Αποστολέας Θέμα: Oris Divers Sixty Five  (Αναγνώστηκε 3603 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Dimi

• Sr. Member
    • Προφίλ
Oris Divers Sixty Five
« στις: Ιανουάριος 18, 2016, 15:26:59 μμ »
Καλησπέρα σε όλους. Πριν αρχίσω την  μικρή παρουσίαση να ευχαριστήσω το φόρουμ και τα μέλη του για την βοήθεια τους στο να αποκτήσω λίγες παραπάνω γνώσεις πάνω στα ρολόγια, ένα αντικείμενο που πάντα αγαπούσα και μου κινούσε το ενδιαφέρον τόσο αισθητικά όσο και μηχανικά.
Επίσης να αναφέρω ότι το συγκεκριμένο ρολόι αγοράστηκε με τη λογική να αποκτηθεί ένα ρολόι που θα είναι καλύτερο ποιοτικά από τα υπόλοιπα που είχα, ώστε να γίνει το <<καλό μου ρολόι>>, και φυσικά να με εκφράζει σαν Δημήτρη. Έτσι αποφάσισα να διαθέσω αρκετά παραπάνω χρήματα από όσα έχω διαθέσει για κάποιο άλλο ρολόι και να κινηθώ στο καταδυτικό στυλ, μιας και ασχολούμαι και  με τις καταδύσεις όσο μου το επιτρέπει ο χρόνος. Οι επιλογές πολλές λοιπόν, και έφτασα να τις περιορίσω σε δυο τρία ρολόγια. Ένα από αυτά ήταν το Oris Aquis. Πηγαίνοντας λοιπόν να το δοκιμάσω από κοντά ( πολύ ωραίο ρολόι, όμως δεν μου έκατσαν καλά τα χοντρά lugs του) έπεσα στο Divers Sixty Five. Τα βινταζ καταδυτικά ήταν πάντα μεγάλος έρωτας και έτσι κόλλησα και με αυτό. Ψάχνοντας στο νετ είδα ότι είναι μάλιστα νέο μοντέλο σχετικά της Ορις, και ότι στην περασμένη έκθεση της Βασιλείας ήταν ίσως μέσα στα πέντε -δέκα ρολόγια που ξεχώρισαν, με κάποιους να γράφουν ότι ήταν το ρολόι αποκάλυψη του 2015. Δεν επηρέασαν την αποφάσισα μου να το αγοράσω αυτά, αλλά είναι καλό να ξέρεις πως έχεις καλό γούστο τουλάχιστον, και πως το ρολόι σου είναι αναγνωρισμένα κάτι  το ιδιαίτερο και το αξιόλογο. Όποιος λοιπόν ενδιαφέρεται μπορεί να βρει πολλά ριβιούς και καταπληκτικές φωτό του στο νετ. Η Ορις ειναι μια εταιρία με ενδιαφέρουσα φιλοσοφία, και έτσι το αποφάσισα. 
Στο ρολόι τώρα λοιπόν, πραγματικά θεωρώ ότι το μεγάλο του ατού είναι η κάσα του. Την βρίσκω πολύ όμορφη με τα πλαϊνά της να είναι γυαλισμένα και το πάνω μέρος βουρτσισμένο. Έχει για μένα το ιδανικό μέγεθος στα 40μμ, κάθεται αναπαυτικά στο χέρι και είναι ιδιαίτερα λεπτή βολεύοντας με ότι και αν φοράς.Το πίσω μέρος είναι κλειστό,κάτι που εγώ προσωπικά το προτιμάω από τα ανοιχτά,  και αυτό γυαλισμένο, και έχει ελαφρός και διακριτικά χαραγμένο το έμβλημά της Ορις, με τις σχετικές πληροφορίες στεγανότητας κ.τ.λ.. Πραγματικά πολύ καλή δουλειά και εδώ από την Ορις.
Η στεφάνη είναι βαμμένη μαύρη με DLC επίστρωση, που δένει ωραία με το ατσάλι της κασας, και ένα ιδιαίτερα λεπτό αλουμινένιο δακτύλιο. Το μαύρο χρώμα της στεφάνης, σε συνδυασμό με το λεπτό δακτύλιο κάνουν το ρολόι να δείχνει μεγαλύτερο από τα 40μμ που είναι πραγματικά.
Το κρύσταλλο είναι θολωτό ζαπφύρου και δεν το χορταίνεις  να το βλέπεις . Το Dial είναι πολύ ιδιαίτερο, και είτε σου αρέσει πολύ είτε καθόλου. Εμένα μου αρέσει πολύ η παλαιοτερη αισθητική που αποπνέει, και ιδιαίτερα ο εσωτερικός κύκλος με τις ενδείξεις και η πολύ ωραία τοποθετημένη ημερομηνία. Είναι πολύ ευανάγνωστο και ευχάριστα ανάλαφρο στο μάτι.
Η κορώνα είναι όμορφη, και αυτή στο σωστό μέγεθως, signed , και με ικανοποιητική αίσθηση.
Το λουρί που έχουν επιλέξει είναι λαστιχένιο τύπου <<τρόπικ>> και είναι το καλύτερο λαστιχένιο λουρί που είχα πότε. Πραγματικά εντυπωσιακά μαλακό, αναπαυτικό, αλλά και πολύ όμορφο και διαφορετικό.  Πάντως το ρολόι θα έδειχνε νομίζω ωραίο και με λουρί ιμάντα. Η Ορις το βγάζει και σε έκδοση με ιμάντα ενώ κάτι γράφτηκε και για μελλοντική έκδοση με μπρασελέ,θα δούμε...
Για το lume να πω ότι είναι όχι κάτι το ιδιαίτερο, απλά ικανοποιητικό. Άλλωστε δεν νομίζω ότι είναι η τόσο σημαντικό στο συγκεκριμένο ρολόι, τουλάχιστον για μένα. Επίσης πολυ ισως να αναρωτιουνται για την μικρή σχετικα στεγανότητα του στα 100μ. Η απάντηση είναι ότι η Ορις ήθελε να διατηρήσει τα ίδια χαρακτηριστικά με την έκδοση του 1965, και πραγματικά το έχει πετύχει σε όλα, σχεδόν απόλυτα με επιτυχία. Ίσως η μεγαλύτερη στεγανότητα να απαιτούσε πιο χοντρή κάσα και πιο ακριβή τιμή. Για μένα τα 100μ ειναι υπεραρκετά για την χρήση που το προορίζω.
 Κλείνοντας να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημενος από την γενική ποιότητα του ρολογιού, και πραγματικά αξίζει τα λεφτά που κοστίζει.
Ακολουθούν μερικές φωτό , συγνώμη για την ποιότητά τους, είναι από κινητό.
Σας ευχαριστώ, καλή χρονιά, καλές αγορές σε όλους, και ελπίζω να μην κούρασα.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος xRallyArt

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Oris Divers Sixty Five
« Απάντηση #1 στις: Ιανουάριος 18, 2016, 15:34:06 μμ »
Μεγιες φίλος, πολύ όμορφο, καλοφορετο.

Sent from my SM-T320 using Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται...

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιανουάριος 18, 2016, 15:53:46 μμ »
Στο ρολόι τώρα λοιπόν, πραγματικά θεωρώ ότι το μεγάλο του ατού είναι η κάσα του. Την βρίσκω πολύ όμορφη με τα πλαϊνά της να είναι γυαλισμένα και το πάνω μέρος βουρτσισμένο. Έχει για μένα το ιδανικό μέγεθος στα 40μμ, κάθεται αναπαυτικά στο χέρι και είναι ιδιαίτερα λεπτή βολεύοντας με ότι και αν φοράς.Το πίσω μέρος είναι κλειστό,κάτι που εγώ προσωπικά το προτιμάω από τα ανοιχτά,  και αυτό γυαλισμένο, και έχει ελαφρός και διακριτικά χαραγμένο το έμβλημά της Ορις, με τις σχετικές πληροφορίες στεγανότητας κ.τ.λ.. Πραγματικά πολύ καλή δουλειά και εδώ από την Ορις.
Η στεφάνη είναι βαμμένη μαύρη με DLC επίστρωση, που δένει ωραία με το ατσάλι της κασας, και ένα ιδιαίτερα λεπτό αλουμινένιο δακτύλιο. Το μαύρο χρώμα της στεφάνης, σε συνδυασμό με το λεπτό δακτύλιο κάνουν το ρολόι να δείχνει μεγαλύτερο από τα 40μμ που είναι πραγματικά.
Το κρύσταλλο είναι θολωτό ζαπφύρου και δεν το χορταίνεις  να το βλέπεις . Το Dial είναι πολύ ιδιαίτερο, και είτε σου αρέσει πολύ είτε καθόλου. Εμένα μου αρέσει πολύ η παλαιοτερη αισθητική που αποπνέει, και ιδιαίτερα ο εσωτερικός κύκλος με τις ενδείξεις και η πολύ ωραία τοποθετημένη ημερομηνία. Είναι πολύ ευανάγνωστο και ευχάριστα ανάλαφρο στο μάτι.

ωραια,καλοριζικο!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιανουάριος 18, 2016, 16:01:21 μμ »
Καλοφορετο με υγεια!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος IronHawk

• Sr. Member
  • Vangelis (aka IronHawk)
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιανουάριος 18, 2016, 16:16:15 μμ »
Καλορίζικο και καλοφόρετο! Είναι πολύ ωραίο.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Vangelis (aka IronHawk)

Αποσυνδεδεμένος SHMAIOFOROS

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιανουάριος 18, 2016, 16:24:20 μμ »
Καλοφόρετο κι από μένα φίλε μου...
Πάντα να δείχνει καλές ώρες...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Κάθε δευτερόλεπτο αλλάζουν: ο χρόνος, ο άνεμος, η τύχη και η γυναίκα.

Αποσυνδεδεμένος Ισίδωρος

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιανουάριος 18, 2016, 16:44:25 μμ »
καλορίζοκο και καλοφορετο!!!!
ααα και καλες βουτιές!  :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
A.k.a Gastone

capt-dim

• Επισκέπτης
« Απάντηση #7 στις: Ιανουάριος 18, 2016, 17:00:07 μμ »
... καλοφόρετο με υγεία ... καταπληκτική αγορά ... πολύ ωραίο ρολόι ...!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Dimi

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιανουάριος 18, 2016, 18:22:31 μμ »
Ευχαριστω πολυ , να ειστε ολοι καλα! :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Petros1

• Επισκέπτης
« Απάντηση #9 στις: Ιανουάριος 18, 2016, 21:35:49 μμ »

Συγχαρητήρια για την επιλογή ρολογιού,και για τη πολύ καλή σου παρουσίαση!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος georgefl74

• VIP Member
    • Προφίλ
    • My YouTube reviews
« Απάντηση #10 στις: Ιανουάριος 18, 2016, 21:49:45 μμ »
Καλοφόρετο dimi με υγεία!

Sent from my LG-V900 using Tapatalk 2

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #11 στις: Ιανουάριος 18, 2016, 22:55:26 μμ »
Πάρα πολύ ωραίο ρολόι!
Έκανες φοβερή επιλογή!!!!
Καλοφόρετο να είναι!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Actorius

• Sr. Member
  • Κωνσταντίνος
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Ιανουάριος 19, 2016, 08:50:15 πμ »
Καλοφόρετο και καλοβούτηχτο!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
When I was a baby, an evil fairy cursed me with expensive taste and no money.

Αποσυνδεδεμένος Dimi

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Ιανουάριος 19, 2016, 14:01:35 μμ »
Ευχαριστω ...!!
friendly
0
funny
0
like
0