Εγω δυστυχως εδω και ενα μηνα παιδια παλι στην ανεργια..Ο χωρος που εργαζομουνα εδω και 20 χρονια (ιατρικος επισκεπτης) εχει χαλασει πολυ και ειμαστε περισσοτερο απο ποτε αναλωσιμοι 
Με 3 παιδια πλεον και την γυναικα να μην δουλευει τα πραγματα ειναι απολυτως οριακα και οχι μονο..
Βρισκω την ευκαιρια μεσα απο εδω να ζητησω το υποψιν σας για καμμια δουλεια αρχικα απο καποιους αμεσους συναδελφους αλλα και απο τους υπολοιπους που πιθανων να εχουν καποια προταση..
Η ιδεα της μετεγκαταστασης εχει ριζωσει για τα καλα στο μυαλο μου και νομιζω πλεον οτι ειναι μονοδρομος
Γιώργο, πολύ λυπηρό, αυτό που μας ανακοινώνεις, και ΘΥΜΟΣ για τους κυβερνώντες, που παρά την παταγώδη κατάρρευση των εξαγγελιών τους και των πολιτικών τους, ( ...όνειρα θερινής νυκτός ), και τα έως τώρα αρνητικά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς, από τις μεθοδεύσεις που ακολουθήθηκαν, εξακολουθούν να επιμένουν να συνεχίζουν στην ίδια γραμμή ( ...θα σας κοροϊδέψουμε όλους ), και στερούν από τον πολίτη το αγαθό της εργασίας, με συνέπειες που που είναι πλέον ορατές, και στον πιο αισιόδοξο.
Ατυχώς, και με το αποτέλεσμα του σημερινού Eurogroup, το μέλλον προδικάζεται χειρότερο, και το μόνο που έχουμε, είναι τις φιέστες των δύο χρόνων της "πρώτης φοράς αριστερά", και την προσπάθεια κατάλυσης των ΜΜΕ.
Δεν θέλω να συνεχίσω, και για να είμαι και "εντός θέματος", εγώ είμαι συνταξιούχος, μετά από 42 χρόνια εργασίας, σαν Μηχανολόγος Μηχανικός, με μεταπτυχιακό MBA διοίκησης επιχειρήσεων και οικονομικά, πτυχίο Logistics, πτυχίο International Trade, εργάστηκα στην ναυτιλία, σε εργοστάσια πολυεθνικών, και σε διεθνές εμπόριο.
Σε άλλες εποχές, μέχρι και το 2009, θα εργαζόμουν μετά την συνταξιοδότηση σαν σύμβουλος, αλλά από το 2012-3, με την συνεχή συρρίκνωση της οικονομίας, και πλέον και με τις φορολογικές αλχημείες, κάτι τέτοιο είναι αδύνατο.