Καλησπερα και απο εμενα και Χριστος Ανεστη σε ολους τους φιλους . Αν και ειμαι συχνος επισκεπτης του φορουμ σπανια γραφω κατι !!! αλλα με αυτο που ειδα εμεινα αφωνος !!!!!!!!! Τελικα ποσο ΒΛΑΚΑΣ πρεπει να ειναι κανεις ωστε για να πουλησει ενα λουρακι 10-15 ευρο να καταστρψει ενα ρολοι αρκετον ευρο και μαλιστα του κουτιου !!!! Τελος παντων το μονο που εχω εγω να πω ειναι πως με το γυαλισμα δεν γινετε τιποτα διοτι δεν εχοθμε να κανουμε με εκδορες οι οποιες εγιναν με την παροδο του χρονου και απο τον χρηστη αλλα μιλαμε για εκδορες που εγιναν απο αιχμηρο αντικειμενο !!!!
και ως εκ τουτου το γυαλισμα ειναι μια τρυπα στο νερο ! Λυπαμαι πολυ φιλε μου για αυτο που σου ετυχε και ελπιζω να βγαλεις ακρη !!
Υ Γ . εγω προσωπικα ποτε δεν θα αγοραζα ρολοι απο internet και ποσο μαλον για servis
Φίλε μου, το παν σε αυτή τη ζωή είναι να μην είσαι ερασιτέχνης. "Play hard - Go pro" που λένε και οι gamers
Εάν θες να κακολογήσεις δίχως αύριο πρέπει να το κάνεις σωστά, διότι με 3 ποστ σε ένα από τα πιο γνωστά φόρουμ στο χώρο του ρολογιού και με οδηγίες περί "μην αγοράζετε" από το internet απλά δεν πείθεις κανένα!
Φιλικά και "συναδελφικά" πάντα