0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτο που θα πω εγω ειναι οτι ημαστε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ 3ο κομμα η Χρυση αυγη των φυλακισμενων των αποδεδειγμενα φιλο-ναζί σε μια χωρα που περασε χουντα αντε και πρωτο κομμα να φυγουμε μια ωρα αρχύτερα απο το ελαδισταν
Παράθεση από: stelakos στις Ιανουάριος 25, 2015, 22:13:20 μμΑυτο που θα πω εγω ειναι οτι ημαστε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ 3ο κομμα η Χρυση αυγη των φυλακισμενων των αποδεδειγμενα φιλο-ναζί σε μια χωρα που περασε χουντα αντε και πρωτο κομμα να φυγουμε μια ωρα αρχύτερα απο το ελαδιστανΠάλι δε σε πιάνω...
Παράθεση από: stelakos στις Ιανουάριος 25, 2015, 22:13:20 μμΑυτο που θα πω εγω ειναι οτι ημαστε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ. 3ο κομμα η Χρυση αυγη των φυλακισμενων των αποδεδειγμενα φιλο-ναζί σε μια χωρα που περασε χουντα αντε και πρωτο κομμα να φυγουμε μια ωρα αρχύτερα απο το ελαδιστανΠάλι δε σε πιάνω...
Αυτο που θα πω εγω ειναι οτι ημαστε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ. 3ο κομμα η Χρυση αυγη των φυλακισμενων των αποδεδειγμενα φιλο-ναζί σε μια χωρα που περασε χουντα αντε και πρωτο κομμα να φυγουμε μια ωρα αρχύτερα απο το ελαδισταν
Παράθεση από: Vagelis στις Ιανουάριος 25, 2015, 22:19:05 μμΠαράθεση από: stelakos στις Ιανουάριος 25, 2015, 22:13:20 μμΑυτο που θα πω εγω ειναι οτι ημαστε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ 3ο κομμα η Χρυση αυγη των φυλακισμενων των αποδεδειγμενα φιλο-ναζί σε μια χωρα που περασε χουντα αντε και πρωτο κομμα να φυγουμε μια ωρα αρχύτερα απο το ελαδιστανΠάλι δε σε πιάνω...Θέλεις να γράψεις την άποψή σου στα ελληνικά;
Παράθεση από: Vagelis στις Ιανουάριος 25, 2015, 22:19:05 μμΠαράθεση από: stelakos στις Ιανουάριος 25, 2015, 22:13:20 μμΑυτο που θα πω εγω ειναι οτι ημαστε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ 3ο κομμα η Χρυση αυγη των φυλακισμενων των αποδεδειγμενα φιλο-ναζί σε μια χωρα που περασε χουντα αντε και πρωτο κομμα να φυγουμε μια ωρα αρχύτερα απο το ελαδιστανΠάλι δε σε πιάνω...θα παει Ομαν
αστειο σας φαίνεται ?
Παράθεση από: Vagelis στις Ιανουάριος 25, 2015, 22:19:05 μμΠαράθεση από: stelakos στις Ιανουάριος 25, 2015, 22:13:20 μμΑυτο που θα πω εγω ειναι οτι ημαστε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ. 3ο κομμα η Χρυση αυγη των φυλακισμενων των αποδεδειγμενα φιλο-ναζί σε μια χωρα που περασε χουντα αντε και πρωτο κομμα να φυγουμε μια ωρα αρχύτερα απο το ελαδιστανΠάλι δε σε πιάνω...ημαστε απαραδεκτοι που βγαλαμε 3ο κομμα την χρυση αυγη