0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Alexandros00 στις Μάιος 14, 2020, 15:29:01 μμΠαράθεση από: Beastaras στις Μάιος 14, 2020, 12:19:15 μμΠαράθεση από: harolagoha στις Μάιος 12, 2020, 12:20:51 μμΤελευταία είδα το Κορεάτικο Parasite...Είχε καλή ροή με ανατροπές..Επίσης είδα το πολύ καλό εποχής 1917, το εξαιρετικό the gentlemen..Πολύ καλό και το ''Τhe gentlemen'', κλασσικός Ρίτσι!!! σε καμιά όμως περίπτωση (κατ' εμέ), ''Δυο καπνισμένες κάννες'' ή ''Αρπαχτή''.Ποσο μα πόσο γέλασα οταν είδα για πρώτη φορά αυτές τις 2 ταινίες. Πραγματικά μετά από αυτές τις 2 ο Γκαι Ρίτσι δεν έχει ξανά υπάρξει τόσο καλός,ειδικα μετά από το ξερατο που ήταν το τελευταίο του με τον ΑρθούροΣτάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤόσο καλός είναι ο γκαϊ Ρίτσι?
Παράθεση από: Beastaras στις Μάιος 14, 2020, 12:19:15 μμΠαράθεση από: harolagoha στις Μάιος 12, 2020, 12:20:51 μμΤελευταία είδα το Κορεάτικο Parasite...Είχε καλή ροή με ανατροπές..Επίσης είδα το πολύ καλό εποχής 1917, το εξαιρετικό the gentlemen..Πολύ καλό και το ''Τhe gentlemen'', κλασσικός Ρίτσι!!! σε καμιά όμως περίπτωση (κατ' εμέ), ''Δυο καπνισμένες κάννες'' ή ''Αρπαχτή''.Ποσο μα πόσο γέλασα οταν είδα για πρώτη φορά αυτές τις 2 ταινίες. Πραγματικά μετά από αυτές τις 2 ο Γκαι Ρίτσι δεν έχει ξανά υπάρξει τόσο καλός,ειδικα μετά από το ξερατο που ήταν το τελευταίο του με τον ΑρθούροΣτάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: harolagoha στις Μάιος 12, 2020, 12:20:51 μμΤελευταία είδα το Κορεάτικο Parasite...Είχε καλή ροή με ανατροπές..Επίσης είδα το πολύ καλό εποχής 1917, το εξαιρετικό the gentlemen..Πολύ καλό και το ''Τhe gentlemen'', κλασσικός Ρίτσι!!! σε καμιά όμως περίπτωση (κατ' εμέ), ''Δυο καπνισμένες κάννες'' ή ''Αρπαχτή''.
Τελευταία είδα το Κορεάτικο Parasite...Είχε καλή ροή με ανατροπές..Επίσης είδα το πολύ καλό εποχής 1917, το εξαιρετικό the gentlemen..
Νικο οπως λεει και ο Αλεξανδρος πρεπει να τις δεις να καταλαβεις..ειναι φοβερες με απιστευτο ρυθμο της δρασης! Επισης στην "Αρπαχτη" θα καταλαβεις ποσο αδικημενος ηταν τοσα χρονια ο BRAD PITT που δεν ειχε παρει το Oscar. Ενα θα σου πω, σε αυτη την ταινια κανει τον Ρουμανο τσιγγανο πυγχαχο!!! ΧΑΧΑΧΑ
ναι δες τον..ρεσιτάλ ερμηνείας!!! παρατήρησε τον πως μιλάει, πως κινείται, πως κλαίει, πως γελά, τα πάντα δλδ..
10 κύκλοι
Μεγκα,δεν ήταν η σειρα?
Δεν πρέπει να ήταν όλοι οι κύκλοι, πάντως
Παράθεση από: george_ στις Μάιος 24, 2020, 22:24:16 μμΜεγκα,δεν ήταν η σειρα?Ναι και στο μεγκα νομιζω ένα διαστημα την έδειχνε και στο Μακεδονία tvΣτάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Alexandros00 στις Μάιος 24, 2020, 22:25:25 μμΠαράθεση από: george_ στις Μάιος 24, 2020, 22:24:16 μμΜεγκα,δεν ήταν η σειρα?Ναι και στο μεγκα νομιζω ένα διαστημα την έδειχνε και στο Μακεδονία tvΣτάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜεγκα?Για ποια εποχη μιλατε
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.