Αποστολέας Θέμα: Φοράει ρολόι η νέα γενιά...?  (Αναγνώστηκε 12156 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ioann

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
Απ: Φοράει ρολόι η νέα γενιά...?
« Απάντηση #90 στις: Νοέμβριος 11, 2024, 22:39:36 μμ »
Το χωριό της μάνας μου, είχε κι αυτό τον τρελό του. Έναν όμορφο, γελαστό, καλοκάγαθο, χαριτωμένο τρελό, τον Δημήτρη. Ο Δημήτρης, ρολόι δεν είχε, ήταν πάμφτωχος. Φορούσε στ' αριστερό του χέρι σφιχτά,

σκέτο, ένα μαύρο περλόν. Όλοι τον ρωτούσαν κοροϊδευτικά: έι Δημητρό, τι ώρα είναι; Ο Δημήτρης πάντα τους απαντούσε. Ποτέ δεν έπεσε έξω πάνω από δύο, τρία λεπτά. Α, ρε Δημητρό, που να 'σαι τώρα... :)

Συγκινητική ιστορία. Ευχαριστούμε.
friendly
1
funny
0
like
0
wow
0
Members reacted friendly:
mic,
No reactions
No reactions
No reactions
“I suppose it's like the ticking crocodile, isn't it?”
 J.M. Barrie, Peter Pan

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Νοέμβριος 23, 2024, 14:48:25 μμ »
Πέρασε ένας πιτσιρικάς προχθές από το μαγαζί από αυτούς που μοιάζουν με ταπερς... 😂🤣  τραπερς ήθελα να πω..!  Ντυμένος gucci και lv μαϊμούδες από την κορυφή έως τα πόδια. Φορούσε sub από τις σχετικά αξιοπρεπείς μαϊμούδες που για να τις καταλάβεις πρέπει να τις πιάσεις στα χέρια σου..! Βέβαια με λίγη εμπειρία τις καταλαβαίνεις και από μικρή απόσταση φορεμένες...  σε αυτήν παρατήρησα το στάνταρ χαρακτηριστικό που κάνει μπαμ...  η κορώνα στο clasp φαινόταν ότι είναι πρόσθετο κολλημένο κομμάτι και πολλές φορές δεν είναι και απόλυτα ευθυγραμμισμενη...! Τέλος πάντων...   αυτά με την νέα γενιά...
 ;D   :D
friendly
0
funny
0
like
2
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
george_,Beastaras,
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Νοέμβριος 23, 2024, 16:54:38 μμ »
Πέρασε ένας πιτσιρικάς προχθές από το μαγαζί από αυτούς που μοιάζουν με ταπερς... 😂🤣  τραπερς ήθελα να πω..!  Ντυμένος gucci και lv μαϊμούδες από την κορυφή έως τα πόδια. Φορούσε sub από τις σχετικά αξιοπρεπείς μαϊμούδες που για να τις καταλάβεις πρέπει να τις πιάσεις στα χέρια σου..! Βέβαια με λίγη εμπειρία τις καταλαβαίνεις και από μικρή απόσταση φορεμένες...  σε αυτήν παρατήρησα το στάνταρ χαρακτηριστικό που κάνει μπαμ...  η κορώνα στο clasp φαινόταν ότι είναι πρόσθετο κολλημένο κομμάτι και πολλές φορές δεν είναι και απόλυτα ευθυγραμμισμενη...! Τέλος πάντων...   αυτά με την νέα γενιά...
 ;D   :D

.....προφανώς αντιγράφει το στύλ / εικόνα του αγαπημένου του ειδώλου !  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• Sr. Member
    • Προφίλ
    • Η ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ
« Απάντηση #93 στις: Νοέμβριος 23, 2024, 19:54:16 μμ »
Aν μη τι άλλο φορούσε ρολόι, ειναι κάτι κι αυτό
Και όχι smart
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
jimis,
No reactions
Γιώργος - ΦΛΩΡΙΝΑ

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Ιούλιος 26, 2025, 23:56:05 μμ »
Λοιπόν εχθές στην δουλειά που φόραγα το samurai μου.. δύο πιτσιρικάδες το πρόσεξαν. Άντε να ήταν ηλικίας 19 χρόνων max ο καθένας. Ο ένας με ρώτησε αν είναι rolex και φάνηκε πως του άρεσε πάρα πολύ. Μου είπε ότι αγόρασε και αυτός πρόσφατα ρολόι και μάλιστα ξαναπέρασε από το μαγαζί μετά απο λίγο φορώντας το για να μου το δείξει. Ήταν κάποια fashion μάρκα που δεν την ξέρω...  jaguar...  κάτι τέτοιο νομίζω.
Ο δεύτερος πιτσιρικάς πάλι πρόσεξε το ρολόι και του άρεσε πάρα πολύ. Μου είπε ότι έχει ένα duro και μερικά fashion. Επίσης μου είπε ότι θέλει και αυτός να πάρει ενα seiko..!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Ιούλιος 27, 2025, 00:08:09 πμ »
Λοιπόν εχθές στην δουλειά που φόραγα το samurai μου.. δύο πιτσιρικάδες το πρόσεξαν. Άντε να ήταν ηλικίας 19 χρόνων max ο καθένας. Ο ένας με ρώτησε αν είναι rolex και φάνηκε πως του άρεσε πάρα πολύ. Μου είπε ότι αγόρασε και αυτός πρόσφατα ρολόι και μάλιστα ξαναπέρασε από το μαγαζί μετά απο λίγο φορώντας το για να μου το δείξει. Ήταν κάποια fashion μάρκα που δεν την ξέρω...  jaguar...  κάτι τέτοιο νομίζω.
Ο δεύτερος πιτσιρικάς πάλι πρόσεξε το ρολόι και του άρεσε πάρα πολύ. Μου είπε ότι έχει ένα duro και μερικά fashion. Επίσης μου είπε ότι θέλει και αυτός να πάρει ενα seiko..!

Εχω Jaguar ( ρολόι ) από τα '85. Quartz, με ΕΤΑ. Θα δώ αν τα έχω στην εξωτερική μνήμη.  ;)

Αφού έχει Duro,, ΔΕΝ χρειάζεται ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ  :D :D :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Ιούλιος 27, 2025, 01:02:52 πμ »
Έτυχε,γενικά δεν φοράει
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• Sr. Member
    • Προφίλ
    • Η ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ
« Απάντηση #97 στις: Ιούλιος 27, 2025, 19:47:49 μμ »
Tεραστιο θέμα που δεν τελειώνει
Οχι μονο για το κλασσικό ρολόι που δεν φοράει πλέον η νεολαία αλλά και για πάρα πολλά πράγματα που έχουν εξαφανιστεί από τη ζωή των νέων
Δεν είναι τυχαίο που έχει γεμίσει το ίντερνετ κάθε λογής ''influencers'' που προτείνουν και προωθουν ότι σαχλαμάρα θέλουν
Το 90% των νέων ντύνονται και φέρονται , μιλούν , περπατάνε , γελάνε ακριβώς το ίδιο .
Μέσα σε όλα αυτά υπάρχει και το smartwatch. Γιατί έτσι είναι το outfit . Και της παρέας . Που κολλάει ένα SEIKO με τα ξεχειλωμενα t-shirt , τις φόρμες και τα sneakers
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Γιώργος - ΦΛΩΡΙΝΑ

Αποσυνδεδεμένος petros249

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Αύγουστος 02, 2025, 08:24:52 πμ »
Λοιπόν χθες πέρασε από την δουλειά να με δει ο ανιψιός μου μαζί με έναν φίλο του... χωρίς ποτέ να έχει τύχει να συζητήσουμε για ρολόγια τον είδα να φορά αυτό το citizen tsuyosa

Καθώς και ο φίλος του ο ένα Seiko 5 sports...
Και τα δύο παιδιά 21 ετών.
Ο δε φίλος του είχε πολλές γνώσεις πάνω στα ρολόγια και σε μοντέλα αλλά και σε ορολογία (πχ GMT, JDM, hardlex κτλ)
Αν μη τι άλλο πολύ ενθαρρυντικό σημάδι...
Ομολογώ ότι πολύ τους χάρηκα με τα αυτόματα τους καθώς και με τους στόχους τους για τα επόμενα:
Ένα Tissot Seastar πράσινο μαύρο ο ανιψιός (ομολογηθηκε ως ρολεξακιας) και ένα Seiko alpinist ο φίλος (όταν του είπα ότι το έχω και του έδειξα φωτογραφίες ξετρελαθηκε) κρίμα που δεν το φορούσα χθες,φορούσα του 5αρακι μου...
friendly
0
funny
0
like
2
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Wolf-,baller,
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Αύγουστος 02, 2025, 13:11:55 μμ »
Μπράβο στα παιδιά. Ετσι, να ξεκινήσουν σωστά την διαδρομή, που θα τους δώσει χαρές στην ζωή ( ........και γκρίνιες από τις συζύγους αργότερα  :D :D :D :D )

Εμένα ΠΟΤΕ δεν μου γκρίνιαξε η κυρία για το "πάθος" μου, ήξερε ότι δεν την έπαιρνε. Σε όλα έβαζα "νερό στο κρασί μου", στα ρολόγια ( ....και τα αυτοκίνητα ) ΠΟΤΕ!

Οταν δε ευεργετήθηκε και εκείνη με το Datejust Date με λευκόχρυσο, και μετά και η κόρη με το αντίστοιχο, τι να πεί ?  ::)

Οταν δε το 2010, αντι το Sub επετειακό των 50 ετών, ( με 5.000 παρακαλώ ), υμφώνησα και πήγαμε και 15 μέρες σκι στην Αυστρία, έχω πλέον το απόλυτο ελεύθερο να αγοράζω ότι θέλω

Απλώς πλέον, δεν έχω λεφτά, και παίρνω .............Casio Duro  ::)
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
petros249,
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος sea_dweller

• Sr. Member
  • Γιώργος
    • Προφίλ
« Απάντηση #100 στις: Αύγουστος 15, 2025, 13:34:59 μμ »
Μπράβο στα παιδιά. Ετσι, να ξεκινήσουν σωστά την διαδρομή, που θα τους δώσει χαρές στην ζωή ( ........και γκρίνιες από τις συζύγους αργότερα  :D :D :D :D )

Εμένα ΠΟΤΕ δεν μου γκρίνιαξε η κυρία για το "πάθος" μου, ήξερε ότι δεν την έπαιρνε. Σε όλα έβαζα "νερό στο κρασί μου", στα ρολόγια ( ....και τα αυτοκίνητα ) ΠΟΤΕ!

Οταν δε ευεργετήθηκε και εκείνη με το Datejust Date με λευκόχρυσο, και μετά και η κόρη με το αντίστοιχο, τι να πεί ?  ::)

Οταν δε το 2010, αντι το Sub επετειακό των 50 ετών, ( με 5.000 παρακαλώ ), υμφώνησα και πήγαμε και 15 μέρες σκι στην Αυστρία, έχω πλέον το απόλυτο ελεύθερο να αγοράζω ότι θέλω (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Απλώς πλέον, δεν έχω λεφτά, και παίρνω .............Casio Duro  ::)
Είσαι χορτασμένος φίλε μου και έχεις κάνει πολλούς κύκλους στα ρολόγια. Το σημαντικότερο έχεις την υγεία σου και χαίρεσαι την οικογένειά σου.
Το έχεις κατακτήσει. :)
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Beastaras,
No reactions
The best is yet to come!

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Αύγουστος 17, 2025, 13:10:17 μμ »
Είσαι χορτασμένος φίλε μου και έχεις κάνει πολλούς κύκλους στα ρολόγια. Το σημαντικότερο έχεις την υγεία σου και χαίρεσαι την οικογένειά σου.
Το έχεις κατακτήσει. :)

Δια πυρός και σιδήρου !

Ζήτω τα Casio Duro !  ;)

friendly
1
funny
0
like
0
wow
0
Members reacted friendly:
pugman,
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.