριμένο ρολόι που κοίταξα λέει πως αντέχει εφ όρου ζωής. ...αλλά δυσκολευομαι να το πιστέψω ...έγραψα εδώ μέσα μήπως υπάρχει κάποιος που να έχει εμπειρία να μου πει 5 πράγματα. ..

τον george θα ρωτας τα ξερει καλα και με pm μπορεις
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Μάρτιος 16, 2016, 20:35:31 μμ »
Επειδη κ γω απο τοτε εχω ecodrive αλλα επειδη το ειχε φαει το συρταρι λογω λουριου χρειαστηκε περσυ να του αλλαξω πυκνωτη.. η αντικατασταση του συν της στεγανοποιησης κοστισε 60€ στην αντιπροσωπεια..Οποτε το ερωτημα ειναι εαν ολο αυτο το διαςτημα εβλεπε φως το ρολοι..Εαν οχι τοτε συντομα θα πνεει τα λοισθια και θα απαιτηθει αλλαγη..Αλλα οπως και να χει αφου ειναι τοσο καλο, και το ερωτευτηκες και δεν το βρισκεις καινουργιο σε τοσο χαμηλη τιμη, τοτε παρ´το!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Μάρτιος 16, 2016, 20:45:30 μμ »

τα ειπε ολα!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Petros1

• Επισκέπτης
« Απάντηση #7 στις: Μάρτιος 16, 2016, 20:46:03 μμ »

τα ειπε ολα!
+1
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος IronHawk

• Sr. Member
  • Vangelis (aka IronHawk)
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Μάρτιος 16, 2016, 22:11:19 μμ »

τα ειπε ολα!

Μου άρεσε η υπέρ-ανάλυση του Γιώργου.

Ήταν μια μεστή και καθ'ολα περιεκτική και εξαντλητική απόδοση συσσωρευμένης γνώσης πολλών χρόνων!  :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Vangelis (aka IronHawk)

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Μάρτιος 16, 2016, 22:13:54 μμ »
Τι ηθελα και απαντησα;;; Και εγραψα ενα κατεβατο... :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Μάρτιος 16, 2016, 22:17:40 μμ »
Επειδη κ γω απο τοτε εχω ecodrive αλλα επειδη το ειχε φαει το συρταρι λογω λουριου χρειαστηκε περσυ να του αλλαξω πυκνωτη.. η αντικατασταση του συν της στεγανοποιησης κοστισε 60€ στην αντιπροσωπεια..Οποτε το ερωτημα ειναι εαν ολο αυτο το διαςτημα εβλεπε φως το ρολοι..Εαν οχι τοτε συντομα θα πνεει τα λοισθια και θα απαιτηθει αλλαγη..Αλλα οπως και να χει αφου ειναι τοσο καλο, και το ερωτευτηκες και δεν το βρισκεις καινουργιο σε τοσο χαμηλη τιμη, τοτε παρ´το!

Iron,εκανα λαθος παραθεση,δες το ποστ του Χαρη :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος IronHawk

• Sr. Member
  • Vangelis (aka IronHawk)
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Μάρτιος 16, 2016, 22:26:36 μμ »

Ο Χάρης καλά τα λέει!
Το θέμα είναι να προσθέσεις και εσύ στη κουβέντα κάτι που δεν θα είναι 2-3 λέξεις!!!  :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Vangelis (aka IronHawk)

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Μάρτιος 16, 2016, 22:29:53 μμ »

Ο Χάρης καλά τα λέει!
Το θέμα είναι να προσθέσεις και εσύ στη κουβέντα κάτι που δεν θα είναι 2-3 λέξεις!!!  :D
αφου,τα ειπε ολα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Petros1

• Επισκέπτης
« Απάντηση #13 στις: Μάρτιος 16, 2016, 22:42:38 μμ »
Ο Γιώργος είναι,πως να το πω...

Όπως πας σε κάτι δημόσιες υπηρεσίες....και μετά από ανέβα κατέβα,ουρές,συλλογή υπογραφών,παράβολα κλπ,ταλαιπωρία ωρών...
σου λένε,περάστε στο γραφείο 11 να σας βάλουν την τελευταία σφραγίδα,κι είστε έτοιμος.....
Ε,αυτός είναι το γραφείο 11.... ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Μάρτιος 16, 2016, 22:44:41 μμ »
O Χαρης,τα ειπε σωστα και εχει και προσωπικη εμπειρια,τι αλλο μπορω να πω? ::)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions