0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Carl F. Bucherer Manero AutoDate
Παράθεση από: oikonikos στις Μάρτιος 19, 2020, 00:32:07 πμCarl F. Bucherer Manero AutoDateΑν δεν κάνω λάθος, δεν νομίζω ότι έχουμε τόπικ για τον Bucherer. Θα πρέπει να μας πουν οι γνωρίζοντες και για τη σχέση Bucherer - Rolex...
Παράθεση από: Giuseppe Busso στις Μάρτιος 19, 2020, 12:26:16 μμΠαράθεση από: oikonikos στις Μάρτιος 19, 2020, 00:32:07 πμCarl F. Bucherer Manero AutoDateΑν δεν κάνω λάθος, δεν νομίζω ότι έχουμε τόπικ για τον Bucherer. Θα πρέπει να μας πουν οι γνωρίζοντες και για τη σχέση Bucherer - Rolex...θα το ψαξω..δε το γνωριζω..θα το μαθουμε τωρα..
Παράθεση από: oikonikos στις Μάρτιος 19, 2020, 12:27:52 μμΠαράθεση από: Giuseppe Busso στις Μάρτιος 19, 2020, 12:26:16 μμΠαράθεση από: oikonikos στις Μάρτιος 19, 2020, 00:32:07 πμCarl F. Bucherer Manero AutoDateΑν δεν κάνω λάθος, δεν νομίζω ότι έχουμε τόπικ για τον Bucherer. Θα πρέπει να μας πουν οι γνωρίζοντες και για τη σχέση Bucherer - Rolex...θα το ψαξω..δε το γνωριζω..θα το μαθουμε τωρα..Βλεπατε John Wick ε;Ο Bucherer ηταν απο τους πρωτους που πουλουσε ρλξ στο μαγαζι του
Τι φάση αυτός ο bucherer... Και retailer Rolex και δικά του ρολόγια...
Παράθεση από: oikonikos στις Μάρτιος 20, 2020, 23:54:55 μμΤι φάση αυτός ο bucherer... Και retailer Rolex και δικά του ρολόγια...Μπαίνανε στο μαγαζί, και όταν βλέπανε τις τιμές, αγοράζανε .................................Rolex
....και μεγάλωσε, πουλώντας Rolex
Μάριε το tag φοβερό ε??
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.