Σας ευχαριστώ πολύ όλους !
Καταρχάς, για να απαντήσω στον Vagelis?
Ναι, έχω δικά μου σχέδια, τα οποία δουλεύω ακόμα και για τον λόγο αυτό δεν τα επισύναψα. Θα το κάνω όμως στο εγγύς μέλλον για να ακούσω και τη γνώμη σας.
Θα χρησιμοποιήσω τον μηχανισμό Seiko nh35Α, hacking, double winding, hand windable. Είναι ο καλύτερος στην κατηγορία του και συνδυάζει όλες τις λειτουργίες που θα ήθελα να δω στα ρολόγια μου: καλή ακρίβεια, hacking, διπλής κατεύθυνσης winding και δυνατότητα χειροκίνητου κουρδίσματος. Επίσης επισκευάζεται και ρθυμίζεται εύκολα και είναι πολύ αξιόπιστος.
Η παραγωγή των κασών θα γίνει στο hong kong, από κατασκευαστική την οποία γνωρίζω χρόνια τώρα από επισκέψεις μου στην έκθεση της Βασιλείας στην Ελβετία. Η συναρμολόγηση και ο ποιοτικός έλεγχος κατά πάσα πιθανότητα στην Ελλάδα ή την Κύπρο. Ήθελα πολύ να λάβει χώρα η παραγωγή σε Ελλάδα ή Κύπρο, αλλά, δυστυχώς, δεν υφίστανται κατάλληλες υποδομές. Στην Ελλάδα ή την Κύπρο επίσης θα κατασκευαστούν τα καντράν, επειδή θα χρησιμοποιηθούν ιδιαίτερα υλικά και μέταλλα (υπόσχομαι ότι θα είναι πολύ ενδιαφέροντα).
IronΗawk, ευχαριστώ πάρα πολύ! Φυσικά είναι στα σχέδιά μου να κάνω τέτοιες "δημοσκοπήσεις", και θα το πράξω σύντομα, απλώς πρέπει πρώτα να ολοκληρωθούν τα σχέδια. Το νομικό κομμάτι εννοείται το εξετάζω.
Ισήδωρε ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη!
george, επί του παρόντος τελειώνω με τα σχέδια και σύντομα παραγγέλνω τα δείγματα των ωρολογίων.