Μ'αρέσει αυτό το VS...

Γιατί μιλάμε για 2 καταδυτικά κατασκευασμένα απο τιτάνιο...
Το πέλαγος το έχω δει..για την ακρίβεια ήμουν στην πρώτη παρουσίαση του στο Βερολίνο ότι είχε πρωτοβγεί. Είχα στο ένα μου χέρι το πέλαγος και στο άλλο ενα 114060 και τότε κατάλαβα πόσο μα πόσο καλή δουλειά είχε κάνει η Tudor σε όλα μα όλα τα σημείο...Το τρομερό της υπόθεσης ήταν ότι η στεφάνη του πέλαγος που άρεσε πιο πολύ απο του Rolex. Απόλυτα ποιοτικό, εργονομικό στο χέρι με ποιοτικό μπρασελέ και μαγικό κούμπωμα με ανάρτηση μέσα για άνεση..λουμινόβα...βασικά όλα μα όλα είναι τέλεια πάνω του.Το βασικότερο..είναι ΟΜΟΡΦΟ...ρολεξοφέρνει με την καλή έννοια γιατί είναι Tudor και ΠΡΕΠΕΙ να ρολεξοφέρνει γιατί έτσι γινόταν πάντα..ΑΛΛΑ δεν έχει να ζηλέψει τπτ απο ένα Rolex.
To shogun = Κλασσική περίπτωση Seiko. Δείχνει στις άλλες εταιρείες τι σημαίνει να τα κατασκευάζεις όλα μόνος σου...στο σπίτι σου...και να μπορείς να προσφέρεις ένα ρολόι με τεχνικά χαρακτηριστικά και ποιότητα που απλά άλλοι θα αναγκαζόντουσαν να το κοστολογήσουν με 3πλασια τιμή. Δεν το έχω δει απο κοντά αλλά έχω διαβάσει αρκετά και το μόνο που χαλάει το αγοραστικό κοινό είναι φυσικα το αισθητικό κομμάτι..και είναι φυσιολογικό...γιατί όλα τα ρολόγια είναι θέμα γούστου.Στο θέμα της ποιότητας όμως, όλοι μιλάνε για ένα πολύ καλοφτιαγμένο καταδυτικό τιτανίου, με ιδιαίτερη επεξεργασία στο μέταλλο του για εξτρα αντοχή σε κρουστικά φορτία.
Τι θα αγόραζα? Μ'αρέσει τόσο πολύ το πέλαγος αισθητικά..που δεν μπορώ να μην το διαλέξω..θα το αγόραζα αύριο αν μπορούσα. Ομως αυτό δεν σημαίνει οτι δεν θα αγόραζα το Seiko. Απλά μου αρέσει λιγότερο Οπότε πέλαγος απο εμένα αλλά ένα μπράβο στην Seiko για ακόμα μια φορά για τα ρολόγια που ξέρει να κατασκευάζει