Αποστολέας Θέμα: ROLEX VS PANERAI  (Αναγνώστηκε 40136 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

charisps

• Επισκέπτης
Απ: ROLEX VS PANERAI
« Απάντηση #195 στις: Φεβρουάριος 14, 2015, 20:49:05 μμ »
φαντάζομαι ως μέλος του φόρουμ, βάζεις και τον εαυτό σου μέσα

Εγώ είναι γνωστό ότι όταν πάω για αγορά σταματάω να διαβάζω το forum εκείνες τις εβδομάδες.
Αλλιώς δεν θα είχα πάρει με τίποτα το Seamster quartz που είδες την τελευταία φορά για το γυμναστήριο ( μετά το gym είχα έρθει στον καφέ αν θυμάσαι).

Αν ζητούσα συμβουλές τι να κάνω τα 600ευρώ που έδωσα θα μου είχαν προτείνει από Hamilton, squale τα πάντα εκτός από το seamster.
Και τώρα έχω το seamster 2 φορες και ξέρω ότι είναι πλεονεξία να έχω και το co-axial και το quartz και μάλιστα και τα δύο μαύρα.

Η διαφορά μου όμως με εσάς είναι ότι τα βάζετε στο forum για να ακούσετε γνώμες.
Και άμα δεν σας αρέσει η αλήθεια ζορίζεστε ή δεν το παραδέχεστε.
Εγώ ξέρω ότι πήρα 2 ίδια ρολόγια και δεν ρωτάω το forum να μου πει αν έκανα καλά που πήρα quartz 600ευρώ.
Ούτε ανοίγω θέμα αν πρέπει να φοράω Ω στο γυμναστήριο ενώ έχω G-shock και Swatch.
Εσείς ρωτάτε.

εγώ πάντως είμαι από αυτούς που δεν έχουν πρόβλημα να δηλώνουν  ευθαρσώς ότι δεν τους αρέσουν κάποια ρολόγια. Και παραλίγο να βρω και τον μπελά μου.....δεν είχα και καμιά BMW για να γίνει και πιο σεβαστή η γνώμη μου βρε αδερφέ!! :D :D :D :D. Και εννοείται ότι ποτέ δε μ᾽ενδιαφέρει αν αρέσουν τα ρολόγια μου!
Και βέβαια τα quartz όχι απλά δε με ενοχλούν, αλλά έχω και αρκετά στη συλλογή μου. Και φυσικά φοράω τα πάντα...σήμερα πανέρι, αύριο citizen!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος STF

• Members+
  • VIP Member
  • Vintage Omega Seamaster '69 Calibre 601
    • Προφίλ
« Απάντηση #196 στις: Φεβρουάριος 14, 2015, 20:49:53 μμ »
Φίλε Istar δεν άνοιξα το θέμα εγώ...

Μπορεί να έχεις δίκιο αλλά εγώ δεν έχω διαβάσει ακόμη το άλλο θέμα και σε κάθε περίπτωση ή θα πρέπει να συγχωνευθούν τα θέματα ή θα πρέπει να δίνεται ένα λινκ που να προτρέπει για ποιους λόγους το ένα ή το άλλο.

Αλλιώς γιατί γράφουμε όλοι εδώ πέρα για πράγματα που επαναλαμβάνονται αλλού. 13 σελίδες θέμα και είναι μετρημένες στα δάχτυλα οι απαντήσεις που αφορούν γιατί το ένα και όχι το άλλο. Οι περισσότερες απαντήσεις είναι γιατί Rolex και γιατί όχι Rolex...

Μη θεωρήσετε πως σας βάζω χέρι, το μέλημα μου είναι να μπορούν να συμμετέχουν και να μαθαίνουν μέλη σα κι εμένα. Πρέπει να σας αφήσω τώρα, ελπίζω ως αύριο να διαβάσω κάτι περισσότερο επάνω στη σύγκριση μεταξύ των δύο!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #197 στις: Φεβρουάριος 14, 2015, 20:51:30 μμ »
Αντε ρεεεεεεεεεεεε.
Ψηφιστε Πανεραι.
Μας φαγανε οι ρολεξακηδες.
7-3 το σκορ.

:D :D :D

ουστ από δω Πανερόσκυλο!!!
 :D :D :D :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #198 στις: Φεβρουάριος 14, 2015, 20:51:50 μμ »
Φίλε Istar δεν άνοιξα το θέμα εγώ...

Μπορεί να έχεις δίκιο αλλά εγώ δεν έχω διαβάσει ακόμη το άλλο θέμα και σε κάθε περίπτωση ή θα πρέπει να συγχωνευθούν τα θέματα ή θα πρέπει να δίνεται ένα λινκ που να προτρέπει για ποιους λόγους το ένα ή το άλλο.

Αλλιώς γιατί γράφουμε όλοι εδώ πέρα για πράγματα που επαναλαμβάνονται αλλού. 13 σελίδες θέμα και είναι μετρημένες στα δάχτυλα οι απαντήσεις που αφορούν γιατί το ένα και όχι το άλλο. Οι περισσότερες απαντήσεις είναι γιατί Rolex και γιατί όχι Rolex...

Μη θεωρήσετε πως σας βάζω χέρι, το μέλημα μου είναι να μπορούν να συμμετέχουν και να μαθαίνουν μέλη σα κι εμένα. Πρέπει να σας αφήσω τώρα, ελπίζω ως αύριο να διαβάσω κάτι περισσότερο επάνω στη σύγκριση μεταξύ των δύο!
Aν θες πραγματικά να μάθεις μερικά πράγματα υπάρχουν πολύ ενδιαφέροντα άλλα νήματα...
Μην κολλάς σε αυτό...
Αν και πίστεψέ με, ακόμα και από αυτό μαθαίνεις (ίσως και περισσότερα, θα με θυμηθείς σε κάνα χρόνο  ;)).
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Sr. Member
  • 29-05-1453
    • Προφίλ
« Απάντηση #199 στις: Φεβρουάριος 14, 2015, 20:54:06 μμ »
7-4 τρελαίνομαι.
Τους φτανουμε.
 :D

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #200 στις: Φεβρουάριος 14, 2015, 20:59:51 μμ »
Παιδια εγω δεν εχω ψηφισει ακομη.

προσφορες δεκτες με πμ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Sr. Member
  • 29-05-1453
    • Προφίλ
« Απάντηση #201 στις: Φεβρουάριος 14, 2015, 21:02:00 μμ »
Παιδια εγω δεν εχω ψηφισει ακομη.

προσφορες δεκτες με πμ
Ότι θελεις ψηφισε φιλαρακι.
Μη κανεις καμια βλακεια και ψηφισεις Ρολεξ.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος director

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #202 στις: Φεβρουάριος 14, 2015, 21:03:33 μμ »
χρηματιστηριακα τα πανερια είναι κατι σαν τα λαναροχαρτα,τα ρολεξ σαν ΤΙΤΑΝ,η επιλογή δικη σας.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Sr. Member
  • 29-05-1453
    • Προφίλ
« Απάντηση #203 στις: Φεβρουάριος 14, 2015, 21:04:21 μμ »
Από εγκυρες πηγες εμαθα ότι η ιδιοκτησια του φορουμ προσφερει από ένα ρολοι της μαρκας που θα βγει πρωτη, σε οσους την ψηφισαν.
Εγω εχω ψηφισει Πανεραι,να ξερετε.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #204 στις: Φεβρουάριος 14, 2015, 21:07:24 μμ »
...λοιπόν ως κάτοχος ρολογιών και από τις δύο εταιρείες έχω να πω τα παρακάτω.
Τα Rolex είναι εξαιρετικά ποιοτικά, πιο ευκολοφόρετα και πιο ....ρολόγια από τα Panerai.
Τα Panerai τα θεωρώ πιο...κλασσάτα ρολόγια, πιο ελιτίστικα και το ίδιο ποιοτικά.
Αν είχα ποτέ πολλά χρήματα (άσχετα με το τί πιστεύουν κάποιοι φίλοι) σίγουρα θα είχα περισσότερα Panerai....έχουν πάρα πολλά εξαιρετικά ενδιαφέροντα μοντέλα, που θα ήθελα να είχα στη συλλογή μου.
Σε αυτή τη φάση όμως προτιμώ να έχω περισσότερα Rolex!!
Η αστεία εκδοχή είναι: έτσι για να τη σπάσω στο Στέλιο και στο Βαγγέλη!!
Η σοβαρή είναι: Είναι ρολόγια που τα ήξερα πολύ καλύτερα (από τα Panerai) εδώ και πολλά  χρόνια και πάντα κάποια μοντέλα ήταν έστω και μακρινοί στόχοι. Το ότι με αξίωσε ο Θεός και κατάφερα να τα πάρω το θεωρώ μεγάλη τύχη....βέβαια ποτέ δεν ξέρεις τί σου ξημερώνει αύριο....όπως μας τα δίνει , ετσι μας τα παίρνει....
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 14, 2015, 21:09:36 μμ από charisps »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #205 στις: Φεβρουάριος 14, 2015, 21:09:13 μμ »
Τα Rolex είναι εξαιρετικά ποιοτικά, πιο ευκολοφόρετα και πιο ....ρολόγια από τα Panerai.
Τα Panerai τα θεωρώ πιο...κλασσάτα ρολόγια, πιο ελιτίστικα και το ίδιο ποιοτικά.
Αν είχα ποτέ πολλά χρήματα (άσχετα με το τί πιστεύουν κάποιοι φίλοι) σίγουρα θα είχα περισσότερα Panerai....έχουν πάρα πολλά εξαιρετικά ενδιαφέροντα μοντέλα, που θα ήθελα να είχα στη συλλογή μου.
Η σοβαρή είναι: Είναι ρολόγια που τα ήξερα πολύ καλύτερα (από τα Panerai) εδώ και πολλά  χρόνια και πάντα κάποια μοντέλα ήταν έστω και μακρινοί στόχοι.
:D :D :D :D :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #206 στις: Φεβρουάριος 14, 2015, 21:12:06 μμ »
Η σοβαρή είναι: Είναι ρολόγια που τα ήξερα πολύ καλύτερα (από τα Panerai) εδώ και πολλά  χρόνια και πάντα κάποια μοντέλα ήταν έστω και μακρινοί στόχοι. Το ότι με αξίωσε ο Θεός και κατάφερα να τα πάρω το θεωρώ μεγάλη τύχη....βέβαια ποτέ δεν ξέρεις τί σου ξημερώνει αύριο....όπως μας τα δίνει , ετσι μας τα παίρνει....
Πω ρε φίλε...
Νιώθω πολύ άσχημα που εξαιτίας μου φορτώθηκες αυτά τα πράματα ενώ θα μπορούσες να έχεις ρολογάρες...
Μου θυμίζεις λίγο το Βαγγέλη με τα Ινβίκτα.
Κάθε φορά συζητάμε τί θα μπορούσε να πάρει αν τα ξεφορτωθεί...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #207 στις: Φεβρουάριος 14, 2015, 23:22:48 μμ »
τελοσπαντων πανικος εχει γινει, ο καθενας κανει τις επιλογες του αλλες ειναι πιο ευκολες πχ ρολεξ αλλες ειναι δυσκολες πχ grand seiko.Στην ελλαδα δεν θα κανουμε την διαφορα δεν το περιμενα αλλωστε.
Και κατι ασχετο θεωρω παραλογο καποιος να αγαπαει τα ρολογια και να μην αγαπα την ΥΩ ειναι σαν να λες μου αρεσουν τα αμαξια αλλα κατι ferrari και κατι lamborgini τα ακουω βερεσε τι να πω μπορει να ισχυει για μενα ομως ειναι τελειως παραλογο.Δεν γινεται να σου αρεσει η τεχνη της ωρολογοποιιας και να μην σε αρεσει το ανωτατο επιπεδο της.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #208 στις: Φεβρουάριος 14, 2015, 23:27:09 μμ »
τελοσπαντων πανικος εχει γινει, ο καθενας κανει τις επιλογες του αλλες ειναι πιο ευκολες πχ ρολεξ αλλες ειναι δυσκολες πχ grand seiko.Στην ελλαδα δεν θα κανουμε την διαφορα δεν το περιμενα αλλωστε.
Και κατι ασχετο θεωρω παραλογο καποιος να αγαπαει τα ρολογια και να μην αγαπα την ΥΩ ειναι σαν να λες μου αρεσουν τα αμαξια αλλα κατι ferrari και κατι lamborgini τα ακουω βερεσε τι να πω μπορει να ισχυει για μενα ομως ειναι τελειως παραλογο.Δεν γινεται να σου αρεσει η τεχνη της ωρολογοποιιας και να μην σε αρεσει το ανωτατο επιπεδο της.

ρε συ, άλλο να θαυμάζεις κάτι και  άλλο να σου αρέσει ο τρόπος που πλασσάρεται. Φυσικά και θαυμάζω πχ την Patek, ´ή τη Lange, αλλά πολύ σπάνια θα εύρισκα μοντέλο που να μου αρέσει τόσο, ώστε να δώσω τα λεφτά που δίκαια (ή άδικα) κοστίζουν
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #209 στις: Φεβρουάριος 14, 2015, 23:29:24 μμ »
ε καλα τωρα το αν ειναι δικαιο να ζηταν 50.000 για τα μοντελα τους ειναι πραγματικα τρελα λεφτα αλλα στην τελικη οτι θελει ο καθενας ζητα αν το θες και εχεις τα φραγκα παρτο αν οχι (βλεπε εμενα) απλα κοιτα το
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions