Αποστολέας Θέμα: Ρολόι για κάθε μέρα, ώρα και ντύσιμο :p (μέχρι 150 ευρώ)  (Αναγνώστηκε 46546 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος stopapali

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
Συμφωνώ και μπορεί να έχεις και δίκιο, αλλά αφού μου αρέσει πιο πολύ το άλλο λέω να κίνηθω για εκείνο πρώτα. Το seiko ίσως είναι πιο καλό ρολόι από το edifice αλλά εντάξει..  ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Sr. Member
  • 29-05-1453
    • Προφίλ
Συμφωνώ και μπορεί να έχεις και δίκιο, αλλά αφού μου αρέσει πιο πολύ το άλλο λέω να κίνηθω για εκείνο πρώτα. Το seiko ίσως είναι πιο καλό ρολόι από το edifice αλλά εντάξει..  ;D
Oπως θελεις.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
Eυχαριστώ για τις βοηθειές όλων σας. Πάμε για το Casio ef-546d-1a1v και βλέπουμε άν τελικά δεν μου κάνει.  :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Sr. Member
  • 29-05-1453
    • Προφίλ
Eυχαριστώ για τις βοηθειές όλων σας. Πάμε για το Casio ef-546d-1a1v και βλέπουμε άν τελικά δεν μου κάνει.  :D
Να `σαι καλα.
Με το καλο να το παρεις.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ελλάς

• Sr. Member
  • Μέτρον Άριστον
    • Προφίλ
Θα σ' έλεγα αν με το καλό το πάρεις να κάνεις και παρουσίαση, αλλά ο Νίκος θα με πετάξει ντομάτες, αχλάδια κι ότι υπόλοιπο του βρίσκεται στο ψυγείο, ελέω μάρκας! (και καλά θα μου κάνει!)

ΥΓ: Κι εγώ seiko με κλειστά τα μάτια θα έπαιρνα σε αυτό το budget! ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
''Κατοικούμε σ’ αυτήν τη χώρα χωρίς να έχουμε εκδιώξει άλλους...ούτε είμαστε μιγάδες ανακατεμένοι από διάφορα έθνη ανθρώπων...διότι κατέχουμε την χώρα στην οποία γεννηθήκαμε και ζούμε καθ’ όλη την διάρκεια της ιστορίας μας...είμαστε αυτόχθονες''
Ισοκράτους Πανηγυρικός

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
Aν θέλεις και επιτρέπεται, μπορώ να βάλω link από ένα αναλυτικό review του σε ξένο φόρουμ.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ελλάς

• Sr. Member
  • Μέτρον Άριστον
    • Προφίλ
Φυσικά και επιτρέπεται, αλλά το θέμα είναι να μας το παρουσιάσεις εσύ (αν τελικά το αγοράσεις)! :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
''Κατοικούμε σ’ αυτήν τη χώρα χωρίς να έχουμε εκδιώξει άλλους...ούτε είμαστε μιγάδες ανακατεμένοι από διάφορα έθνη ανθρώπων...διότι κατέχουμε την χώρα στην οποία γεννηθήκαμε και ζούμε καθ’ όλη την διάρκεια της ιστορίας μας...είμαστε αυτόχθονες''
Ισοκράτους Πανηγυρικός

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
Α οκ, απλά έλεγα μήπως ήθελες να το δεις.

Αν το πάρω, ευχαρίστως!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
Aν θέλεις και επιτρέπεται, μπορώ να βάλω link από ένα αναλυτικό review του σε ξένο φόρουμ.
Nα βάλεις, φυσικά κι επιτρέπεται.

Θα σ' έλεγα αν με το καλό το πάρεις να κάνεις και παρουσίαση, αλλά ο Νίκος θα με πετάξει ντομάτες, αχλάδια κι ότι υπόλοιπο του βρίσκεται στο ψυγείο, ελέω μάρκας! (και καλά θα μου κάνει!) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Δε νομίζω ότι έχει θέμα με τα Casio αλλά με τα digital... :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
Έκανα την παραγγελία τελικά για το ef-546d-1a1v από ελληνικό μαγαζί και φαίνεται να έχει ένα τελευταίο διαθέσιμο από ότι μίλησα μαζί τους.. για να δούμε.. θα με ειδοποιήσουν..

Ελπίζω αμα τελικά το έχουν και το στείλουν, να είναι οκ από μέγεθος γιατί κάπως με κολλήσατε με τα περι fashion άνω των 44-45mm και αυτό το δίνουν ως 45άρι. Ελπίζω να είναι κάπως μαζεμένο, αλλά οκ πιστεύω θα είναι από τα review, εικόνες και βίντεο που είδα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
Ωραία επιλογή. Μια χαρά θα είναι!
Με το καλό να έρθει!

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
Να σαι καλά.  :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ελλάς

• Sr. Member
  • Μέτρον Άριστον
    • Προφίλ
Έκανα την παραγγελία τελικά για το ef-546d-1a1v από ελληνικό μαγαζί και φαίνεται να έχει ένα τελευταίο διαθέσιμο από ότι μίλησα μαζί τους.. για να δούμε.. θα με ειδοποιήσουν..

Ελπίζω αμα τελικά το έχουν και το στείλουν, να είναι οκ από μέγεθος γιατί κάπως με κολλήσατε με τα περι fashion άνω των 44-45mm και αυτό το δίνουν ως 45άρι. Ελπίζω να είναι κάπως μαζεμένο, αλλά οκ πιστεύω θα είναι από τα review, εικόνες και βίντεο που είδα.
Έλα ρε...χαβαλέ κάνουν! Άντε με το καλό να έρθει! :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ισοκράτους Πανηγυρικός

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
Nαι. :D

Απλά ξέρεις... έβαλα το tag που δίνεται ως 41 και μου καθότανε πολύ καλά και έτσι με το 45 που δίνεται αυτό σκέφτομαι διάφορα. Πάντως αυτό (https://www.skroutz.gr/s/433910/Casio-Edifice-Stainless-Steel-Chrono-EFR-515D-1A4V.html) που το δοκίμασα και δίνεται ως 43 το ήθελα λίγο μεγαλύτερο.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions