Αποστολέας Θέμα: Japan vs Russian  (Αναγνώστηκε 12715 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Alex

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
Απ: Japan vs Russian
« Απάντηση #45 στις: Σεπτέμβριος 03, 2011, 21:24:31 μμ »
Αν έπρεπε να έχω ένα ρολόι και να προορίζεται από μία εκ των δύο σχολών, τότε θα ήταν σίγουρα Ιαπωνικό....
Αν είχα 10 Ιαπωνικά ρολόγια, θα ψηνόμουν να πάρω κι άλλο!
Αντίθετα, με 3 Ρώσικα νομίζω ότι μια συλλογή είναι πλήρης... Είναι ιδιαίτερα και θέλω να έχω στη συλλογή μου τουλάχιστον 1 τέτοιο ρολόι, αλλά σε καμία περίπτωση δεν τα συγκρίνω με τα Ιαπωνικά που έχουν πολύ καλύτερη ποιότητα, φινίρισμα, είναι πιο σύγχρονα και επιπλέον υπάρχει και μεγαλύτερη ποικιλία.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
I <3 "Τ<25"

kkostas

• Επισκέπτης
« Απάντηση #46 στις: Σεπτέμβριος 03, 2011, 21:40:05 μμ »
Αν έπρεπε να έχω ένα ρολόι και να προορίζεται από μία εκ των δύο σχολών, τότε θα ήταν σίγουρα Ιαπωνικό....
Αν είχα 10 Ιαπωνικά ρολόγια, θα ψηνόμουν να πάρω κι άλλο!
Αντίθετα, με 3 Ρώσικα νομίζω ότι μια συλλογή είναι πλήρης... Είναι ιδιαίτερα και θέλω να έχω στη συλλογή μου τουλάχιστον 1 τέτοιο ρολόι, αλλά σε καμία περίπτωση δεν τα συγκρίνω με τα Ιαπωνικά που έχουν πολύ καλύτερη ποιότητα, φινίρισμα, είναι πιο σύγχρονα και επιπλέον υπάρχει και μεγαλύτερη ποικιλία.

σωστος ο αλεξ.
αν το μοναδικο μου ρολοι θα επρεπε να ειναι ρωσικο ή ιαπωνικο θα επελεγα ιαπωνικο για τους λογους που προαναφερθηκαν.
επειδη ομως οι περισσοτεροι εχουμε και καλυτερα πραγματα στην συλλογη μας τοτε μεταξυ των 2 επιλεγω ρωσικο.
προσωπικα παντως εχω και ρωσικα και γιαπωνεζικα (sturmanskie ocean, sturmanskie gagarin, σοβιετικο vostok komandirskie, vostok amphibia, πορτοκαλι seiko monster, κιτρινο orient mako 6500 και casio dw-5600).
δεν νομιζω οτι αξιζει να ξοδευτει κανεις ιδιαιτερα για ρωσικο ή γιαπωνεζικο ρολοι αν κα τα sturmanskie που εχω ειναι ακριβα (για ρωσικα δεδομενα).
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

grecellin

• Επισκέπτης
« Απάντηση #47 στις: Σεπτέμβριος 03, 2011, 22:05:59 μμ »
Αν έπρεπε να διαλέξω ένα από τα ρολόγια μου θα διάλεγα το κίτρινο orient star 200m. Και θα άφηνα απέξω το TAG, τα oris και το fortis. Γενικά μόνο με τα ιαπωνικά μου αισθάνομαι σιγουριά ότι θα αντέξουν περισσότερο από εμένα. Ως προς το θέμα του κόστους δε βάζω όριο. Θα έδινα τα ίδια χρήματα που θα έδινα και για (ορισμένα) ελβετικά που έχουν την κορώνα για σήμα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος omegasnik

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Σεπτέμβριος 04, 2011, 00:01:10 πμ »
Αν έπρεπε να διαλέξω ένα από τα ρολόγια μου θα διάλεγα το κίτρινο orient star 200m. Και θα άφηνα απέξω το TAG, τα oris και το fortis. Γενικά μόνο με τα ιαπωνικά μου αισθάνομαι σιγουριά ότι θα αντέξουν περισσότερο από εμένα. Ως προς το θέμα του κόστους δε βάζω όριο. Θα έδινα τα ίδια χρήματα που θα έδινα και για (ορισμένα) ελβετικά που έχουν την κορώνα για σήμα.

+1 (και στην πράξη έχω δύο seiko που παίζουν σε (σχετικά) υψηλό κόστος και είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτήν μου την επιλογή!)

Φιλικά
Νίκος
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
OMegasNik Ο ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΩΝ!
είμαι ακόμη εδώ!

grecellin

• Επισκέπτης
« Απάντηση #49 στις: Σεπτέμβριος 04, 2011, 00:07:46 πμ »
Και εγώ το ίδιο Νίκο. Είμαι πάρα-πολύ ευχαριστημένος από την επιλογή σου να πάρεις ananta (δίνοντας το σαμουράι)  :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος omegasnik

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Σεπτέμβριος 04, 2011, 00:10:07 πμ »
Και εγώ το ίδιο Νίκο. Είμαι πάρα-πολύ ευχαριστημένος από την επιλογή σου να πάρεις ananta (δίνοντας το σαμουράι)  :)

Άσε φίλε τα ίδια λέω κι εγώ στο Γιώργη που "τα πήρε" με τη Seiko και μου έδωσε το Velatura ... :D :D :D

Φιλικά
Νίκος

ΥΓ
Samurai πάντως έχω κι εγώ ... πάλι  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
OMegasNik Ο ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΩΝ!
είμαι ακόμη εδώ!

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Σεπτέμβριος 05, 2011, 01:44:04 πμ »

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #52 στις: Σεπτέμβριος 05, 2011, 02:23:47 πμ »
Διπλασιάζω τους ψήψους στα ρώσικα.

Τα ρώσικα ρολόγια με την αισθητική τους και τις ιστοριούλες που τα ακολουθούν συνήθως,
μου βγάζουν συναίσθημα...είναι και αυτό το feeling μυστηρίου που τα περιβάλλει πολλές φορές.

Τα ιαπωνικά είναι καλά,δεν χαλάνε,δουλεύουν "ρολόι" αλλά δεν μου βγάζουν κάποιον ιδιαίτερο ενθουσιασμό.

Για low budget ρολόγια θα προτιμούσα κάποιον κουρδιστό ρώσο...δε με βλέπω να ξαναπαίρνω ιάπωνα σύντομα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος gsb

• Sr. Member
  • ..no date times!!
    • Προφίλ
    • http://www.polite.gr/
« Απάντηση #53 στις: Οκτώβριος 13, 2011, 00:33:15 πμ »
που ημουν εγω οταν κανατε αυτη την συζητηση??  :-[

λετε να εψαχνα για κανα σεϊκακι ευκαιρια στο ιντερνετ??
γιατι για ρωσικο, μονο πιροσκι απο κανα φουρνο..  :D
(πλακα κανω.. αλλα η ψηφος στον ιαπωνα!)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions