Οι παραπάνω όμορφες φωτό απο τον STF μου θύμισαν ότι υπάρχει νήμα για τους φίλους των μουοσυκλετων στο Φορουμ μας και έτσι δεν έχω δικαιολογία να μην ποστάρω την τελευταία άφιξη .
Το Honda x adv είναι μια υβριδική σκουτερομοτοσυκλευς (κάτι σαν ana digi ρολοι δηλαδή😄) που προσπαθεί λόγω των αναρτήσεων και της γεωμετρίας να πλασαριστεί σαν on off (συνδυασμός sport με dresswatch άντε να πούμε Rolex Sub).Στα λίγα χλμ που έχω κάνει μαζί της εδώ και τρεις ημέρες δηλώνω ιδιαίτερα ευχαριστημένος μιας και κάλυψε πολλές από τις απαιτήσεις που είχα για μια χρηστική και σύγχρονη μοτοσυκλέτα.
hottest boy names
Καλορίζικη Σπύρο!!!

Το X-ADV το έχω οδηγήσει σε όλα τα τεραίν και είναι ιδιαίτερα ικανό.
Αν δεν υπήρχε η επέλαση των ηλεκτρικο-κινητήρων που έρχονται θα έλεγα πως εκπροσωπεί το μέλλον του δικυκλισμού.
Αρκετά οικονομικό στη κατανάλωση, με καλές μουαγιέν στην άσφαλτο ακόμη και για ταξίδια στην Ευρώπη, με φορτωτική ικανότητα, με αρκετή δύναμη και συνοδεύεται με το εξαιρετικό σύστημα DCT... ναι είναι μια εξαιρετική μοτοσυκλέτα κατασκευασμένη με υψηλά ποιοτικά στάνταρτς!
Είναι μέσα στις μελλοντικές επιλογές μου για μια δεύτερη μοτό κυρίως για το μεγάλο εύρος των χρήσεων της.