Αποστολέας Θέμα: Λουράκι Καουτσούκ για Hamilton X-Wind  (Αναγνώστηκε 11672 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Ελλάς

• Sr. Member
  • Μέτρον Άριστον
    • Προφίλ
Απ: Λουράκι Καουτσούκ για Hamilton X-Wind
« Απάντηση #15 στις: Μάιος 10, 2015, 20:54:18 μμ »
Καφέ bond nato πήρες;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
''Κατοικούμε σ’ αυτήν τη χώρα χωρίς να έχουμε εκδιώξει άλλους...ούτε είμαστε μιγάδες ανακατεμένοι από διάφορα έθνη ανθρώπων...διότι κατέχουμε την χώρα στην οποία γεννηθήκαμε και ζούμε καθ’ όλη την διάρκεια της ιστορίας μας...είμαστε αυτόχθονες''
Ισοκράτους Πανηγυρικός

Αποσυνδεδεμένος jmar

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Μάιος 10, 2015, 21:10:45 μμ »
Όχι δεν έχω πάρει ακόμα κανένα, χαζεύω διάφορα, σε καφέ πως είναι έχεις φώτο ?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ελλάς

• Sr. Member
  • Μέτρον Άριστον
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Μάιος 10, 2015, 21:18:53 μμ »
Νόμιζα αυτό που δημοσίευσες ήταν! Τώρα το βλέπω πιο προς το μπεζ... ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
''Κατοικούμε σ’ αυτήν τη χώρα χωρίς να έχουμε εκδιώξει άλλους...ούτε είμαστε μιγάδες ανακατεμένοι από διάφορα έθνη ανθρώπων...διότι κατέχουμε την χώρα στην οποία γεννηθήκαμε και ζούμε καθ’ όλη την διάρκεια της ιστορίας μας...είμαστε αυτόχθονες''
Ισοκράτους Πανηγυρικός

Αποσυνδεδεμένος Ελλάς

• Sr. Member
  • Μέτρον Άριστον
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Μάιος 10, 2015, 21:19:14 μμ »
Δες και το κλασσικό... :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ισοκράτους Πανηγυρικός

Αποσυνδεδεμένος jmar

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Μάιος 10, 2015, 21:58:16 μμ »
Νόμιζα αυτό που δημοσίευσες ήταν! Τώρα το βλέπω πιο προς το μπεζ... ;D
Μπλε με κίτρινο μουσταρδι είναι το καφέ που είναι
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος jmar

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Μάιος 10, 2015, 21:59:20 μμ »
Δες και το κλασσικό... :)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Μαύρο γκρι σίγουρα του πάει, γενικά όλα τα νατο του πάνε απ ότι βλέπω
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος Ilias-G

• VIP Member
  • ert
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Μάιος 11, 2015, 10:28:00 πμ »
Είχαμε τον Χάρη αλλά συμμορφώθηκε  ;D  :D
Και εμένα εχετε ακόμα, ίσως και πιο φανατικός από τον Χαρη εναντίον των nato/zulu, αλλά με ξεχάσατε...  :D :D

Πάντως φίλε Δημήτρη, επειδή εχω το ίδιο x-wind (με το καφέ λουρί), γνώμη μου μη του βάλεις nato/zulu.
Όχι γιατί δεν μου αρέσουν εμένα, αλλά για 2 λόγους. Πρώτον γιατί συνήθως είναι σχετικά λεπτά και η κάσα του ρολογιού είναι ψηλή και θα δείχνει άσχημο, και δευτερον επειδή τα nato/zulu περνούν κάτω απ΄την κάσα και σηκώνουν το ρολόι ακόμα περισσότερο με αποτέλεσμα ενα 44άρι ρολόι και μάλιστα ψηλό να δείχνει σαν τουβλο που ειναι "δεμένο" πάνω στο χέρι...
Δεν ειναι τυχαίο ότι nato/zulu η Χάμιλτον (και άλλες εταιρείες) δεν χρησιμοποιεί στις μεγάλες κάσες (44+), αλλά στις μικρότερες μέχρι 41 (pilot pioneer κλπ.)
http://www.hamiltonwatch.com/watch-finder?gender=All&size=All&movement=All&dial=All&bracelet=154

Αν πάντως σου αρεσουν και επιμένεις να παρεις nato/zulu, προτιμησε να πάρεις κάποιο αρκετά χοντρό, όχι τα λεπτά που συνήθως κυκλοφορούν παντού, και μάλιστα πάρε nato/zulu 2 κομματιών (σαν κανονικό λουρί) για να μην σηκώνεται υπερβολικά από τον καρπό.
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 11, 2015, 10:30:44 πμ από Ilias-G »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

capt-dim

• Επισκέπτης
« Απάντηση #22 στις: Μάιος 11, 2015, 11:29:19 πμ »
Και εμένα εχετε ακόμα, ίσως και πιο φανατικός από τον Χαρη εναντίον των nato/zulu, αλλά με ξεχάσατε...  :D :D

Πάντως φίλε Δημήτρη, επειδή εχω το ίδιο x-wind (με το καφέ λουρί), γνώμη μου μη του βάλεις nato/zulu.
Όχι γιατί δεν μου αρέσουν εμένα, αλλά για 2 λόγους. Πρώτον γιατί συνήθως είναι σχετικά λεπτά και η κάσα του ρολογιού είναι ψηλή και θα δείχνει άσχημο, και δευτερον επειδή τα nato/zulu περνούν κάτω απ΄την κάσα και σηκώνουν το ρολόι ακόμα περισσότερο με αποτέλεσμα ενα 44άρι ρολόι και μάλιστα ψηλό να δείχνει σαν τουβλο που ειναι "δεμένο" πάνω στο χέρι...
Δεν ειναι τυχαίο ότι nato/zulu η Χάμιλτον (και άλλες εταιρείες) δεν χρησιμοποιεί στις μεγάλες κάσες (44+), αλλά στις μικρότερες μέχρι 41 (pilot pioneer κλπ.)
http://www.hamiltonwatch.com/watch-finder?gender=All&size=All&movement=All&dial=All&bracelet=154

Αν πάντως σου αρεσουν και επιμένεις να παρεις nato/zulu, προτιμησε να πάρεις κάποιο αρκετά χοντρό, όχι τα λεπτά που συνήθως κυκλοφορούν παντού, και μάλιστα πάρε nato/zulu 2 κομματιών (σαν κανονικό λουρί) για να μην σηκώνεται υπερβολικά από τον καρπό.

σωστός  ο Λιάκος ...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ελλάς

• Sr. Member
  • Μέτρον Άριστον
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Μάιος 11, 2015, 12:26:16 μμ »
Νato/Zulu 2 κομματιών είναι ιμιτασιόν!! Εμείς αγαπάμε τα αυθεντικά διπλο/τριπλογυριστά! :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ισοκράτους Πανηγυρικός

Συνδεδεμένος Ilias-G

• VIP Member
  • ert
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Μάιος 11, 2015, 13:20:08 μμ »
Νato/Zulu 2 κομματιών είναι ιμιτασιόν!! Εμείς αγαπάμε τα αυθεντικά διπλο/τριπλογυριστά! :D
Δεν εχεις αδικο να αγαπάς τα "αυθεντικά", κι εγώ μαζί σου....ΑΛΛΑ σκέψου σε τι ρολόγια πρωτοφορέθηκαν τα "διπλο-τριπλογυριστά", γενικά στα military, συμφωνείς? Και τι διαστάσεις εχει ενα "αυθεντικό" military (αφού σου αρέσουν τα "αυθεντικά")...??
H "σκληρή" αλήθεια είναι κάτω από 40 χιλ. Άρα ξαναγυρνάμε στο ότι με nato/zulu για να αναδειχθεί και το λουρί και το ρολόι, πρέπει το ρολόι να είναι σχετικά μικρό.
Επίσης επειδή μπήκε η "αυθεντικότητα" του πράγματος στο παιχνιδι, το x-wind δεν είναι military, είναι συγχρονος pilot χρονογράφος (εννοώ όχι σε στυλ b-uhr) και γι' αυτό θελει pilot δερμάτινο λουρί με καρφάκια και γαζιά ή άντε pilot μπρασελέ. Ούτε canvas, ούτε nato/zulu, ούτε καουτσούκ. Πώς θα σας φαινόταν, ας πούμε, ενα Breitling Navitimer, ένα Sinn ή ακόμα κι ένα Strela με κανβά ή καουτσούκ λουρί...??  ::)
Και μιλάω επίτηδες για το navi και όχι για αλλους χρονογράφους της Β, γιατί αυτό είναι το "αυθεντικό" pilot και γιατί το x-wind είναι παρόμοιας φιλοσοφίας και σχεδιασμού ρολόι. ;)

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος jmar

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Μάιος 11, 2015, 14:23:14 μμ »
Δεν εχεις αδικο να αγαπάς τα "αυθεντικά", κι εγώ μαζί σου....ΑΛΛΑ σκέψου σε τι ρολόγια πρωτοφορέθηκαν τα "διπλο-τριπλογυριστά", γενικά στα military, συμφωνείς? Και τι διαστάσεις εχει ενα "αυθεντικό" military (αφού σου αρέσουν τα "αυθεντικά")...??
H "σκληρή" αλήθεια είναι κάτω από 40 χιλ. Άρα ξαναγυρνάμε στο ότι με nato/zulu για να αναδειχθεί και το λουρί και το ρολόι, πρέπει το ρολόι να είναι σχετικά μικρό.
Επίσης επειδή μπήκε η "αυθεντικότητα" του πράγματος στο παιχνιδι, το x-wind δεν είναι military, είναι συγχρονος pilot χρονογράφος (εννοώ όχι σε στυλ b-uhr) και γι' αυτό θελει pilot δερμάτινο λουρί με καρφάκια και γαζιά ή άντε pilot μπρασελέ. Ούτε canvas, ούτε nato/zulu, ούτε καουτσούκ. Πώς θα σας φαινόταν, ας πούμε, ενα Breitling Navitimer, ένα Sinn ή ακόμα κι ένα Strela με κανβά ή καουτσούκ λουρί...??  ::)
Και μιλάω επίτηδες για το navi και όχι για αλλους χρονογράφους της Β, γιατί αυτό είναι το "αυθεντικό" pilot και γιατί το x-wind είναι παρόμοιας φιλοσοφίας και σχεδιασμού ρολόι. ;)
Μα η ίδια η hamilton το βγάζει με καουτσούκ,για nato Zulu κλπ δεν ξέρω πως θα είναι πάντως στις φώτο δεν φαίνεται άσχημο

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος Ilias-G

• VIP Member
  • ert
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Μάιος 11, 2015, 20:25:54 μμ »
Μα η ίδια η hamilton το βγάζει με καουτσούκ,για nato Zulu κλπ δεν ξέρω πως θα είναι πάντως στις φώτο δεν φαίνεται άσχημο

(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Ναι, το βγάζει, αλλά για μένα είναι φάουλ, όσον αφορά την αυθεντικότητα. Επειδή είναι ωραίο ρολόι του πάνε σχεδόν τα πάντα. Πάντως η εκδοση με το καφέ λουρί είναι για μένα η ομορφότερη.

Κάπου διάβασα παραπάνω που εγραψες ότι θελεις καουτσούκ λουρί για να βάζεις το ρολόι στο νερό. Θα σου ελεγα να μην το κάνεις. Μπορεί να είναι 200άρι αλλά δεν ειναι καταδυτικό. Το πρόβλημα δεν ειναι οι κορώνες που ειναι βιδωτές, αλλά τα πουσουάρ του χρονογράφου που δεν βλέπω να εχουν καμμια ιδιαίτερη προστασία... εγώ πάντως δεν θα το έβαζα καθόλου στο νερό και δεν το έχω βαλει... και δεν υπάρχει και λόγος.... :)
Για τη θάλασσα πάρε ενα καταδυτικό φτηνό αλλά καλό, ενα casio, ενα citizen, ενα orient μέχρι 100€, υπάρχουν αρκετά μοντέλα.
Αμαρτία να βάζεις αυτόματο χρονογράφο με 7750 στη θάλασσα...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ελλάς

• Sr. Member
  • Μέτρον Άριστον
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Μάιος 11, 2015, 21:08:08 μμ »
Νομίζω ότι είναι 100άρι, αλλά και πάλι για ένα απλό κολύμπι μπορεί να πάει... ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ισοκράτους Πανηγυρικός

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #28 στις: Μάιος 11, 2015, 21:34:04 μμ »

Ηλία δεν το ξερα ότι τρέφεις τετοια συναισθηματα για τα νατο  ;D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #29 στις: Μάιος 11, 2015, 21:36:01 μμ »
Να διευκρινήσω ότι συνεχίζω να σιχαίνομαι τα Zulu!!
 ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions