Το δικό τους 125 δεν νομίζω ότι είναι ίδιο με τα Brixton.
Απλά έχουν ίδιο κινητήρα. Όπως το καταλαβαίνω το μοτέρ απο gn125 είναι για τα κινέζικα ότι και η nh35 για τις microbrands.
Άσχετο αλλά το "ελληνικής σχεδίασης" που λένε στη euro motors δεν ξέρω για ποια μηχανακια είναι. Το scrambler 125 πχ (που μου αρέσει πολύ) βγαίνει απο 3-4 μάρκες ακόμα στο εξωτερικό με μόνη διαφορά στα χρώματα (με το πιο γνωστό να είναι το Bullit hero 125).
ΠΡΟΣΕΞΤΕ μην πέσετε στην παγίδα. Όχι, η ΝΗ35 κατασκευάζεται από την ίδια την Seiko. Καμία σχέση με τα κινέζικα μηχανάκια που φορούν κινητήρες
σαν του Honda Supra, ή του GN125.
Τόσα χρόνια οι φιδέμποροι μας έλεγαν ότι τα Lifan και τόσα άλλα παρόμοια κινέζικα φορούσαν κινητήρες αντίγραφα Honda και δέχονται τα ίδια ανταλλακτικά. Αυτά τα μηχανάκια όμως αποδείχτηκαν σκουπίδια και δεν άξιζαν το 50% της αξίας ενός σοβαρού παπιού.
Έχω ρωτήσει ντελιβεράδες με κινέζικα παπιά και μου λένε ότι τα έχουν χρόνια μεν, αλλά φορούν τον 3ο ή 4ο κινητήρα τους. Και να ήταν μόνο ο κινητήρας... Γνωρίζουν ότι θα τους κόστιζε πολύ λιγότερο μακροπρόθεσμα ένα Yamaha, Kawa, Honda, αλλά όλοι ξεκίνησαν να κάνουν αυτή τη δουλειά προσωρινά και δεν ήθελαν να επενδύσουν, αλλά όσο περνάει ο καιρός ,τόσο μετανοούν.