Αποστολέας Θέμα: Ρολόι για κάθε μέρα, ώρα και ντύσιμο :p (μέχρι 150 ευρώ)  (Αναγνώστηκε 46535 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Ελλάς

• Sr. Member
  • Μέτρον Άριστον
    • Προφίλ
Νομίζω το έχω γράψει και παραπάνω, αλλά θα στο ξαναγράψω για να σου διώξω τις όποιες αμφιβολίες!
Έχω καρπό πολύ λεπτό -αφαιρώ από τα μπρασελέ 4-5 στελέχη για να καταλάβεις!- και στο χέρι μου το 45άρι Ω PO έδειχνε κούκλα! Πιο μεγάλο δεν έχω δοκιμάσει...αλλά μέχρι 45 φοριούνται ανετότατα! ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
''Κατοικούμε σ’ αυτήν τη χώρα χωρίς να έχουμε εκδιώξει άλλους...ούτε είμαστε μιγάδες ανακατεμένοι από διάφορα έθνη ανθρώπων...διότι κατέχουμε την χώρα στην οποία γεννηθήκαμε και ζούμε καθ’ όλη την διάρκεια της ιστορίας μας...είμαστε αυτόχθονες''
Ισοκράτους Πανηγυρικός

Vagelis

• Επισκέπτης
Κι εγώ παλιά φόραγα 44-45 άνετα...
Πλέον το 42άρι το moon είναι το όριό μου.
Κάποια στιγμή κάνεις στροφή στην ποιότητα, ξεχνάς την ποσότητα. :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stopapali

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
Χαχ... έγινε παιδία.

Το βλέπουμε όταν και αν έρθει.

Ευχαριστώ και πάλι!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ελλάς

• Sr. Member
  • Μέτρον Άριστον
    • Προφίλ
Βαγγέλη δηλαδή από τα αίσχη της τελευταίας δεκαετίας με τα...60άρια και 70άρια ρολόγια επιστρέψαμε στη δεκαετία του '80 λες;

Για μένα τα καλύτερα είναι από 40-45 χιλ. Δεν νομίζω να ξαναγυρίσουμε στα 35άρια όμως! :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
''Κατοικούμε σ’ αυτήν τη χώρα χωρίς να έχουμε εκδιώξει άλλους...ούτε είμαστε μιγάδες ανακατεμένοι από διάφορα έθνη ανθρώπων...διότι κατέχουμε την χώρα στην οποία γεννηθήκαμε και ζούμε καθ’ όλη την διάρκεια της ιστορίας μας...είμαστε αυτόχθονες''
Ισοκράτους Πανηγυρικός

Αποσυνδεδεμένος Ελλάς

• Sr. Member
  • Μέτρον Άριστον
    • Προφίλ

:D :D :D :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ισοκράτους Πανηγυρικός

Αποσυνδεδεμένος IronHawk

• Sr. Member
  • Vangelis (aka IronHawk)
    • Προφίλ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Vangelis (aka IronHawk)

Vagelis

• Επισκέπτης
Βαγγέλη δηλαδή από τα αίσχη της τελευταίας δεκαετίας με τα...60άρια και 70άρια ρολόγια επιστρέψαμε στη δεκαετία του '80 λες;

Για μένα τα καλύτερα είναι από 40-45 χιλ. Δεν νομίζω να ξαναγυρίσουμε στα 35άρια όμως! :)
Εμένα πάλι ένα 36άρι explorer δε με χάλαγε καθόλου...
Και το πιο πολυφορεμένο καθημερινό μου ρολόι είναι 38άρι.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ελλάς

• Sr. Member
  • Μέτρον Άριστον
    • Προφίλ

Εμένα πάλι ένα 36άρι explorer δε με χάλαγε καθόλου...
Και το πιο πολυφορεμένο καθημερινό μου ρολόι είναι 38άρι.
Καλά δε λέω ότι τα αφορίζω, απλά ότι για μένα θα είναι οι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα αν φορέσω κάποια στιγμή τέτοια! ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ισοκράτους Πανηγυρικός

Vagelis

• Επισκέπτης
Δε σε αδικώ, κι εγώ έχω σκεφτεί έτσι...
Ίσως σε κάνα μήνα να σκέφτομαι διαφορετικά.
Τα γούστα μου αλλάζουν υπερβολικά συχνά....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος tetos

• VIP Member
    • Προφίλ
Καλυτερα να υπαρχει ποικιλια σε μια συλλογη.Ετσι συνηθιζει και το ματι να βλεπει απο 40-45 και να μην ξενιζει κανενα.Αλλωστε φαν των ρολογιων ειμαστε και οχι μονο συγκεκριμενων μεγεθων.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
Δύσκολα τα πράγματα με το ef-546d-1a1v. Ενώ το έδειχνε διαθέσιμο το κατάστημα από το οποίο το έκανα παραγγελία (μίλησα εχθές μαζί τους μου είπαν ότι φαίνεται να έχουν ένα τεμάχιο διαθέσιμο), σήμερα που μίλησαμε πάλι, μου είπαν ότι μάλλον δεν το έχουν τελικά και να περιμένω για μια τελευταία αναζήτηση τους μπας και... Δεν ξέρω τι έχει γίνει με αυτό το μοντέλο. Και το ef-546d-7av που είναι το ίδιο ρολόι αλλά σε άσπρο, ένα άλλο μαγαζί το λέει διαθέσιμο αλλά τους πήρα τηλέφωνο (μήπως πάω και το δω) και τελικά δεν το είχανε... :-[

Τι να πω... Μάλλον αμα δεν το έχει τελικα το κατάστημα που έχω κάνει την παραγγελία, θα ψάξω για κάτι άλλο ή θα το πάρω από έξω από Σιγκαπούρη ή Χονγκ κονγκ που το βρίσκω στο ebay, αλλά θα κάνει κάποιο καιρό και θα ήθελα να έχω ρολόι πιο σύντομα. Από ευρωπαικό ebay το βρήκα στη Γαλλία (που λογικά δεν θα αργήσει) αλλά κοστίζει πιο ακριβά και από όσο το έδιναν στην Ελλάδα (120 Ελλάδα, 80 Σιγκαπούρη ή Χονγκ κονγκ, 165 Γαλλία).

Καμία άλλη ιδέα στο που μπορώ να το βρω και να μου έρθει γρήγορα?
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 05, 2015, 14:10:40 μμ από stopapali »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
Τελικα μολις με ενημερωσαν οτι δεν το εχουν.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ελλάς

• Sr. Member
  • Μέτρον Άριστον
    • Προφίλ
Πόσοι άλλοι οιωνοί περιμένεις να εμφανιστούν προκειμένου να κάνεις την σωστή κίνηση, που ακούει στο όνομα S E I K O;
 ;D ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ισοκράτους Πανηγυρικός

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
 :D χαχα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
Βασικά ψάχνω και σε seiko τώρα, αλλά στο budget μου δεν βρίσκω κάτι να μου αρέσει και σε μαγαζία που είδα από κοντά διάφορα seiko, αυτά που μου άρεσαν κόστιζαν άνω των 250.

Μόνο αυτό (http://www.greekwatchforum.gr/index.php?topic=8081.0) κάπως μαρέσει που είδα την φανταστική παρουσίαση εδώ στο φόρουμ και το βρίσκω από Ιταλία (δεν θα αργήσει δηλαδή κιόλας) στο ebay στα 165 μαζί με τα μεταφορικά (http://www.ebay.com/itm/SEIKO-OROLOGIO-CRONO-CRONOGRAFO-MILITARE-SNDA27P1-UOMO-VERDE-NYLON-DATA-WR-100M-/271686542606?pt=LH_DefaultDomain_101&hash=item3f41c7a50e.... αν και είναι κάπως πάνω από τα 120 του edifice που θα έδινα) αλλά δεν ξέρω αν είναι αυτό που ψάχνω αυτή τη στιγμή.

Αν είχα κάποιο σαν το edifice που ψάχνω, θα έπαιρνα και αυτό. Αλλά σαν μόνο μου ρολόι (μιας και το casio μου δεν το βάζω, ούτε το oozoo) το σκέφτομαι...
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 05, 2015, 19:35:05 μμ από stopapali »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions