Μόνο κατ ελάχιστο... Πραγματικά ευχαριστώ για όλοι την βοήθεια, που δέχτηκα από τα μέλη του forum!!

Το θέμα Σιδερή,δεν είναι μόνο η βοήθεια από ένα φόρουμ σαν αυτό,αλλά να έχει κανείς "ευήκοα ώτα" για να δεχθεί πληροφορίες if you know what i mean....
Τις περισσότερες φορές,μπαίνει κάποιος στα φόρουμ,ζητάει συμβουλές αγοράς,ενώ έχει κλειδώσει στο μυαλό του κάτι συγκεκριμένο,κι απλά στο βάθος,αυτό που ζητάει είναι να επικροτήσουν την επιλογή του κάποιοι πιο "έμπειροι"...Αυτό συνήθως οδηγεί είτε σε παρεξηγήσεις,είτε σε αγορές που γρήγορα μετανιώνει κανείς.....
Όλοι έχουμε κάνει βιαστικές και αψυχολόγητες αγορές στο παρελθόν...δεν είναι ντροπή αυτό.
Εσύ έχεις τη σωφροσύνη απλά να αποφύγεις τις λακούβες ακούγοντας,κι αυτό είναι μεγάλο προσόν,γενικά στη ζωή.... 
Η αλήθεια είναι Πέτρο ότι δεν έχω ιδέα απο ρολόγια μηχανισμούς κτλ κτλ...]
Το casio που αγόρασα πρώτο το πήρα γιατί μου άρεσε η εμφάνιση του.. χωρίς να ξέρω αν είναι κάλο ή όχι (ακόμα δεν ξέρω... αλλά μου αρέσει)
Το ίδιο θα έκανα και με το lemans που είχα πεί τότε στις αρχές που πρωτο εγραψα στο forum, αν δε μου είχατε πει εσείς για κάποιες άλλες φήρμες ρολογιών και δεν είχα διαβάσει στα σχόλια σας όλα αυτά που αναφέρετε για την κάθε φήρμα (Στην ουσία έπερνα βοήθεια από εσάς, χωρίς να σας ρωτήσω, διάβαζοντας τι είχατε γράψει στο παρελθόν).
Που στην τελική και πιο οικονομικά μου βγήκε λόγο εισαγωγής από εξωτερικό,είναι και automatic που λέει και το καντράν!

χαχα
Και πραγματικά είναι αυτό που έψαχνα! ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ!!
Αλλά σταμάτα τώρα γιατί βουρκώνω! χαχαχα

Φαντάσου ότι όλο το σκηνικό ξεκίνησε με κάτι ρολόγια oozoo που είδα, αλλά ξενέρωσα όταν έμαθα ότι οι χρονογράφοι που έχει απάνω είναι διακοσμιτική!

Υ.Γ. Και μόνο που ασχολείστε με έναν άνθρωπο που δεν τον ξέρετε και τον βοηθάτε λέει πολλά!!!