0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ωραίο το μαυρακι ! Ο Jeremy παραπάνω να πουμε οτι το πιο χαρακτηριστικό του ρολοι ηταν το 49αρι omega railmaster το οποίο σκύλο μετάνιωσα που δεν αγόρασα οταν μπορούσα .......τωρα πια ειναι συλλεκτικό Sent from my iPad using Tapatalk
Δεν είμαι και για αυτο δεν το πήρα 1.86 είμαι εγώ Sent from my iPhone using Tapatalk
Με αφορμή το - πολύ ωραίο - σποτάκι της Heineken, θυμήθηκα την κλασσική φωτογραφία του Sir Jackie Stewart με το φίλο του P. Newman, στο Riverside.Στο χέρι του, ένα GMT-Master. Ο θρυλικός Σκοτσέζος έχει συμβόλαιο με τη Rolex από το 1968...! -Θ.
Ναι, με τον ίδιο τον André Heiniger. Είπαμε, το marketing της R ήταν αιώνες μπροστά...
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Last night at the Golden Globes, Ryan Gosling chose to wear a vintage Rolex Bubbleback (same watch he wore in Crazy Stupid Love, though that time on a brown leather strap)
Ο μεγαλύτερος Rock μουσικός κατ εμέ με την ιστορική stratocaster του αγκαλιά...Τι φοράει δεν μπορώ να διακρίνω...καμιά ιδέα κανείς?
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.