0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Vagelis στις Ιανουάριος 27, 2015, 19:00:32 μμΠαράθεση από: george_ στις Ιανουάριος 27, 2015, 18:57:25 μμΛεφτά, θέλει ο κόσμοςΔε θέλει λεφτά ο κόσμος, Γιώργο.Δουλειά, ισότητα, ισονομία, αξιοκρατία,δικαιοσύνη κτλ θέλει.Λεφτά θέλουν οι επιχειρηματίες που δεν τους ενδιαφέρουν τα παραπάνω γιατί είναι στην κορυφή της πυραμίδας.+1 Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: george_ στις Ιανουάριος 27, 2015, 18:57:25 μμΛεφτά, θέλει ο κόσμοςΔε θέλει λεφτά ο κόσμος, Γιώργο.Δουλειά, ισότητα, ισονομία, αξιοκρατία,δικαιοσύνη κτλ θέλει.Λεφτά θέλουν οι επιχειρηματίες που δεν τους ενδιαφέρουν τα παραπάνω γιατί είναι στην κορυφή της πυραμίδας.
Λεφτά, θέλει ο κόσμος
Όλα αυτά οδηγούν σε ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο, άρα και καλύτερες οικονομικές απολαβές. Ελπίζω να μην υπάρχει η ψευδαίσθηση,ότι θα δούμε εποχές παλαιού πασοκ.
Δεν ξερω....εγω ηδη ετοιμαζομαι για εξω..
Παράθεση από: tetos στις Ιανουάριος 27, 2015, 19:13:25 μμΔεν ξερω....εγω ηδη ετοιμαζομαι για εξω..Λογω Συριζα? Δλδ με αυτους που ειχαμε τοσο καιρο δεν ετοιμαζοσουν?Sent from my iPhone using Tapatalk
Ελπιζω παιδια ολοι να εχουμε οτι θελουμε στην ζωη μας.εγω ακομα το ψαχνω.......