Αγαπητέ Αλέξη, είμαι λάτρης του σχεδιασμού της κάσας των Panerai και αυτό γιατί λατρεύω και τα δερμάτινα λουράκια περισσότερο από κάθε άλλου είδους "δέσιμο" για τα ρολόγια και θεωρώ ότι ο συνδυασμός Panerai και δερμάτινο λουράκι είναι από τους καλύτερους στο χώρο των ρολογιών. Το πιθανότερο είναι πως δε θα μπορέσω να αποκτήσω ποτέ ένα Panerai, έτσι έχω συμβιβαστεί με την ιδέα ότι κάποια μέρα θα μπορέσω να πάρω ένα Seiko ή ένα Citizen που αντιγράφει το σχεδιασμό αυτό. Μικρό το κακό. Όμως οι φωτογραφίες σου και η χαρά σου μου χάρισαν ένα χαμόγελο που σημαίνει πως μοιράστηκα έστω και λίγη από την ευτυχία σου. Σου εύχομαι ολόψυχα να απολαμβάνεις και να χαρείς για πολλά χρόνια -γιατί όχι και για πάντα- αυτό το πανέμορφο κειμηλιακό απόκτημα!
Να 'σαι πάντα καλά!
Είχα πάει στο γνωστό κατάστημα στη Ρόδο για να δω από κοντά αυτά τα αριστουργήματα αλλά δυστυχώς δε το πρόλαβα ανοιχτό και εννοείται πως στη βιτρίνα δεν υπάρχει τίποτα όταν είναι κλειστό. Ήταν Παρασκευή απόγευμα κι εγώ πέταγα για Αθήνα 18:30 με αποτέλεσμα να μν προλαβαίνω ούτε το απογευματινό άνοιγμα...