Εμενα παντως αυτο που με αποτρεπει να αγορασω καποιο ομαζ ειναι οτι δεν μπορω να φανταστω τον εαυτο μου να φοραει κατι τετοιο δεδομενου οτι το ρολοι ειναι απο τα αγαπημενα μου χομπι. Δεν θα παρω ρεπλικα/ομαζ ποδηλατο, δεν θα παρω σανιδα που μοιαζει με Burton γιατι δεν εχω να παρω τετοια. Θα παρω μια που ειναι καλη και αξιζει τα λεφτα της για να κανω τη δουλεια μου σωστα. Αρα θεωρω οτι αυτο που μας ξεχωριζει σαν πιο ψαγμενους στο χομπι αυτο ειναι η επιλογη καποιων αξιολογων ρολογιων στον καρπο μας - και θεωρω οτι ενα αντιγραφο ( εστω και ποιοτικο ) παυει να ειναι κατι αξιολογο.
Δημήτρη με όλο το θάρρος μου φέρνει στο μυαλό νεοελληνική καταστροφική νοοτροπία που μας έφερε εδώ που είμαστε!
Θα παρω μια που ειναι καλη και αξιζει τα λεφτα της για να κανω τη δουλεια μου σωσταέχεις άνετα 5000 για ένα ρόλεξ ή πανέρι, έχεις 50.000 για να έχεις 10 αυθεντικά;
με το casio σου των 50 ευρώ δε κάνεις σωστά τη δουλειά σου;
κ το σημαντικότερο στις εποχές που ζούμε μήπως είναι πολυτέλειες να σκεπτόμαστε ότι ένα homage δεν είναι ποιοτικό, αξιόλογο κλπ;
η ουσία είναι, ότι εντάξει χομπίστες είμαστε, μη τρελαινόμαστε κιόλας για μια εικόνα!