Kαλησπερα και παλι παιδιά. Τελικα ξεπέρασα καθε ντροπή και μπήκα και δοκιμασα κάθε ρολοι που ηθελα ή ονειρευόμουν (βρηκε ευκαιρια και η μνηστή και με έτρεξε και στα δαχτυλίδια και βερες cartier,πφφφ γυναίκες). Αντι να ξεμπερδεύομαι μπερδεύομαι ολο κ περισσότερο. Δοκιμασα και το breitling superocean heritage με mesh και μου αρεσε χωρις να το περιμενω αλλα το ρολοι το θελω να το φοραω με το κοστουμι στην δουλεια αλλα και με πιο χαλαρο στυλ έξω οποτε λόγω mesh και με πονο ψυχης το αποριπτω κ κοιτάω μονο dress diver ρολοι με μπρασελε.Μου άρεσε παρα πολυ το tag heuer two tone aquaracer 500m gold blue, ποια ειναι η γνωμη σας?Και το tudor black bay εκατσε καλα στο χερι μου.Μεταξυ aquaracer 300 και 500 θα λεγατε πως αξιζει καποιος να δωσει τα παραπανω χρηματα για το ceramic bezel και το πιο ομορφο κούμπωμα και dial? Οπως βλέπω μαλλον θα πρεπει να περιμενω το καλοκαιρακι ετσι ωστε να δωσω κατι παραπανω σε χρήμα. Eπισης μια ασχετη απορια, η rolex δεν δινει discount πουθενα στα submariner και τα daytona σύμφωνα με ΑD στη Γενεύη,ισχυει κ στην Ελλαδα αυτό?