Καλησπέρα σε όλους.
Είμαι νέος στο forum και θέλω να ζητήσω τη γνώμη σας για ένα θέμα...
Αγόρασα πριν λίγες μέρες ένα ρολόι Hamilton με χρονογράφους... Το είχα ήδη σταμπάρει, οπότε στο κατάστημα που έγινε η αγορά δεν αφιέρωσα πολύ χρόνο και προσοχή... Το λέω αυτό, γιατί χρειάστηκε να γυρίσω σπίτι και να το φορέσω ξανά, για να παρατηρήσω πως δε δούλευε! Την επόμενη μέρα το επέστρεψα στον έμπορο, όπου μου είπαν πως ό,τι πρόβλημα και να έχει, πρέπει να το στείλουν στην αντιπροσωπεία για να ανοιχθεί και να ελεγχθεί. Μετά από 3 μέρες και αφού κάλεσα ο ίδιος τον έμπορο, να μάθω τί έχει συμβεί, μου είπαν πως το ρολόι ήταν ήδη εκεί. Είχε τελειώσει η μπαταρία του, την είχαν αλλάξει στην αντιπροσωπεία, είχαν κάνει και έλεγχο στεγανότητας και ήταν έτοιμο για να το παραλάβω.
Δεν έχω πάει ακόμη να το κάνω, γιατί με προβληματίζουν κάποια πράγματα σε σχέση με το πώς πρέπει να το χειριστώ...
Ακόμη κι αν δεχθώ, όπως ισχυρίστηκε ο έμπορος, πως απλά έτυχε να τελειώσει η μπαταρία και ότι αυτό μπορεί να συμβεί... (για να δικαιολογήσει την κατάσταση μάλιστα, μου είπε πως δούλευαν οι χρονογράφοι και γι'αυτό καταναλώθηκε γρήγορα η μπαταρία) ...σκέφτομαι το εξής... Οπως διάβασα και στο επίσημο site της Hamilton, οι μπαταρίες διαρκούν από 2 έως 5 χρόνια, ανάλογα με τον τύπο και τη χρήση του ρολογιού. Πόσο καιρό ήταν το ρολόι στη βιτρίνα του καταστήματος και δούλευαν οι χρονογράφοι, για να αδειάσει η μπαταρία...?
...Και κάτι πιο σημαντικό... Στο site έγραφε επίσης ότι σε περίπτωση άδειας μπαταρίας, αυτή θα πρέπει να αντικαθίσταται το συντομότερο δυνατόν, για να αποφευχθεί ο κίνδυνος διαροής και ζημιάς στο μηχανισμό του ρολογιού... Με βάση αυτά, και με δεδομένο ότι το ρολόι είχε ήδη άδεια μπαταρία όταν το αγόρασα, μήπως δεν καλύπτομαι από μια απλή αντικατάσταση μπαταρίας και θα έπρεπε να απαιτήσω καινούριο ρολόι? Πως μπορώ να ξέρω ότι δεν έχει προκλυθεί κάποιο μεγαλύτερο πρόβλημα από την ξεχασμένη άδεια μπαταρία?
Δεν ξέρω αν ακούγομαι υπερβολικός, απλά θα ήθελα τη γνώμη κάποιου που ασχολείται περισσότερο και είναι πιο έμπειρος από μένα σε αυτά τα θέματα...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη αν σας κούρασα με το μεγάλο κείμενο...