Αποστολέας Θέμα: ROLEX VS PANERAI  (Αναγνώστηκε 40181 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

charisps

• Επισκέπτης
Απ: ROLEX VS PANERAI
« Απάντηση #180 στις: Φεβρουάριος 14, 2015, 20:18:42 μμ »
Το θεαθήναι μου Χάρη ήταν γενικό, πήγαινε σε μεγαλύτερο φάσμα και όχι μόνο στο παρόν νήμα. Π.καλά έκανες και στάθηκες, πήγαινε σε όλες τις ακριβές ας το πούμε εταιρείες....γιατί το πιστεύω βαθύτατα ότι υπάρχουν και οι άσχετοι με τον κόσμο του ρολογιού αλλά δυστυχώς και οι πολλοί σχετικοί που το λατρεύουν και ζουν και τρέφονται με το θεαθήναι !!!!Και μέσα από ένα ρολόι βγάζουν όλα τους τα κόμπλεξ και την ποζεριλα τους στη φόρα..και γελάω τόσο μαζί τους !!! Ευτυχώς υπάρχουν και οι νορμάλ που απλά το κάνουν για την πάρτυ τους το όλο χόμπι και οχι επειδή πήρε ο Νικόλας πρέπει να πάρω και εγώ (παράδειγμα) ή ααααα εγώ θα πάρε το τάδε..του μ@μησ@ όλους...Και εννοείται οτι δεν λεω οτι λεω για να την πω σε κάποιον απο εδω μεσα.προσθεού! Απλώς είναι η αντίληψη που εχω και για όλα τα ακριβά αντικείμενα. Οτι πολλοί τα παίρνουν για πάρτι τους αλλά πολλοί για την φιγούρα τους, γνώστες του αντικειμένου ή μη ...!!!

σωστός!! Απλά παρακάλεσα, επειδή όλοι εδώ μέσα είμαστε είμαι ψιλοσχετικοί, ας μην επικαλούμαστε τους άσχετους! Είπα ότι υπάρχουν και άλλα επιχειρήματα μη συμπάθειας μιας εταιρείας.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Sr. Member
  • 29-05-1453
    • Προφίλ
« Απάντηση #181 στις: Φεβρουάριος 14, 2015, 20:21:32 μμ »

Γιατι όπως και να το κανουμε η Ρολεξ είναι περισσοτερο υπερτιμημενη εταιρεια από την Πανεραι και ας εχει κατηγορηθεί περισσοτερο η τελευταια.
Η ρολεξ είναι εταιρεία ωρολογοποιίας.
Τότε τι να πουν οι εταιρείες συναρμολόγησης που έχουν κατακλυσει το χώρο?
oπως?
oπως εις την δευτερα?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #182 στις: Φεβρουάριος 14, 2015, 20:24:00 μμ »
οπως σχεδον ολες
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #183 στις: Φεβρουάριος 14, 2015, 20:24:09 μμ »
Το θεαθήναι μου Χάρη ήταν γενικό, πήγαινε σε μεγαλύτερο φάσμα και όχι μόνο στο παρόν νήμα. Π.καλά έκανες και στάθηκες, πήγαινε σε όλες τις ακριβές ας το πούμε εταιρείες....γιατί το πιστεύω βαθύτατα ότι υπάρχουν και οι άσχετοι με τον κόσμο του ρολογιού αλλά δυστυχώς και οι πολλοί σχετικοί που το λατρεύουν και ζουν και τρέφονται με το θεαθήναι !!!!Και μέσα από ένα ρολόι βγάζουν όλα τους τα κόμπλεξ και την ποζεριλα τους στη φόρα..και γελάω τόσο μαζί τους !!! Ευτυχώς υπάρχουν και οι νορμάλ που απλά το κάνουν για την πάρτυ τους το όλο χόμπι και οχι επειδή πήρε ο Νικόλας πρέπει να πάρω και εγώ (παράδειγμα) ή ααααα εγώ θα πάρε το τάδε..του μ@μησ@ όλους...Και εννοείται οτι δεν λεω οτι λεω για να την πω σε κάποιον απο εδω μεσα.προσθεού! Απλώς είναι η αντίληψη που εχω και για όλα τα ακριβά αντικείμενα. Οτι πολλοί τα παίρνουν για πάρτι τους αλλά πολλοί για την φιγούρα τους, γνώστες του αντικειμένου ή μη ...!!!
το προσθεού είναι επίρρημα; :D :D
Και φυσικά πρέπει να πάρω sarb γιατί πήρε ο Νικόλας (και το είδα και μου άρεσε)!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #184 στις: Φεβρουάριος 14, 2015, 20:25:23 μμ »
ρε παιδια συγγνωμη αλλα μιλαμε για ακριβα ρολογια (luxury goods) και καποιοι για να στηριξετε τα λεγομενα σας τα αντιπαραβαλλετε με την εννοια της χρησιμοτητας...

το ρολοι ειναι για να μας λεει την ωρα.
χρησιμο ειναι το πιο φτηνο ρολοι.
οποιο ακριβοτερο ειναι απλα πολυτελεια. ειτε σας αρεσει ειτε οχι.

σε εμας αρεσουν τα ρολογια.
οχι γιατι ψαχνουμε σε αυτα το σκοπο του ρολογιου, απλα μας αρεσουν.

θελει καποιος να εχει ολα τα μοντελα της ρολεξ, πανεραι, pp, vc, ap?
θελει να εχει 10φορες το ιδιο μοντελο?
ΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ, ΚΑΠΕΛΟ ΤΟΥ 8)

και για να μην ειμαι και offtopic εχω να πω οτι το σημα της ρολεξ, δεν ειναι τυχαιο :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #185 στις: Φεβρουάριος 14, 2015, 20:27:39 μμ »

και για να μην ειμαι και offtopic εχω να πω οτι το σημα της ρολεξ, δεν ειναι τυχαιο :D
:D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Istar

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #186 στις: Φεβρουάριος 14, 2015, 20:28:09 μμ »
φαντάζομαι ως μέλος του φόρουμ, βάζεις και τον εαυτό σου μέσα

Εγώ είναι γνωστό ότι όταν πάω για αγορά σταματάω να διαβάζω το forum εκείνες τις εβδομάδες.
Αλλιώς δεν θα είχα πάρει με τίποτα το Seamster quartz που είδες την τελευταία φορά για το γυμναστήριο ( μετά το gym είχα έρθει στον καφέ αν θυμάσαι).

Αν ζητούσα συμβουλές τι να κάνω τα 600ευρώ που έδωσα θα μου είχαν προτείνει από Hamilton, squale τα πάντα εκτός από το seamster.
Και τώρα έχω το seamster 2 φορες και ξέρω ότι είναι πλεονεξία να έχω και το co-axial και το quartz και μάλιστα και τα δύο μαύρα.

Η διαφορά μου όμως με εσάς είναι ότι τα βάζετε στο forum για να ακούσετε γνώμες.
Και άμα δεν σας αρέσει η αλήθεια ζορίζεστε ή δεν το παραδέχεστε.
Εγώ ξέρω ότι πήρα 2 ίδια ρολόγια και δεν ρωτάω το forum να μου πει αν έκανα καλά που πήρα quartz 600ευρώ.
Ούτε ανοίγω θέμα αν πρέπει να φοράω Ω στο γυμναστήριο ενώ έχω G-shock και Swatch.
Εσείς ρωτάτε.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Sr. Member
  • 29-05-1453
    • Προφίλ
« Απάντηση #187 στις: Φεβρουάριος 14, 2015, 20:28:36 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #188 στις: Φεβρουάριος 14, 2015, 20:29:12 μμ »
φαντάζομαι ως μέλος του φόρουμ, βάζεις και τον εαυτό σου μέσα

Εγώ είναι γνωστό ότι όταν πάω για αγορά σταματάω να διαβάζω το forum εκείνες τις εβδομάδες.
Αλλιώς δεν θα είχα πάρει με τίποτα το Seamster quartz που είδες την τελευταία φορά για το γυμναστήριο ( μετά το gym είχα έρθει στον καφέ αν θυμάσαι).

Αν ζητούσα συμβουλές τι να κάνω τα 600ευρώ που έδωσα θα μου είχαν προτείνει από Hamilton, squale τα πάντα εκτός από το seamster.
Και τώρα έχω το seamster 2 φορες και ξέρω ότι είναι πλεονεξία να έχω και το co-axial και το quartz και μάλιστα και τα δύο μαύρα.

Η διαφορά μου όμως με εσάς είναι ότι τα βάζετε στο forum για να ακούσετε γνώμες.
Και άμα δεν σας αρέσει η αλήθεια ζορίζεστε ή δεν το παραδέχεστε.
Εγώ ξέρω ότι πήρα 2 ίδια ρολόγια και δεν ρωτάω το forum να μου πει αν έκανα καλά που πήρα quartz 600ευρώ.
Ούτε ανοίγω θέμα αν πρέπει να φοράω Ω στο γυμναστήριο ενώ έχω G-shock και Swatch.
Εσείς ρωτάτε.
Μπορούμε να σου προτείνουμε να τα πουλήσεις , αν θέλεις  ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος STF

• Members+
  • VIP Member
  • Vintage Omega Seamaster '69 Calibre 601
    • Προφίλ
« Απάντηση #189 στις: Φεβρουάριος 14, 2015, 20:31:37 μμ »
Έαν ήμουν ο Chronis -που έβαλε και το θέμα- θα σας έλεγα πως είστε off topic. To θέμα δεν είναι να δικαιολογηθεί η αγορά ενός Rolex (γιατί μάλλον σε αυτό "κολλήσαμε") αλλά γιατί Rolex και όχι Panerai ή γιατί Panerai και όχι Rolex.

Θα μου άρεσε να διαβάσω κάτι για τον υπέροχο μηχανισμό ενός Rolex που διαφέρει από ενός Panerai. Θα μου άρεσε να διαβάσω κάτι για την ιστορία του ενός ή του άλλου ρολογιού το οποίο επηρεάζει την επιλογή μας. Θα μου άρεσε να διαβάσω κάτι για την χειροποίητη διαδικασία της κατασκευής κατά την συναρμολόγηση τους κ.τ.λ.

Αφού οι περισσότεροι είστε γνώστες εδώ μέσα κάντε αυτό: ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΓΝΩΣΗ! 
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 14, 2015, 20:34:51 μμ από STF »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Istar

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #190 στις: Φεβρουάριος 14, 2015, 20:33:35 μμ »
Μπορούμε να σου προτείνουμε να τα πουλήσεις , αν θέλεις  ;D

:D   :D    :D  αυτό θα ήταν το μόνο σίγουρο   :D    :D    :D

Άμα δεν υπάρχει ούτε για δείγμα Ω quartz στην αγορά θα το ανταλλάξω με Rolex και θα ζητήσω και χρήματα!

PS: STF το είπα πάνω, άνοιξες το θέμα ταυτόχρονα με άλλο rolex vs και μπλέχτηκαν οι συζητήσεις.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Sr. Member
  • 29-05-1453
    • Προφίλ
« Απάντηση #191 στις: Φεβρουάριος 14, 2015, 20:36:25 μμ »
Έαν ήμουν ο Chronis -που έβαλε και το θέμα- θα σας έλεγα πως είστε off topic. To θέμα δεν είναι να δικαιολογηθεί η αγορά ενός Rolex (γιατί μάλλον σε αυτό "κολλήσαμε") αλλά γιατί Rolex και όχι Panerai ή γιατί Panerai και όχι Rolex.

Θα μου άρεσε να διαβάσω κάτι για τον υπέροχο μηχανισμό ενός Rolex που διαφέρει από ενός Panerai. Θα μου άρεσε να διαβάσω κάτι για την ιστορία του ενός ή του άλλου ρολογιού το οποίο επηρεάζει την επιλογή μας. Θα μου άρεσε να διαβάσω κάτι για την χειροποίητη διαδικασία της κατασκευής κατά την συναρμολόγηση τους κ.τ.λ.

Αφού οι περισσότεροι είστε γνώστες εδώ μέσα κάντε αυτό: ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΓΝΩΣΗ!
Το ποστ μου φιλαρακι νομιζω πως πρεπει να σε καλυψε λιγο. Ψαξε στην 7η,8η σελιδα.
Σκ@τ@ γνωστες ειμαστε. Τιποτα δεν ξερουμε.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 14, 2015, 20:50:40 μμ από chris5 »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Βost

• Master
  • Και τα όνειρα μια μέρα θα πάρουν εκδίκηση...!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #192 στις: Φεβρουάριος 14, 2015, 20:38:43 μμ »
το προσθεού είναι επίρρημα; :D :D
Και φυσικά πρέπει να πάρω sarb γιατί πήρε ο Νικόλας (και το είδα και μου άρεσε)!
:D  :D  :D το άλλαξα μωρέ πάνω στην εκπληκτική ταχύτητα που γράφω έγινε χαχαχαχα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Be with the people who bring out the best in you...

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Sr. Member
  • 29-05-1453
    • Προφίλ
« Απάντηση #193 στις: Φεβρουάριος 14, 2015, 20:48:08 μμ »
Αντε ρεεεεεεεεεεεε.
Ψηφιστε Πανεραι.
Μας φαγανε οι ρολεξακηδες.
7-3 το σκορ.

:D :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #194 στις: Φεβρουάριος 14, 2015, 20:48:43 μμ »

Εσείς ρωτάτε.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί φοράς Ω στο γυμναστήριο ενώ έχεις G-shock...
Και είναι και quartz;  ???
Kαι έδωσες 600€; Μα γιατί δεν έπαιρνες ένα Hamilton ή ένα Squale; ???
Τουλάχιστον φοράς τα αθλητικά σου στο γυμναστήριο ή πας με σκαρπίνι;  ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions