0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: time_ keeper στις Μάρτιος 29, 2013, 11:44:19 πμΠαράθεση από: Argo982001 στις Μάρτιος 28, 2013, 20:40:06 μμΚαι φετος θα παρουσιαστει κα το καινουριο!!! Ηδη καποια βιντεακια εχουν κυκλοφορησει !που μπορώ να τα δω?
Παράθεση από: Argo982001 στις Μάρτιος 28, 2013, 20:40:06 μμΚαι φετος θα παρουσιαστει κα το καινουριο!!! Ηδη καποια βιντεακια εχουν κυκλοφορησει !που μπορώ να τα δω?
Και φετος θα παρουσιαστει κα το καινουριο!!! Ηδη καποια βιντεακια εχουν κυκλοφορησει !
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Ronnie O'SullivanJLC Reverso(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
καποια μερα θα ειμαι κ εγω σε μια φωτο αυτης της ενοτητας,οταν γινω διασημος κ πλουσιος
Παράθεση από: vlasis στις Μάιος 12, 2013, 16:22:39 μμκαποια μερα θα ειμαι κ εγω σε μια φωτο αυτης της ενοτητας,οταν γινω διασημος κ πλουσιος αν το θες πολυ, δεν ειναι αναγκη να περιμενεις, δωσε μου μια φωτογραφία σου με ρολοι, και θα σε τακτοποιησω!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.