Άκουσε φίλε Αντώνη πως έχει η κατάσταση γιατί γνωρίζεις ότι έχω και τα 2... Καταρχας.... Για τι χρήση το θέλεις.... Αν είναι για desk diving και τα 2 είναι φανταστικά.... Αν από την άλλη είναι για χρήση μέσα στο νερό και τα 2 είναι φανταστικά . χαχαχαχα δεν βοηθάω το ξερω... Καταπληκτικη στεφανη και τα 2... Βολικά στο χέρι... Βαθύ dial μέσα στο νερό.... Το πρεσιστα φορτίζει πιο εύκολα και πιο γρήγορα το λουμ του αλλά δεν κρατάει τόσο όσο του σεικο....
Αισθητικά το πράγμα διαφέρει πάρα πολύ... Το ένα γυαλιζει το άλλο είναι ματ.... Το σεικο γρατζουνιζεται πιο εύκολα... Το άλλο εξαιρετικά δύσκολα.... Δεν ξέρω γιατί.... Κάθεται πιο ψηλά το πρεσιστα στο χέρι και δεν είναι οτι καλύτερο για μεγάλο καρπό...
Για το vs... Χαλαρά από εμένα το 007....Όμως, σαν καταδυτικό εργαλείο για κραδασμους και ακρίβεια και tool και όλα... Θα επέλεγα το πρεσιστα.... Αλλά αν ήταν να μείνω με ένα από τα 2 θα εμένα με το 007... Στα μάτια μου είναι το απόλυτα κλασσικο σεικο.... Κοστίζει τα μισά χρήματα... Είναι πιο όμορφο... Πιο κυριλέ.... Πιο εντυπωσιακό..... Έχει τρομερή ιστορία επάνω του... Και μια κάσα γεμάτη sexy καμπύλες.....! .... Όποια και αν είναι η επιλογή σου... Σίγουρα δεν θα είναι λάθος.... Αυτά από εμένα.... Στην υγειά σου φίλε