Παιδιά σας ευχαριστώ από καρδιάς πολύ όλους...
Δεν νομίζω ότι το άξιζε κάποιος περισσότερο από κάποιον άλλο επειδη δούλεψε λίγο γι αυτό.
Όλοι το ίδιο ποσό βάλαμε,και όλοι τις ίδιες πιθανότητες είχαμε εξ αρχής,κι όλοι το ίδιο τ αξίζαμε....
Just luck είναι το θέμα.. 
Ρόδια δεν έσπασα που λέει ο Ισίδωρος,αλλά για να πω την αλήθεια πιο πολύ μ έχει συγκινήσει το θέμα ότι το θεωρώ μεγάλο γούρι για μένα,παρά αυτό καθε αυτό το ρολόι,που κατα τ άλλα είναι πανέμορφο έτσι κι αλλιώς.
Ελπίζω με σημάδι αυτό να με πάει καλύτερα το 2016,μια και τα τελευταία 3 χρόνια με πήγε χάλια σε προσωπικό επίπεδο...
Ανυπομονώ να αρχίσω δουλειά για όσο καλύτερη παρουσίαση μπορώ,(που θα μου πάρει καποιες μέρες βέβαια) για να είναι όπως εγώ τη θέλω,και όπως αξίζει στο ρολόι,και στο καλύτερο φορουμ για ρολόγια στην Ελλάδα.
Υγεία και μόνο υγεία εύχομαι σε όλους σας.
Εσυ το κέρδισες? Δεν σε πιστευω ρε κωλόφαρδε......!
Νεοφωτιστος στην κατηγορία και χτυπησες κατευθειαν Ευρωλίγκα!
Αμ ο άλλος.....που πήρε back2back το EuroCup !
Του χρονου θα σας αποκλεισουμε πριν τα προκριματικά.
Καλοφορετο πετράν ,να το χαρεις και το ευχαριστηθεις (κανονισε να μην κανεις σουπερ παρουσίαση.....)
Σε ευχαριστούμε και παλι για το ολο τρέξιμο οπως και τον Θοδωρή τον ασπρολιόνταρο.
Πολυ ωραια η χθεσινη βραδιά, ευχαριστούμε ολα ρα παιδια που ηρθαν οπως και την κοπελα που μας βοηθησε με την κληρωση (αν και αλλα νταλλων λαχνους έβγαλε)
Και του χρόνου!