Οι περισσοτεροι που θα παρουν ρολοι και θα δωσουν πανω απο 3κ γιαι θα θελουν δυο βασικα πραγματα. Ποιοτητα και prestige.
Στο θεμα του prestige που δινει η Rolex δεν μπορει να την ξεπερασει καμια αλλη εταιρια. Ειναι η πιο αναγνωρισιμη μαρκα ρολογιων παγκοσμιως. Την VC και την PP ευκολα βρισκεις ανθρωπους που δεν την ξερουν. Την Rolex δεν πιστευω κανεις.
Στο θεμα ποιοτητας. Απορω που συζητατε θεματα ποιοτητας σε αυτες τις εταιριες. Πλεον ρολοι πανω απο 2κ ειναι αψεγαδιαστο σχεδον ολων των εταιριων. Αφου ολα φτιαχνονται με επεξεργασμενο μεταλλο σε τελευταιας τεχνολογιας cnc, συναρμολουνται τις περισσοτερες φορες απο ρομποτ η απο σχολαστικοτατους τεχνικους. Οι δε μηχανισμοι ειναι κομψοτεχνηματα. Και ο τελικος ποιοτικος ελεγχος σε ολες αυτες τις εταιριες που αναφερονται ειναι αλλου.
Αν ασχολεισαι παραπανω με ρολογια θα βαλεις μερικους ακομα παραγοντες.
Ιστορια. Σαφως και η VC εχει μεγαλυτερη ιστορια απο την Rolex.
Service. Δεν εχω να συμπληρωσω κατι
Εμφανιση. Στην τελικη ποιο σου αρεσει πιο πολυ, ποιο θεωρεις πιο ομορφο. Εγω αν ειχα αγορασει ενα Rolex και εβλεπα ενα VC με τα ιδια λεφτα που μου αρεσε πολυ θα στεναχωριομουν. Και το αντιθετο. Προφανως αυτο ισχυει και για αυτους που δεν ασχολουνται, απλα εκει οι επιλογες ειναι θεωρητικα λιγοτερες.
Ετσι τα βλεπω εγω.