Λοιπόν....
Κατ αρχάς ήταν μια πολύ ωραία βραδιά,ανάμεσα σε μεζέδες,αλκοολ,και ρολόγια....
image sharing sites
post images
screen grab
image sharing sites
how to print screen on pcΚάποια στιγμή γύρω στις 12 τα μεσάνυχτα,ο Νικόλας έβγαλε έξω το πολυπόθητο Seiko,και άρχισε η προετοιμασία της κλήρωσης...
photos upload
online photo sharing
free image upload
imgurlΗ κάρτα απ τον Higuchi....

image hostingΚοντά σ αυτό και το Casio ως έξτρα δώρο,προσφορά του george_ υπενθυμίζω....
image hosting more than 5mbΌλα ήταν έτοιμα για την κλήρωση....
img hosting
post a pictureΚαι φυσικά,αφού το κουτί με τους κλήρους ανακατεύτηκε πολύ καλά, ζητήσαμε τη συνδρομή της σερβιτόρας του καταστήματος για αυτό....
upload imgΕπειδή είχα αναλάβει τη φωτογραφική κάλυψη της βραδιάς,προσπαθούσα να πιάσω τη στιγμή....
Όμως πήγε να μου πέσει η μηχανή από τα χέρια,απ το σοκ,όταν η κοπέλα μας έδειξε αυτό:

upload a pictureΗ έκπληξη μου τεράστια,και απ το σοκ δεν μπορούσα να μιλήσω για κανένα δεκάλεπτο,την ώρα που όλοι οι παρευρισκόμενοι με συγχαίρουν και μου εύχονται....
΄
Από εκεί και κάτω δεν έχω γενικά πολλές εικόνες αφενός γιατί είμαι σοκαρισμένος αφου δεν το περίμενα με τιποτα,και αφετέρου....τι, να έβγαζα τον εαυτό μου??....Έδωσα για μια στιγμή μόνο την μηχανή στον Βαγγέλη ...
Το
Casio πάει στον
georgefl74
image post
gifs uploadΗ πρώτη καρπίσια,την έβγαλα μόνος μου στο αυτοκίνητο στο δρόμο της επιστροφής κι αφού είχα ηρεμήσει σχετικώς...
adult image hostΥπόσχομαι όμως τις προσεχείς ημέρες,αναλυτική παρουσίαση και φωτογραφική κάλυψη του ρολογιού....Το
Casio πιστεύω να βρίσκεται σε λίγες ημέρες στα χέρια του τυχερού
georgefl74.
Να ευχαριστήσω το
GWF γενικά για την ξεχωριστή εμπειρία του όλου πρότζεκτ,όλα τα παιδιά που συμμετείχαν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο,και γενικά γι αυτό το υπέροχο δώρο που η τύχη έφερε στα χέρια μου,που θα το προσέχω ως κόρη οφθαλμού.
Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα,γιατί σπανίως έχω σταθεί τυχερός με κάτι τέτοια.....
Και μεταξύ μας,ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει.......

Και του χρόνου να είμαστε καλά να το επαναλάβουμε.....
Υγεία πάνω απ όλα σε όλους για το 2016 εύχομαι!!