Ο
Ντοστογέφσκι, έλεγε πως η ζωή είναι ένα κακόγουστο αστείο.
Και πράγματι,αυτό επιβεβαιώνεται ουκ ολίγες φορές.Όχι και τόσο κακόγουστα πάντα βέβαια,για να μην υπερβάλω κι όλας.
Μία απ αυτές είναι και αυτό που συνέβη με τη φετινή κλήρωση του
GWF για το
Seiko sarb035.
Όταν ξεκίνησε αυτή η ιστορία γύρω στο Νοέμβριο,ανέλαβα τη συγκέντρωση των χρημάτων,και παράλληλα πρότεινα το συγκεκριμένο ρολόι το οποίο τελικά και υπερψηφίστηκε στη σχετική διαδικασία.
Μέσα σε όλο αυτό το διάστημα ούτε μια στιγμή δε μου πέρασε απ το μυαλό η πιθανότητα να καταλήξει σε μένα το ρολόι….Το μόνο που με απασχολούσε ήταν η συγκέντρωση του ποσού χωρίς προβλήματα,το να είμαστε εμπρόθεσμοι,το αν θα φάμε τελωνείο,κλπ…
Τη βραδιά της κλήρωσης,φανταζόμουν να φωτογραφίζω το νικητή με το ρολόι,(ή έστω τον κλήρο του αν δεν ήταν από τους παρόντες),να ανεβάζω την επόμενη ημέρα φωτογραφίες από την εκδήλωση,και όλοι μαζί να του δίνουμε συγχαρητήρια και να περιμένουμε το review του για το ρολόι.
Η μοίρα όμως και
το χέρι της Μαρίας της σερβιτόρας που τράβηξε τον κλήρο,είχαν άλλη γνώμη...
Και όπως ήδη ξέρετε,τα πράγματα έγιναν κάπως έτσι:
upload img
post a picture
upload a picture
free image upload
image postΠου να φανταστώ, ότι τελικά στην εκδήλωση θα έπρεπε να βγάζω selfie αφού ο νικητής θα ήμουν εγώ,αυτός που πρότεινε το ρολόι,κι αυτός που συγκέντρωσε τα χρήματα…Δηλαδή πάλι καλά που μεσολάβησε η καθοριστική συμβολή του WhiteLionR που έκανε την παραγγελία απ την Ιαπωνία…Γιατί αλλιώς θα έμοιαζε όλο αυτό παράσταση για ένα ρόλο,που θα καταντούσε παρεξηγήσιμη …

Αφού λοιπόν η μοίρα τα ήθελε να γίνουν έτσι,ήρθε και η ώρα του σχετικού
Review .
Πρώτα όμως θα ήθελα να
ευχαριστήσω κι επίσημα για άλλη μια φορά,όλους σας που συνεργαστήκατε άψογα για τη συγκέντρωση των χρημάτων,τους
Moderators για τη βοήθεια τους και τη γενική οργάνωση του όλου project ,και βέβαια τον
WhiteLionR για τον άψογο τρόπο που έφερε σε πέρας την παραγγελία.
Να θυμίσω ότι το ρολόι έχει παρουσιαστεί παλιότερα από τον
Νικόλα,το μαύρο dial όμως(sarb033)με λεπτομερέστατο τρόπο,που δεν αφήνει και πολλές απορίες σε τυχόν υποψήφιους αγοραστές,ωστόσο θα προσπαθήσω να δώσω την προσωπική μου αίσθηση από τις πρώτες μέρες μαζί του.Από τον μήνα του μέλιτος δηλαδή….
Δούλεψα αρκετά γι αυτό το
Review,αλλά νομίζω πως με τέτοιο δώρο που μου έκανε το forum,είναι το ελάχιστο που μπορούσα να κάνω.
Αύριο το απόγευμα πιστεύω ότι θα το έχω επάνω...
Stay tuned.... 
click image upload