UPDATEΣήμερα παρέλαβα το ρολόι του πατέρα μου,όπως είχα προαναγγείλει έπειτα από γενικό σέρβις.
Το πρώτο και μοναδικό έπειτα από τα 40 χρόνια ζωής του.
Έκπληκτος ο άνθρωπος που το σέρβιρε,δεν μπορούσε να πιστέψει ανοίγοντας με τεράστια δυσκολία το καπάκι,(μια και είχε κολλήσει με τα χρόνια)πως το ρολόι δούλευε στην κατάσταση που βρίσκονταν η μηχανή.
(Θυμίζω ότι το ρολόι πέρα από τα 40 χρόνια ζωής του,πέρασε τα τελευταία 18-20 σε ακινησία....)
έγινε φύλλο φτερό,αντικαταστάθηκαν κάποια πολύ φθαρμένα εξαρτήματα με καινούργια,καθαρίστηκαν όλα,έγινε λίπανση,και ξαναμοντάρισμα....
Εδώ η μηχανή ανανεωμένη πλέον,δευτερόλεπτα πριν το καπάκι ξανακλείσει ερμητικά,ένας θεός ξέρει για πόσα χρόνια ακόμα....
free image hostingΚαταλαβαίνετε τη συγκίνηση αλλά και την ικανοποίηση ταυτόχρονα, για το ότι κατάφερες να δώσεις ανάσα ζωής σε κάτι με τόση συναισθηματικά αξία για σένα....αυτή η αίσθηση της συνέχειας....
Σήμερα φυσικά το φορούσα όλη μέρα
image free hostingΠήρα στα χέρια μου ένα καινούργιο ουσιαστικά ρολόι ηλικίας 40 ετών,που απ ότι απέδειξε η ιστορία, μάλλον σε άλλα τόσα χρόνια θα ξαναχρειαστεί σέρβις...Αλλά αυτό πια δεν θα είναι δική μου δουλειά,αλλά του παιδιού μου....
AND THE STORY GOES ON....
free upload