και επιτρεψτε μου να το παω ενα βημα περισσοτερο σε προσωπικο επιπεδο. Φιλοσοφικο αυτη την φορα..
Ειμαι εκτος Ελλαδας τα τελευταια 4 χρονια. Σε διαφορετικες χωρες λογω της φυσης της δουλειας.
Ωστοσο ακομη και φετος φορολογουμαι στην Ελλαδα. Τι σημαινει αυτο... Τεραστια ποσα σε αμμεσους φορους, και αλλα σε εκτακτους.
Συνεχιζω να συμβαλλω και την τοπικη οικονομια αν και δεν διαμενω Ελλαδα το μεγαλυτερο μερος του χρονου, αφου διαμονη διατροφη και καθημερινα εξοδα διαβιωσης για την οικογενεια που εχει μεινει πισω, συνεχιζουν προφανως. Το ιδιο και η κυρια μου, που εργαζεται στην Ελλαδα.
Φυσικα συμβαλλω και στην εδω τοπικη οικονομια μιας και υπαρχουν τα χρηματα στεγασης, διαμονης, διατροφης, καυσιμων κλτ κτλ οπως ειναι λογικο.
Δεν κανω χρηση των κρατικων παροχων. Την χρηση που κανουν οι μικρες και η μανα τους, πληρωνονται απο τον μισθο της, και απο επιπλεον ηδη φορολογημενη οπως ειπα πιο πανω εισφορα δικη μου. Φυσικα και σε μετρητα για εκτακτα.
Και ρωταω εγω τωρα. Δεν με κανει 2 φορες μ@λακα το γεγονος οτι συνεχιζω να πληρωνω ενα κρατος μπαχαλο ?