Αποστολέας Θέμα: Νέος στο forum / Επιλογή budget ρολογιού automatic military  (Αναγνώστηκε 13390 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kostasd87

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
Καλημέρα σε όλους!

Νέος στο forum, τα τελευταία 10 χρόνια κυκλοφορούσα με αυτό απροβλημάτιστα:

Μέχρι που το έψησα σε μια λάμπα "για να φορτίσει". Για 20 λεπτά αφού το απομάκρυνα δε μπορούσα καν να το ακουμπήσω. Χαλάρωσαν οι δείκτες, έλιωσε το λουρί... Το πήγα για επισκευή όπου ξαναπέρασαν τους δείκτες, άλλαξαν το δίσκο της ημερομηνίας που έλιωσε και τώρα όλα καλά. Εκτός από λίγες σκόνες μέσα στο καντράν

Τις τελευταίες 2 εβδομάδες λοιπόν που δεν είχα ρολόι είπα να ψαχτώ, σε περίπτωση που δε φτιαχνόταν το παλιό. Το αποτέλεσμα ήταν να φάω πετριά με τα αυτόματα military ρολόγια. Διάβασα πολλά, είδα περισσότερα και αποφάσισα να γραφτώ για να σας ρωτήσω όσον αφορά την επόμενη επιλογή μου. Σκέφτομαι 2 ρολόγια:

1. Seiko SNZG15K1 / J1

2. Seiko SRP015K1 / J1
Φαίνεται να είναι το νέο μοντέλο, με τον καινουριο/λίγο καλύτερο μηχανισμό. Δε βρήκα αντίστοιχο post γι αυτό στο forum σας οπότε παραθέτω και φωτογραφίες:

http://m.ebay.com/itm/231357852879?_mwBanner=1

Αρνητικά: τιμή και 21mm strap.

Θα ήθελα αν μπορείτε να με βοηθήσετε λίγο ως προς την επιλογή ρολογιού και πωλητή.

Σας ευχαριστώ!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 15, 2015, 11:37:05 πμ από kostasd87 »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Chronis

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
Απ: Νέος στο forum / Επιλογή budget ρολογιού automatic military
« Απάντηση #1 στις: Ιανουάριος 15, 2015, 11:42:47 πμ »
Καλώς ήλθες στο φόρουμ. Δεν μου λές το ecodrive το έβαλες σε solarium???? ;D
Θα επέλεγα το 2 ,αν και λίγο πρόβλημα όπως το λες είναι το 21mm λουρακι.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2 στις: Ιανουάριος 15, 2015, 11:53:26 πμ »
Καλώς ήλθες κι από μένα!
Mην το σκέφτεσαι καθόλου, πάρε το πρώτο (SNZG15K1).
Value for money ρολόι και θα το χαρείς περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Stelios.T

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιανουάριος 15, 2015, 13:38:37 μμ »
Απορω γιατι υπαρχει αυτη η διασταση 21mm  στα lugs!! Ελεος, και το conquest μου τοσο εχει. Μηδεν σχεδον επιλογες σε λουρακια.

Sent from my iPhone using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιανουάριος 15, 2015, 14:35:12 μμ »
Σας ευχαριστώ πολύ για τις γνώμες. Όντως το χρωματικό είναι σοβαρό θέμα, το 2ο πωλείται στη διπλάσια τιμή. Το πρώτο όμως μου κάνει λίγο παλιό σχέδιο.

Όσο για strap πιστεύω πως θα βρω ένα απλό NATO 21mm σε μαύρο/καφέ/λαδί. Αν δεν υπάρχουν και αυτά έλεος!

Για το μηχανισμό άκουσα άτομα από έξω να λένε ότι με καλό regulation πετυχαίνουν να χάνουν μόνο 1-2s την ημέρα. Μου φαίνεται υπερβολικό, αλλά και στα +/- 4 να το φτάσω θα είμαι ευχαριστημένος.

Ως προς σημείο πώλησης Online / μαγαζί υπάρχει κάτι να μου προτείνετε;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιανουάριος 15, 2015, 15:50:12 μμ »
Σας ευχαριστώ πολύ για τις γνώμες. Όντως το χρωματικό είναι σοβαρό θέμα, το 2ο πωλείται στη διπλάσια τιμή. Το πρώτο όμως μου κάνει λίγο παλιό σχέδιο.

Όσο για strap πιστεύω πως θα βρω ένα απλό NATO 21mm σε μαύρο/καφέ/λαδί. Αν δεν υπάρχουν και αυτά έλεος!

Για το μηχανισμό άκουσα άτομα από έξω να λένε ότι με καλό regulation πετυχαίνουν να χάνουν μόνο 1-2s την ημέρα. Μου φαίνεται υπερβολικό, αλλά και στα +/- 4 να το φτάσω θα είμαι ευχαριστημένος.

αυτοματο αγοραζεις,για πολυ καλη χρονομετρια,το eco-drive σου
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

gkblues

• Επισκέπτης
« Απάντηση #6 στις: Ιανουάριος 15, 2015, 15:58:09 μμ »

Εδω εισαι......http://www.creationwatches.com/products/seiko-automatic-sports-89/seiko-5-sports-automatic-snzg15k1-snzg15k-snzg15k-2736.html
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

gkblues

• Επισκέπτης
« Απάντηση #7 στις: Ιανουάριος 15, 2015, 16:00:49 μμ »

Εδω εισαι......http://www.creationwatches.com/products/seiko-automatic-sports-89/seiko-5-sports-automatic-snzg15k1-snzg15k-snzg15k-2736.html
Και λουράκια εδω...
http://www.watch-band-center.com/watchstrap-s430h425-Watch-straps-21mm.html
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος georgefl74

• VIP Member
    • Προφίλ
    • My YouTube reviews
« Απάντηση #8 στις: Ιανουάριος 16, 2015, 10:29:35 πμ »
Καλημέρα σε όλους!

Νέος στο forum, τα τελευταία 10 χρόνια κυκλοφορούσα με αυτό απροβλημάτιστα:

(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Μέχρι που το έψησα σε μια λάμπα "για να φορτίσει". Για 20 λεπτά αφού το απομάκρυνα δε μπορούσα καν να το ακουμπήσω. Χαλάρωσαν οι δείκτες, έλιωσε το λουρί... Το πήγα για επισκευή όπου ξαναπέρασαν τους δείκτες, άλλαξαν το δίσκο της ημερομηνίας που έλιωσε και τώρα όλα καλά. Εκτός από λίγες σκόνες μέσα στο καντράν

Τις τελευταίες 2 εβδομάδες λοιπόν που δεν είχα ρολόι είπα να ψαχτώ, σε περίπτωση που δε φτιαχνόταν το παλιό. Το αποτέλεσμα ήταν να φάω πετριά με τα αυτόματα military ρολόγια. Διάβασα πολλά, είδα περισσότερα και αποφάσισα να γραφτώ για να σας ρωτήσω όσον αφορά την επόμενη επιλογή μου. Σκέφτομαι 2 ρολόγια:

1. Seiko SNZG15K1 / J1

2. Seiko SRP015K1 / J1

Υπόψη ότι το J στον κωδικο σημαίνει ότι είναι made in Japan και όχι μόνο Japan movement όπως το K.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #9 στις: Ιανουάριος 16, 2015, 10:43:05 πμ »
Το 2ο δεν μου αρέσει.
Τα μεγαλα νουμερα δεν μου αρεσουν ενω δεν μου δειχνει να εχει κανα προσεγμενο φινίρισμα.

Το πρωτο ειναι παρα πολυ καλο (σχεχον τέλειο)

Βγαινει και σε 4 χρώματα.
 Τι εννοεις παλιο σχεδιο?
Παλιο σχεδιο ειναι το ρολεξ αλλα πουλαει εκατομμύρια
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Ιανουάριος 18, 2015, 23:12:43 μμ »
Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές. Ειδικά το site με τα straps το χρησιμοποίησα ήδη! Γιώργο συγγνώμη, ίσως το έθεσα λάθος. Εννοούσα πως εγώ προσωπικά θα επέλεγα κάτι διαφορετικό, όχι ότι είναι ξεπερασμένο. Άλλωστε ο αριθμός SNZG που πωλούνται σήμερα θα με έβγαζε ψεύτη.

Νομίζω πως τελικά καταλήγω στο SRP017K1. Σε αυτό το γαλλικό post υπάρχουν οι καλύτερες φωτογραφίες που βρήκα:

http://www.lallement.com/Montres/viewtopic.php?f=3&t=224

Με αυτό το NATO (22mm):

http://www.watch-band-center.com/watchstrap-p16266h308s489-Watch-band-22mm-blac.html

Αν/όταν έρθει το ρολόι θα ποστάρω αν θέλετε εδώ εντυπώσεις.

Και πάλι ευχαριστώ!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Ιανουάριος 18, 2015, 23:25:50 μμ »
Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές. Ειδικά το site με τα straps το χρησιμοποίησα ήδη! Γιώργο συγγνώμη, ίσως το έθεσα λάθος. Εννοούσα πως εγώ προσωπικά θα επέλεγα κάτι διαφορετικό, όχι ότι είναι ξεπερασμένο. Άλλωστε ο αριθμός SNZG που πωλούνται σήμερα θα με έβγαζε ψεύτη.

Νομίζω πως τελικά καταλήγω στο SRP017K1. Σε αυτό το γαλλικό post υπάρχουν οι καλύτερες φωτογραφίες που βρήκα:

Με αυτό το NATO (22mm):

http://www.watch-band-center.com/watchstrap-p16266h308s489-Watch-band-22mm-blac.html

Και πάλι ευχαριστώ!
φυσικα!απο που το πηρες?τιμη?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος aboulafia

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Ιανουάριος 21, 2015, 23:09:27 μμ »

Με αυτό το NATO (22mm):

Και πάλι ευχαριστώ!

Σεικο και Οριεντ είναι ρολογάρες.
Ακόμα και αν σου φαίνονται αρκετά φθηνά όταν τα πληρώνεις, σαν τα βάζεις στον καρπό σου μόνο να χαμογελάς σε κάνουν.
Πιστεύω θα μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος.

Παναγιώτης
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Στάλθηκε από το Πι-Σι μου χρησιμοποιώντας... πληκτρολόγιο.

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Ιανουάριος 23, 2015, 02:50:47 πμ »
Παιδιά τελικά δεν το παρήγγειλα ακόμη. Σκέφτομαι τις επιλογές που θα έχω, αν ας πούμε διπλασιάσω το budget...

Teaser:

Για να δούμε...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Ιανουάριος 25, 2015, 19:04:42 μμ »
Γειά σας και πάλι!

Επιστρέφω για να σας πω πως είμαι σχεδόν έτοιμος να παραγγείλω ένα Hamilton Khaki Automatic Chronograph H71566553 (LNIB), από γνωστό μέλος γνωστού forum του εξωτερικού (Σουηδός με 111 post και 5 καλές κριτικές αγοραπωλησίας στο ίδιο forum). Το ρολόι αγοράστηκε 24/12/2014, έχει φορεθεί για μια βδομάδα προσεκτικά και έχει όλα του τα έγγραφα. Η συνδιαλλαγή θα γίνει μέσω PayPal (= πιθανότητα επιστροφής χρημάτων αν κάτι πάει στραβά, τιμή €600).

Γνωρίζω πως για after sales service οι εταιρίες δέχονται μόνο ρολόγια αγορασμένα από αντιπροσώπους, αλλά η χρηματική διαφορά μου φαίνεται αρκετή για να το τολμήσω. Επίσης, διαβάζοντας στο net και εδώ κατάλαβα πως σχεδόν ό,τι και να κάνει κανείς πάντα υπάρχει μια πιθανότητα να προσπαθήσουν να σε δουλέψουν.

Επειδή αντιλαμβάνομαι τον κίνδυνο του εγχειρήματος θα ήθελα τη γνώμη σας. Παραθέτω φωτογραφίες του ρολογιού. Αν το επιτρέπουν οι κανονισμοί του forum, μπορώ να σας στείλω και το link της αγγελίας.

Η τελευταία φώτο μου εστάλη χθες σε συνέχεια της επικοινωνίας μου με τον πωλητή. Περιμένω με αγωνία τη γνώμη σας.

Κώστας.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions